Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
KAKKAROMANTIIKKAA AAMIAISMUNALLA
30.7.2010 - Ville

Heinäkuu parhaimmillaan! Heh, heh. Eipä siinä mitään, täällä kirjoitusbunkkerissani ei tarvitse tietää ulkomaailmasta mitään. Jos paistaa, palelee. Jos sataa, palelee. Kesähän se silti mielessä, niin kuin viime kerralla kolumninikin nimesin. Tässä kuussa lomailee suurin osa kokopäivätyötä tekevästä kansasta. Toivottavasti akut latautuvat. Itse painiskelen akateemisen harjoitussekoiluni kanssa. Palkattoman ruokapuolituntiseni aikana ehdin matkata ajatuksissani Pihlajasaaren kuumille nakukallioille, jossa täyteläinen kroppani paahtuu pähkinänruskeaksi. Vatsalla lepäävä paljas kaluni jättää nahkaan suoran kalpean viivan, joka alkaa karvoituksesta ja jatkuu muutaman peukalonmitan yli nava… No, huh huh.

Vietin pitkästä aikaa harvinaisen viinahöyryisen illan ystäväni Peten kanssa. Joudun tietoisesti välttelemään näitä illanviettoja, sillä hauskuus poikkeuksetta kostautuu seuraavat kaksi päivää kestävänä darrana. Viattomasta grillailusta ja oluen siemailusta alkanut ilta päätyi nytkin homokapakkaan, jossa sumea keikarointi eteni aamuun asti. Auringon jo noustessa matka keskustan taksijonolle kävi erään tietyömaan kautta, mistä muistoksi jäi muutama mustelma ja ruhje jäseniin. Oli niin hauskaa, ettei edes jaksa kaikkea muistaa!

Pete on melkoinen panokone. Hänellä on joka viikonloppu uusi mies, eikä kyseinen ilta ollut poikkeus. Pete käyttää läheistä homokuppilaa lähivalintana, josta hän noutaa (yleensä) tuoretta lihaa. Hän todella panostaa joka sunnuntaiseen muna-aamiaiseensa, johon hän hakee vaihtelua kokeilemalla erilaisia munia. Pete nauttii aamiaismunastaan yleensä jo aamun sarastaessa: useimmiten se tarjoillaan kovana, mutta kuitenkin sisältä notkeana. Jostain syystä tämän munan nauttimista edeltäviin valmisteluihin kuluu huomattavasti pitempään kuin olemme kovia kanamunia valmistaessamme tottuneet keittämään.

Yleensä keittoa nautitaan siinä iltayhdeksän ja aamun puoli neljän välillä, ja touhu itse munan kimpussa kestää humalatilasta riippuen puolesta tunnista kahteen! Iltapäivällä. Pete on oppinut ulkomailla työskennellessään, että baarista raahattu hoito on kätevä kuljettaa nussittavaksi suihkun kautta. Pete tähdensi minulle illan aikana moneen otteeseen, kuinka mukavaa on aloittaa hässiminen jo veden loristessa. Kuulemma päihtynyt pääkin siinä selviää – kalun kovenemisesta puhumattakaan – kun saippuoi uhr… urheilevan nuorukaisen jäntevää persettä. Jos en olisi ollut kännissä, turinat olisivat saattaneet kiihottaa minua.

Pete väittää, että laserleikkaus korjasi näön täydellisesti. Mutta jotenkin musta tuntuu, että Peten hoitojen taso on laskenut sen jälkeen, kun silmät hoidettiin. Varmaan siihen vaikuttaa tietenkin se, että Pete on ajan mittaan vanhentunut, niin kuin tietty minäkin. Ikä on vaan numero, mutta täytyy kyllä myöntää että nuorempana ainakin noita poikien puhelinnumeroita kertyi omaan luuriin paljon nykyistä enemmän.

Täytin 29 viime kuussa. Puolitoista vuotta seurusteluakin tuli täyteen samoihin aikoihin. Ehkä nuo kaksi asiaa selittävät, miksi numeroiden käsittely on tyystin loppunut. Kukapa sitä nyt käyttökelvottomia numeroita jaksaisi liikkeelle laskea?

Viimeksi pohdin syntejä. Niitä ovat kesän korvilla pohtineet muutkin, muun muassa eräs emerituspastori ruotsinkielisen päivälehtemme sivuilla viime vuoden toukokuussa. Hän oli pöyristynyt Setan kouluissa järjestämien, seksuaalisuuden erilaisia muotoja kuvaavien valistustilaisuuksien kakkaromantiikasta (avröringsromantik)! Että muistakaa, lukijat, että homoilu on syntiä eikä se kristillisyyteen kuulu. Vaikka en edellisessä kirjoituksessani millään keksinyt miten viimeistä kuolemansyntiä, irstautta, toteuttaisin, taisi sekin tässä selvitä. Yritän päästä fiilikseen seuraavan kerran, kun painaudun sikeästi nukkuvan, tuhisevan poikaystäväni kylkeen ja kiedon rakastavat käteni hänen ympärilleen. Tulipahan tämäkin turha tieto teille jaettua.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute