Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
Latinon lutkutusta Karibianmerellä
15.2.2015 - Ville

Kirjoitushetkellä eletään helmikuuta. Tapahtumat, joista seuraavaksi kerron, tuntuvat unenomaisilta, epätodellisilta. Yritän tekeytyä mutustelemaan yksityiskohtia makeasta lomastani yhdellä maailman suurimmista risteilijöistä. Kun toiset lähtevät hiihtämään, minä lähden Karibian aurinkoon. Ei talviloman viettäminen lämpöisessä ole tietenkään minulle uutta... tavaksi on käynyt. Iloitsen yhtä paljon matkojen suunnittelusta kuin itse matkasta, mikä pitkittää nautintoa.

Reissu Karibialle kulkee reittiä Lontoo-Miami. Lontoon koneessa on tarjolla mukavasti alkoholijuomia, joten saapuessani välilaskupaikkaan olenjo juhlatunnelmissa. Perjantai-illalle ei ole sopivaa jatkolentoa, joten olen varannut matkakumppanini kanssa hotellihuoneen, ihan keskustasta. Yksi Lontoon perinteikkäämmistä ja kuuluisimmista homodiskoista on nimeltään Heaven ja sinne päätäme mennä hetkeksi käväisemään. Diskossa seuraamme hakeutuu vaalea hauska brittikundi, jonka keskinäisen kiinnostuksemme myötä lopulta raahaan hotellihuoneeseemme. Kaverini nukkuu kiltisti kylpyammeessa, ja minä saan britiltä huoneen puolella sellaiset hoidot, että longhaul-istunto lentokoneessa tekee tiukkaa seuraavana päivänä.

Miamissa on kuuma. Miami beachillä hyvärakenteiset miehet ovat sekoittaa pääni uudelleen, mutta aikataulu ja jetlag eivät anna anteeksi leikille. On suunnattava Fourt Laurerdaleen, mistä Liberty of the Seas lähtee merelle. Laurerdalen makeilla biitseillä ehdimme iltapäivän lekotella ennen laivaannousupäivää, ja hanurini alkaa jo palautua vireeseen.

Laivamatka on elämys. Ruokasalit, jääshow, cabareet ja iltaesitykset ovat huikeita. Säät suosivat ja laivan kannella on hauskaa uida uima- ja porealtaissa. Elämä tuntuu jotenkin yltäkylläiseltä. Parin ensimmäisen päivän aikana sitä vain nauttii elämästä, drinksuista, auringosta ja rennosta, kiireettömästä menosta. Labadee, ensimmäinen matkamme kahdesta välisatamasta, osoittautuu reissun käännekohdaksi. Olen jo laivalla kiinnittänyt huomioni nuoreen naiseen ja mieheen, jotka matkustavat yhdessä turhia toisilleen hempeilemättä. Laivan asiakkaista merkittävän osan muodostavat amerikkalaiset eläkeläiset, joten nuoremmat ihmiset erottuvat altaalla, ravintolassa ja juhlasaleissa helposti. Labadeella tutustumme paremmin tähän silmiinpistäneeseen kaksikkoon.

Tyttö ja poika ovat kaveruksia. Molemmilla on latinoverta suonissaan ja se varmaan onkin heidän kauneutensa taustalla. Osoittautuu myös, että kundi on teikäläisiä ja jostain syystä pohjoismaalainen eksotiikka kiehtoo häntä samalla tavalla kuin hänen pronssinen ihonsa minua. En tajua, miksi meistä kahdesta kaveruksesta hän ottaa flirttailunsa kohteeksi juuri minut, mutta kuitenkin tapailemme laivalla kahden kesken loppumatkan ajan. Tapaamiset koostuvat lähinnä vartaloleikeistä; muutoin annamme aikamme niille, joiden kanssa olemme matkaan lähteneet. Matkakumppanini on kateellinen siitä, että saatan kadota kundin perään montakin kertaa päivässä. Hän vitsailee minulle lounaalla ja illallisella, että jälkiruoka vissiin tarjoillaan taas huonepalvelusta. Oikeassa hän siinä tietysti on. Matkalle varaamani kondomit loppuvat jo tapaamisten toisena päivänä, mutta niitä on onneksi saatavilla lisää. Latinokundilla vaan on varustus ja takapuskuri kohdallaan. Niitä kiillottelee mielikseen samana päivänä useaankin otteeseen.

Palataanpa sitten takaisin Suomeen, todellisuuteen. Tämä on nyt ihan ensimmäinen kerta, että suunnittelen matkaohjelmaa näin yksityiskohtaisella tasolla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, etenkin, jos osaa nauttia etukäteen. Sanovat myös, että suunnitelmat alkavat toteuttaa itseään.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute