Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
MAAILMAN KOMEIMMAT MIEHET
31.12.2012 - Ville

Hongkongilainen matkailuun erikoistunut online-aikakauslehti Travelers digest listasi jo tänä keväällä kaupungit, joissa on maailman parhaimmannäköiset miehet. Suomalaisia kaupunkeja listalle ei mukaan päätynyt, mutta Euroopan suurkaupunkeja kyllä. Valitettavasti kiipiväiset ruotsalaiset vetivät tässäkin pidemmän korren, sillä maailman parhaat stondikset etsivä mukamas löytää Stockiksesta.

Tukholmalaisista sanotaan, että he ovat aivan väärinymmärretty miestö. Keksin juuri uudissanan miestö kuvaamaan miesväestöä. (Samalla analogialla naaraspuoliset kansalaiset muodostavat muuten yhteisön naisto.) Ruotsalaisten vahvuuksia ovat hyvä pukeutuminen, pohjoismaalaiset piirteet, ja ruotsalaiset ovat myös pitkiä. Lisäksi niiden sanotaan olevan sitoutumiskykyisiä, vaikka sillä ei ehkä ole paljon tekemistä ulkoisen komeuden kanssa.

Kakkospaikkaa pitää perse. Yök ja anteeksi – siis New York, Yhdysvalloissa, jos ette tienneet. Kaikki silmäätekevät ja onnenonkijat menevät Isoon Omenaan, joten on aivan luonnollista, että siellä törmää joihinkin maailman komeimmista uroista.

Kolmannen pyörän – siis sijan – on saanut Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam, tuo Euroopan sienipilvenpolttajien keskus. Hyvinpukeutuvat miehet siellä esittelevät kohteliasta, sulavaa keskustelutaitoaan ja hurmaavat vastapuolen sienensä kimppuun. Sienistä lähteessä ei puhuta, se on kirjoittajan omaa tulkintaa, mutta sykkivä kanaalikaupunki selittää tärkeän osan näiden hollantilaismiesten vetovoimasta.

Neljännellä sijalla on Lissabon, Portugalin huu… huvielämän keskus. Lissabonilaisista sanotaan, että he ovat atleettisia, pitkiä, hyvin koulutettuja sekä tietoisia niin oman kuin muunkin maailman asioista ja historiasta. Latinoveri pitää huolen siitä, että portugalilaismiehillä on erinomainen viettelyn taito ja kyky saada lohkaistua p****a.

Latinomeninki auttaa Buenos Airesin Argentiinasta sijalle viisi. Siellä miehet ovat seksikkäitä ja herkkiä, sharmikkaita ja sivistyneitä – mutta myös kestäviä.

Loput viisi parhaimmannäköistä miespopulaatiota voi artikkelin mukaan tavata Sydneyssä (kuudes sija), Madridissa, Berliinissä, Milanossa ja Tel Avivissa (kymmenes sija). Ihanaa, että Suomesta on suoria lentoyhteyksiä kahdeksaan kaupunkiin näistä esitellyistä.

Olen käynyt näistä TOP 10 -kaupungeista muissa paitsi Buenos Airesissa ja Tel Avivissa. Nyt tekeekin mieli pyytää henkilökohtaista sähköpostia niiltä, jotka käyvät tarkistamassa menon niissä tai itse asiassa missä hyvänsä. Voisin purkaa sitten tuntemuksianne tänne lehteen, koska omat paikallistuntemukseni ovat syntyneet muista asioista kuin miehistä tai niiden arvostelusta.

Näin vanhemmiten etenkin nuoret miehet näyttävät minusta kauniilta kaikki. Nuoruus on helvetin hyvännäköistä. Ihan oudoksuttaa, miten sitä alle 25-vuotiaana itse oli niin ronkeli, että vain ani harvan ulkonäkö läpäisi oman seulan.

Turha jorista sisäisestä kauneudesta. Suu kiinni ja ole kaunis -mentaliteetti on jäänyt toivottavasti menneisyyteen, mutta on siinä totuudenkin siemen. Kun etsii lihallisia iloja, ovat miehen päässä metafyysiset tai ainakin henkiset asiat sivuroolissa. Ulkonäkö, se koko ja miten sitä käyttää ovat kakkosen jälkeen heti ykkösenä.

Kirjoituksessa on vääristelty lähdettä.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute