Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
I luku
SIWAN KULMILLA
2.8.2005 - Alli Kuikamoinen

Heipä hei kaikki kesäkynän lukijat! Minä olen Alli, iloluontoinen maalaiskurppa pohjoisesta Hämeestä. Luotaan tällä palstalla parin kirjoitelman verran pienen kyläyhteisömme kesäisiä tapahtumia. Omien edesottamuksieni lisäksi kerron myös, mitä paikallis-Siwan siivessä sijaitsevan postitoimistomme tirehtöörin, ylimmän ystäväni Terämaan Aarnon suveen kuuluu. Aarno, tuttavallisemmin Arska, on kuntamme puuhakas valtuuston puheenjohtaja, vietävän komea 33-vuotias gönsikäs, hengenheimolaiseni ja homo.

Toimeentuloni haalin työskentelemällä yleisenä naisena täkäläisessä kultaisen iän hoivalassa. Kääntelen niitä, joiden voimat ovat ehtymässä, vaihdan vaippoja, puhun ja kuuntelen. Pientä lisätuloa hankin toimestani naapurikunnan lukiossa, jossa hoidan muodollisesti epäpätevänä sivutoimisen biologianopettajan tointa. Työhöni kuuluu muun muassa julkituoda aikuisuuden kynnyksellä oleville ihmisversoille asiallista, moniarvoista ja häpeilemätöntä seksuaalitietoutta. Terveysviranomaisten julkaisemien tilastojen mukaan ei toivotuttuja raskauksia ja sukupuolitauteja esiintyykin seutukuntamme nuorison keskuudessa selvästi maan keskiarvoja niukemmin, kun sen sijaan söpösti käsi kädessä kuhertelevia tyttö- ja poikapareja näkyy näillä kulmilla tavanomaista enemmän. Ihmeellistä tuo informaatio!

Olin 35-vuotiaana synnyttänyt yhdeksän lasta, kertoi nyt 93-vuotias Aliisa, yksi vanhainkotimme pirteimmistä asukeista. Istahdamme pari kertaa viikossa Aliisan kanssa kahdenkeskiseen neuvonpitoon. Nautin tavattomasti hänen herttaisesta olemuksestaan, terävästä päästään ja hurskeasta huumoristaan. Eikä Aliisa todellakaan häpeile puheitaan tai puheenaiheitaan. Seksi oli hänen mukaansa muodissa jo 30- ja 40 -luvuilla. Sitä ei ollut julkisesti tyrkyllä, mutta kotioloissa ja ainakin hänen elinpiirissään sekstattiin reippain ottein. Mikään inhimillinen ei tunnu olevan Aliisalle vierasta. Puhumme usein myös homoseksuaalisuudesta, jota Aliisa pitää luonnollisena ihmisviettinä siinä kuin vastakkaisten sukupuolten keskinäistä kiimasteluakin.

Juuri Juhannuksen alla Aliisa kertoi minulle miehensä bi-seksuaalisista taipumuksista. Jo manan tiluksille muuttaneen miehensä Aleksin kanssa Aliisa viljeli hämäläistä perhetilaa. He avioituivat vuonna 1932 Aliisan ollessa 20-vuotias. Lapsien teko alkoi välittömästi ja perheen kuopus näki päivänvalon kohta sotien päätyttyä. Sotatantereella tykinlaukauksesta aiheutunut väliaikainen kuulon menetys todennäköisesti pelasti etujoukoissa taistelleen Aleksin hengen, koska passitus kotijoukkoihin oli tullut vain tovi ennen Ryssän tuhoisaa loppuiskua.

Tuntui kuin olisin elänyt jalat levällään 15 vuotta, kertoi Aliisa lapsentekorupeamastaan, joko sitä naitiin tai synnytettiin. Ehkäisyjuttuja ei juurikaan tunnettu, joten keskeytetty pano jäi ainoaksi keinoksi yrittää välttää raskaus. Leikkimielisesti Aliisa ja Aleksi käyttivät keskenään salanimiä niistä tenavistaan, jotka olivat selvästi vahinkoja, keskeytetyn yhdynnän seurauksia. Kaikki lapset olivat ja ovat yhäkin silti aivan yhtä tärkeitä ja rakkaita. Tosin kolme pariskunnan lapsista on jo ehtinyt taivaltaa elämäntaipaleensa loppuun. Tyttäristä nuorimmainen elää kuulemma onnellisesti rekisteröidyssä parisuhteessa toisen naisen kanssa.

Yhtenä keskikesän yönä, perheen kuopuksen ollessa vielä kapaloissa, Aliisa kertoi yllättäneensä miehensä Aleksin ja talon parikymppisen renkipojan naintipuuhista aittarakennuksessa. "Hiivin pienen työkaluvaraston hataran oven taakse ja painoin korvani oveen. Olimme joskus vaihtaneet Aleksin kanssa muutaman sanan miesten välisestä rakkaudesta, mutta ensi kerran kuulin ja aistin miehisen miekkailun tuoksinan. Karmin rakosesta erotin kahden kiinteän ja päivettyneen miesvartalon toisiinsa liimautuneina. En vihastunut vaan pikemminkin olisin halunnut mennä mukaan, Aleksi kun oli miehekäs, isoaseinen oma kulta ja renkipoika Otto komea kuin postiauto. Aleksin rakkautta itseäni kohtaan en asettanut kyseenalaiseksi, sillä tiesin hänet kyltymättömäksi ja soin hänelle mielihyvin renkiherkkunsa."

Anaaliset ilot olivat tuohon tapahtumaan saakka olleet vieraita Aliisan ja Aleksin seksileikeissä, mutta Aliisan aloitteesta Aleksin ylväs seiväs porautui jatkossa silloin tällöin myös puolison tiukempaan tunneliin. Lasten lukumäärä vakiintui kuulemma paljolti uuden nautintatavan johdosta jo synnytettyihin yhdeksään tenavaan.

Tässäpä tätä pränttiä tähän hätään. Jos haluat lähettää minulle palautetta tai kysymyksiä, niin kirjoittele sähköpostiini. Nyt suuntaan ketjuvälitteisen, Allivoimalla kulkevan ajoneuvoni kohti Arskan taloa. Arska näet lähetti minulle hävyttömän lutusen tekstarin: "Armaani Alli! Tule visiitille heti! Iskuri-ilmoitukseni on tuottanut talooni jumalaisen olennon, 24-vuotiaan pohjanmaalaispojan. Toivomme sinun illastavan kanssamme. Soita Siwan kulmalta, ettet yllätä Arskaa tehtaalla!"

Voi noita miehimyksiä! Seuraavalla kerralla saat tietää, millainen komistus oli kyläämme saapunut.

Pussauksin
Alli
kuikamoinenalli@hotmail.comAnna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute