Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
MÄLLÄTÄÄN JA SYLJESKELLÄÄN
9.1.2012 - Ville

Antakaat armosta niille, jotka ovat puutteessa. Puuttoutukaat niille, jotka ovat antamisen armossa. Armoitettu antaa, puutteellinen ottaa. Olkaamme toisillemme puutteelliset ja saakaamme armosta antaumuksemme.

Munatkaa itsenne niin teidät mulkutetaan. Sanokaa mulkku, kun tahdotte hyvää. Sulkekaa silmänne ja kuvitelkaa pitkä lerssi syvällä kurkuissanne ja pulppuava spermatulva nielunne syövereissä. Nähkää seksinnälkää. Mällätkää toisianne. Vastakkainasettelun aika on ohi – nyt ollaan jo sisällä.

Sisällä lämpimässä, nielun syövereissä. Kätköissä se liukuu: maukas ja kostea. Parru lihaisa, sykkii, antaa odottaa. Liikkuu, sorvaa, kuplii ja vaahtoaa. Se on nautinto, ylväs, sisältö ylen notkea.

Suu mustikalla. Nysse tulee. Kaatakaa siihen ”maitoa” niin se juttelee teille. Antakaa Lassen tulla tai se tulee kulli kolmantena jalkana. Mistä on isot pojat tehty? Orgasmi jatkuu ja jatkuu. Ei suurikaan kulli suuta halkaise!

Täällä ei kupli kuin runosuoli ja sen kyllä huomaa.

Laittakaa ystävällisesti sähköpostiini neuvoja: munan lutkuttamiseen, runkkaamiseen ja nussimiseen. Miltä tuntuvat kainalopanot? Saako vasemman käden oikeudella enemmän vastinetta nahalle? Auttakaa! Kokeilen ja julkaisen parhaat ja parannellut vinkit täällä. Laittakaa ystävällisesti sähköpostiini edes jotain. Foto olis kiva ylläri.

Kuinka iso on iso? Miksi ruoko on vireämpää toisella tai aisan toisella puolella. Nämä ja muut asiat selviävät vuonna 2012! Kummalla puolella sinä olet? Minä en ole.

Kuvitelkaa maailma, jossa olisi tarjolla ääretön määrä mahdollisuuksia saada kikkeliä. Imeä. Lutkuttaa. Nuolla. Ottaa ja kakoa. Maistella, maiskutella nesteitä. Hamuta ja nuolla palleja, lipoa terskaa. Miksi muuten spermaa tulee vain viisi millilitraa? Jos tulisi 20, kymmenestä jätkästä saisi kaksi desiä. Onpa outo ajatus. Jännä. Perin kiintoisa.

Keväällä 2012 nousussa ovat sepalus, löysät mutta paljastavat housut ja kestosuosikki - stondis. Päätän raporttini tähän. Jatkan muilla aiheilla. Pahoittelen aiheetonta haittaa. Keväällä 2012 laskussa on mukana arvonlisäveroa 23 %, ainakin yleensä.

Toivon teille pitkää ja paljon terveitä elin-vuosia. Saisitte, jos naisitte.

Ville

P.S. Miksei kukaan tee kyrvän makuisia kondomeja? Mansikat vittuun.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute