Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
PERUSTELTUA KAKSOISELÄMÄÄ
6.9.2011 - Ville

Mikä se kaksoiselämässä houkuttaa ja koukuttaa? Tässä ovat mietintäni tulokset muutaman otsikon alle vahvoin perusteluin kirjattuina.

Naispuoliset tuttavat
Yleisesti naisilla on sellainen älytön käsitys, että kaikki homot ovat sisustussuunnittelijoita, eikä minulla todellakaan ole aikaa sisustaa kaikkia heidän kotejaan. Tuskin on sinullakaan.

Työkaverit
Kerro niille, jos haluat ylennyksen homoksi. Älä kerro, jos haluat enemmän pomoksi.

Faija
Hullu ukko on suht selväjärkinen syy pysyä kaapissa. Jos oma faijasi kuitenkin on tolkku, sekoaa se kuitenkin jos kerrot. Tai sitten ei. Tai sitten se tulee itsekin ulos kaapista.

Facebook
Et todellakaan halua, että sinun ystäväsi näkevät, mitä hänen ystävänsä seinilleen kirjoittavat.

Seksi
Visusti kaapissa olevalle homoseksi on todennäköisesti paitsi harvinaista myös hyvin tuhmaa, joten se tuntuu paremmalta. Sääntöhän on se, että sen kanssa pannaan, jolta helpoimmalla saadaan, ja sen jälkeen kun on ulos kaapista, saa kivasti. Äkkiä on mehut poissa sitten, ja tyhjät kassit liimautuvat reisiin vähemmän kivasti.

Vaimo
Vain harvat vaimot haluavat oikeasti elää homosuhteeseessa. Pakottaminen taas on rikos.

Raamattu
Kukaan raamatun mukaan ei tullut kaapista, joten sinunkaan ei kannata tulla.

Perussuomalaiset
Kyllä kansa tietää.

Seksuaalisuus
Mies voi vapaasti puhua elämästään tyttöystävänsä kanssa, mutta jos hän mainitsee sanallakaan poikaystävästä, niin monen mielestä hänen olisi kannattanut jättää seksiasiansa ihan omaan tietoonsa.

Ystäväni Alli, vuosia sitten tähänkin sivustoon kirjoittanut vanhapiika, kertoi ystävänsä Arskan joutuneen tehtaalta kilometritehtaalle sen jälkeen, kun oli mennyt tolkuttelemaan muhkeasti ystävästään Hokkasen Timosta. Voi tuskan parahdus sentään, miten kauhea pöly siitä nousi!

Jääköön Terämaan Arskan kohtalo teille mieleen. Kaapissa tai ei, toivon kuitenkin kaikille onnellista kaksoiselämää. Kahden keskenhän ilot tunnetusti kaksinkertaistuvat kun taas surut puolittuvat.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute