Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
KESÄHÄN SE AINA MIELESSÄ!
14.7.2010 - Ville

Jihuu! Kesä on tullut. Säät nyt ovat mitä ovat, mutta huh hellettä sentään! Kyllä taas kelpaa seikkailla saarissa, kylillä, metsissä, tienvarsilevikkeillä ja terasseilla – jos kohta juottolan sisälläkin. Sehän se meillä mielessä, Suomen kesä.

Heh heh. Toivottavasti kaikki halukkaat saivat pääsiäismunaa. Niille, jotka olivat tarpeessa, toivon että ovat saaneet herraa helluntaina. Vappupiliä varmaan on herunut onnekkaimmille, vappuviuhkan vimmoissa olleille jonkinveroista tupsua. Juhannushalkoakin ehkä joku sai.

Kesä innoittaa meistä monet tekemään syntiä. Tiedämme lukemastamme, että synnin palkka on kuolema, tosin tuppaa olemaan palkka sama, eli hyveellisesti tai ei. Koska eittämättä välillä hyveellisen ja paheellisen erottaminen on hankalaa, kehotan meitä yhtymään tyynesti minun käsitykseeni. Syntiä on se että tekee toiselle pahaa.

Minä lupaan – kesän aikana – tehdä ainakin kerran jokaista Danten seitsemästä kuolemansynnistä, mutta yritän tehdä sen ketään loukkaamatta.

Ylpeys ja turhamaisuus ovat saatanasta. Olen kuitenkin varma, että aion ylpeyttäni, turhamaisesti esitellä talven aikana kovalla työllä hankkimiani lihaksia. Aion myös olla polleana saavuttamistani akateemisista ansioista. Sen lisäksi aion pitää hiukseni paitsi päässä, myös huolellisesti leikattuina. Jotain väriäkin saatan niihin keksiä. PS. Jos koko loppukesänä ei paista aurinko, hankin rusketuksen purkista.

Kateus on saatanasta, mutta: joka vuosi riippumattomasti siitä kuinka monta kertaa viikossa salilla käyn, rannalla käyskentelee paljon atleettisempia, seksikkäämpiä ja upeampia kundeja kuin minä. Se jos mikä herättää kateutta. Kele. Ihan varmasti ovat vetäneet jotain mömmöjä, minä sentään vetelen ihan rehellisesti… lähinnä ja korkeintaan käteen.

Viha on Belsebulin keksintöjä. Silti, jos vituttaa, vihan oireet ilmestyvät. Vihaan ihmisiä, jotka matkustelevat enemmän kuin minä. Vihaan ihmisiä jotka nauttivat suuremmista lomarahoista kuin minä. Vihaan itseäni kun en ole parempaan pystynyt. Vihaan sääskiä, jotka pitävät minulle seuraa silloin kun tahtoisin olla yksin. Tai kaksin. Tai parvessa. Eniten kuitenkin vihaan pullistelevia, testosteronilta ja nousuhumalalta haiskahtavia re(h)vastelijoita, jotka peittävät auringon paisteenkin puhuessaan niin isosta pillusta, että sen kantaminen tuskin onnistuisi keneltäkään normaalikokoiselta naiselta.

Kalajuttuja. Laiskat palavat helvetin tulessa. Voi voi. Kesälomalla kuitenkin aion olla niin laiska että elämäntapatyöttömätkin kalpenevat rinnallani. Kaikki aiemmat lomani ovat olleet silkkaa juoksuaikaa. Nyt sille saa tulla stoppi.

Ahneus on itse pääpirun lahja eläville. Aivan sama. Aion ahnehtia lomalla niin paljon makkaroita ja grilliherkkuja, että niiden kypsentämiseen tarvitaan helvetin tulet. Unohdan ahneuksissani vyötäröni, joka paisuu kohtuuttomiin mittoihin. Tästä kohtuuttomuudestakin tulee palkakseni lopulta kuolema.

Irstaus on seitsemäs kuolemansynneistä. Olen päiväkaudet koettanut keksiä, kuinka sitä toteuttaisin. En kuitenkaan ole keksinyt vastausta. Ei se mitään. Onhan kuusikin seitsemästä jo ihan hyvä suunnitelma lyhyen kesän varalle.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute