Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
KOVAA KYRSÄÄ
16.2.2009 - Ville

Miehistä on tullut hassuja. ”Lähetä kuva kullistasi ja kerro, mitä haluaisit minun sille tekevän” -tyyppiset tekstiviestit edustavat suurta osaa seuranhakupalveluiden annista. Kyrvän puute on niin kova, että tarpeeseen haetaan juuri sitä kovaa itseään. Suurikulliset ovat tietenkin tästä riemuissaan, kun perinteinen pärstäkerroin ei ole hakukriteeri, vaan messevä kyrsä takaa nautinnon, myös takaa päin. Paperipussi päähän ja slaikkari esiin!

Ajatukseni harhailevat kyrsän takia. Kun olin vielä pieni poika, mummoni tapasi käydä paikallisessa K-kaupassa ostamassa erinomaista, kovakuorista leipää, jonka leipuri oli nimennyt tuttavallisesti Kyrsäksi. Kyrsä oli mummolareissujeni ehdoton hitti. Sen päälle kun levitti paksulti voita, rapsuisasti rosahteleva kuori maistui suussa sulavalle. Toisin kuin monet ikäiseni, jätin pehmeän keskustan syömättä.

Tietenkin onneton päiväkodissa jaksoin puhua siitä, kuinka tykkään Kyrsästä jne. jne. Lopputuloksena oli lähete perheneuvolaan, jossa äidiltäni suorasukaisesti tivattiin, käytetäänkö tuota Villeä hyväksi. Tajusin yhteyden vasta juuri nyt. Lapsirukka kakisteli jo varhain diggaavansa kovaa kyrsää. Säälin rakastavia vanhempiani.

Olen rahapulassani tuurannut erästä seuranhakupalvelun esitarkastajaa. (Olen siis ollut esitarkastajan kesälomittaja.) Olen sijaistyössäni pannut merkille, että seuranhaku on todella vaativaa. Vai mitäs olette mieltä tästä? ”Oma suhde naisen kanssa on vakaa ja hyvin toimiva, mutta silti minulla on fantasia seksistä toisen pojan/kundin kanssa...” Niinpä niin. Naisella voi olla tarjota vaikka mitä, mutta ei sitä yhtä... kyrsää. Kyrvän veivaaminen se vaan on niin mukavaa. Eihän tisseistä edes lennä mitään!

Tai. ”100 %:sti luotettava ja terve tyyppi etsii seksiseuraa kaikista isokyrpäisistä miehistä... Poikaystäväni on tosi ihana, mutta haluaisin kunnolla kyrpää. Annathat paljaalla?” Täytyy ihan kohottaa hattua kaikille luotettaville jätkille, jotka pettävät kundikaveriaan kaikkien miesten kanssa ja vielä paljaalla. (P.S. Hattu on täynnä paskaa ja on tarkoitus kumota sellaisen päähän, joka ei hienoista vihjettä ymmärrä.) Jospa tapettaisiin pelkästään aikaa eikä samalla itseämme ja kumppaneitamme.

Vittu mikä saarnaaja. Anteeksi. Minun pitäisi jättää saarnaaminen ammattilaisille. Espoon hiippakunnassa rovasti meni siunaamaan naisparin – näin ainakin kirjoitti tärkeä valtakunnallinen sanomalehti viime vuoden heinäkuussa. Onnea vaan naisparille. Yllättäen – heko heko – toimitusta on jälkikäteen siunailtu. Kotimaa-lehden nettikeskustelussa esim. joku ehdotti, että toimintaohjeita olisi pitänyt kysyä Jumalalta. Oivoi. Olisi minullakin muutama kysymys; mistähän perkeleestä Hänet saisi tavoitettua...

Yritin etsiä Jumalaa Ylen arkistosta. Ei löytynyt. Löytyi kuitenkin kovaa sanaa seksi- ja senssipuhelimista 90-luvun puolivälistä. Ruudussa Helsingin Puhelinyhdistyksen edustaja hiiltyy Kuningaskuluttajan tivauksesta, maksaako asiakas viisi markkaa minuutissa tyhjästä. Enpäs tiedä.

Kymmenen vuotta sitten puhelinseksi oli vielä ”uusi juttu”. Tuli ylilyöntejä, ja kaikki bisnes ei ollut ihan salonkikelpoista. Netti chatteineen ja kameroineen on tullut senssilinjojen rinnalle. Mutta mielestäni puh-kivalla on edelleen omat etunsa. Tuttu keskustelulinjan numero luurissa pelastaa krapulapäivän panetustilan mökillä. Voi sopia rehvit tai vaan jutella rohkeita jonkun toisen runkkupuuhissa linjalle pölähtäneen kanssa. Puhelinrunkku on kuin kirja: se antaa tilaa mielikuvitukselle. Ei se niin säälittävää ole; sulkea ovi, sammuttaa valot ja antaa kyrsän sylkeä ulos se mikä ulos on tarkoitus tulla. ”Lits, lots... Make... multa tulee nyt!”Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute