Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
KIKKELIÄ KIRKKOPUISTOSTA
15.6.2006 - Lauri

Hei netti-ihmiset. Olen Lauri, Etelä-Pohjanmaalta, ikää on kertynyt 20 ja satuin tutustumaan Koodin toimitukseen viime kesänä. Sattuivat ne ohimennen mainitsemaan, että porukkaan tarvittaisiin nuorta lihaa, ja minä silloin päätin tyrkyttää itteeni.

Vihdoinkin lykästi. Saan tänä kesänä Kesäkynä ja -kumissa kertoa kolme rohkeaa tarinaa viime vuoden kokemuksistani, joita kohdalle osui kyllä useampikin.

Käyn ammattikoulua sähköasennuslinjalla. Koulu on vähän venähtänyt, muttei se johdu laiskuudesta. Olen kahtellut välillä eri suuntiin, jotta en pääsisi jymähtämään mihinkään ennen kuin olen löytänyt sopivimman polun kulkea. Tämä asia on pätenyt niin oppiin kuin tekoihinkin.

Mulla on noussut vähän päähän komia ulkonäköni sanovat ihmiset. Mutta sen verran visusti olen kaapissa, jotta en tähän nettisivulle laita omaa naamavärkkiäni ainakaan vielä. Mutta ne kyselivät minulta miesseikkailuistani ja niin makoisina pitivät niitä, että halusivat jakaa niitä kaikille. Olen semmoista tyyppiä, että tämmöinen tuhma jakorasiajuttu kiihottaa vietävästi.

Olen hokenut kavereiden kanssa rippileiristä lähtien että evvvk, ei vois vittu vähempää kiinnostaa. Taitaa vaan olla, että minulla on ollut päpätyksessä enemmän totuutta mukana siinä kuin niillä muilla. Pääsin kirkkoherran tietämättä pillun makuun ao. leirillä mutta siihen se sitten jäi, esiaviollinen nainti. Pillu oli nätti kuin käsintehty karjalanpiirakka, mutta santsi ei vaan maittanut. Eikä ole näihin päiviin asti lisää tehnyt mieli. Tyttöjä on pörrännyt mun ympärillä kuin kärpäsiä ja tykkään niiden pussailusta paljon. Kullini olen kuitenkin pitänyt visusti kaukana pitsipöksyjen verhoilemien värkkien kosteista käryistä.

Se pillusta. Olen nimittäin Internetillä katsonut seisovia pilejä jo neljättä vuotta ja kiihottunut niistä salaa niin että välillä on jo iho hiertynyt terskasta helläksi. Se oli maaliskuuta vasta viime vuonna, kun ensikertaa sain live-munaa ja siitä lähtien olen kyllä ehkä liikaakin jakanut tuhkista, sillä se on niin kivaa.

Olen ostellut täysi-ikäistyttyäni poke-lehtiä kioskilta, lukenut salaa homosivuja ja roikkunut netin deitti-sivustoilla etsimässä panoseuraa, mutta oli iso muurinylitys ryhtyä varsinaiseen toimintaan. Pelottihan se, eka kerta. Löysin ekan seuran netistä, mutta olen sittemmin soitellut myös keskustelulinjoille, sillä niissä seuranhaku on vähän erilaista ja minun mielestäni jännempääkin.

Tämä eka seura oli mun ikäinen tästä melko läheltä; kiimainen poitsu, jolla oli enemmän kokemusta siis kuin minulla, mutta me tavattiin sen paikkakunnan yhdessä puistossa, missä oli vaan vähän ihmisiä talvella. Mulla oli kanvaasitakki, löysät farkut, valkoiset bokserit ja tietty minun makeet aurinkolasit päässä. Aurinko paistoi melko kirkkaasti, ja lasit toivat suojaa vähän: olin tuntemattomampi. Jätkä saapui paikalle ajoissa, tai mä olin oikeastaan vähän myöhässä, mutta ai hittolainen se kaveri oli komia!

Me menimme sen jätkän kämpälle ja istuttiin iltaa. Tutustuttiin ja puheltiin oikeastaan aika härskejä, vaan ei yhtään koskettu toisiamme muuten kuin vasta myöhemmin illalla. Himoitsin heti sen jalkalihaksia. Se pelasi jalkapalloa ja vaihtoi sisälle tullessa semmoiset kotisortsit jalkaansa, jotka olivat kolitsikankaasta ja paljastivat jättisäärien lisäksi myös nastan kohouman munien kohdalla. Näky sai tipan mun kielelle ja muulle.

Me katsottiin digiltä gay-chattia, naurettiin vähän ilmoituksille ja soitettiin kännykällä senssilinjalle, mistä kuunneltiin ihmisten keskusteluja. Käkäteltiin partaamme. Mutta siinä luuria jakaessa oltiin niin lähellä toisiamme, että käteni kävi sen jätkän pullotuksen päälle, ja tilanne lähti vihdoin käsistä.

Huomasin hamuavani huulillani sen jätkän leukaa ja tavoittelevani näykkien sen huulten reunoja. Käteni solahti helppojen housujen sisään ja kullia tursuaviin alkkareihin. Myhäilin tyytyväisyyttäni, sillä ennakkoaavistukseni oli käynyt toteen: Jätkällä oli piilossa kunnon pohjalainen nahkanuija. Sellainen, mitä juuri meillä päin näkyy. Kuten omanikin, se tuntui käyttökunnossa suorastaan aseelta.

Makasimme sohvalla ja vaatteet vähenivät. Emme paljon puhuneet, tuijotimme vain toisiamme ja virnistelimme, nauraa räkätimme. Tuntui epätodelliselta, että kauan suunniteltu ja ennakkoon jännitetty tilanne oli tapahtumassa, mutta mitään ongelmallista tilanteessa ei tuntunut olevan.

Toisen jätkän vartalo omaa vasten tuntui kuumalle ja huoneilma ikävänkin viileälle. Vaeltelevat kätemme tarjosivat tilapäistä lämpöä selkä- ja takapuoliimme. Kännissä kavereitani halaillessani olin huomannut, että pojat tuoksuvat erikoiselle. Niin tuoksui tämäkin: puhtaalle, vähän partavedelle ja sitten jollekin tuntemattomalle, lähes tiedostamattomalle hyvälle.

Näykin varovasti kundin nännejä ja hivelin sormenpäilläni hänen karvatonta selkäänsä. Käsi hieroi ja puristeli takamustani samalla kun sykkivä kanki hieroi alushousujen läpi omaani. Liutin käteni alemmas ja päättäväisesti aloin kiskoa vastapuolen boksereita alaspäin, kohti keskivartalon vapautta.

Kiepsahdin hetkeksi istumaan vapauttaakseni moloni valkoisesta kahleestaan. Samalla lensi takaanikin ylimääräisiä vaateparsia kaaressa lattialle. Asetuin uudelleen makaamaan alastoman panoni viereen. Jätkä kuiskutti korvaani jotain hävytöntä ja ratkesimme taas nauramaan. Tilanne vakavoitui kuitenkin nopeasti.

Ilmassa oli metkaa sperman hajua, kun muutamia tunteja myöhemmin kuuma kulli liukui perseessäni sisään ja ulos kuin hitaasti jyskyttävä ompelukone. Olimme jo heittäneet parit lastit vatsalle, naamalle… maistelleet, nuoleskelleet, levitelleet mehunesteitämme ja leikkineet kaluillamme asennossa jos toisessa.

Kun olin tunnustanut, että tämä oli ensimmäinen kertani, jätkä oli sitä ihmetellyt, mutta vaatinut saada hoitaa kaikki asiat kunnialla, jotta poikuuden luovutus olisi täydellinen. Siinä siis makasin; selälläni, tyynyn päällä, perse pystyssä. Tuo herkkupala survoi päättäväisesti verhottua veijariaan puhtaaksi huuhdeltuun takapuoleeni.

En kyllä muista tuntuiko ensiperspano kokonaisuutena niin kovin hyvältä, mutta annoin mielelläni jätkälleni sen mitä hän pyysi. Ja sain toki lopuksi halvatunmoiset orkut.

Lähdettyäni kotiin olin tyhjäsäkkinen mies. En tullut tallentaakseni hänen puhelinnumeroaan enkä muista enää hänen koko nimeäkään. Joten emme siis ole sen koommin tavanneet. Mutta herkkupala hei, se mua harmittaa. Jos luet tämän, niin odotan meiliäsi. Nähdään.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute