Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
VITTU, MIKÄ MULKKU!
22.5.2010 - Ville

Voi hevonvärkin kuustoista että otti pattiin. Olin jossain Kiinassa, päätä jyskytti saatanasti ja kello oli varttia vaille kymmenen. Kotilento oli lähtenyt viisi minuuttia aiemmin, herätys oli epäonnistunut. Herätys mureni käsiin, teki mieli röökiä, ja pikainen laskutoimitus sanoi, että kotiin oli turha vielä moneen tuntiin soitella. Suomessa oli vielä meneillään synkkä yö.

Hatutuksesta toivuttuani ja selvitettyäni tarkalleen, kumman syy – minun vai matkaseurani – lennolta myöhästyminen oli, lannistuin, ja aloin nauttia ansiottomasta jatkolomasta uudelleen. Myöhästyminen johtui ontuvasta järkeilystä, jonka mukaan aamulla lähtevällä paluulennolla lepäisi mainiosti, jos olisi edellisenä yönä nukkunut vain pari tuntia. Idea oli perustaltaan hyvä. Epäonni johtui tavasta, jolla uneton yö toteutettiin: ryyppäämällä ankarasti. Mutta kuka nyt jaksaisi kuivin suin koko yötä valvoa?

Matkaseurani on ilmailufriikki ja halusi esitellä minulle ilmailualan edustajia pursuavan baarin Hong Kongin kaupungin sydämessä. Baarin ovella edustuston korkea esiintymissuhde selvisi karvaasti. Ystäväni pääsi sisään ilmaiseksi, minä maksoin 280 dollaria.

280 dollarilla sai yhden juoman. Toisella 280 dollarilla sai mukavan humalan. Ystäväni kirmasi pitkin poikin tanssiravintolaa tehden juttua jos kuinka monen purserin ja perämiehen kanssa. Minä taas tyydyin keskustelemaan DJ:n kanssa, joka osoittautuikin ihan ok-tyypiksi. Hän ja hänen ystävänsä pitivät minua hauskana tyyppinä. Jälkeenpäin epäilen, että jopa naurettavana.

Tuo kohtalokas ja ainoa baariyöni sillä matkalla koitui kotiinpaluumme turmioksi.

Pelkään Kiinaa. Hong Kong on minulle sopivan eksoottinen maa, sillä entinen siirtomaa-aika on jättänyt sinne länsimaisen hengen. Kuten epäilinkin, Honkkarissa pärjäsi mainiosti englannin kielellä. Alun perin vain viikonlopun kestoiseksi suunniteltu matka, kahdella päivällä jatkettunakin, sisälsi sopivasti kulttuuria, nähtävyyksiä, kaupungin valoja ja ruokaa. Suosittelen kohdetta mielelläni. Suomalainen lentoyhtiö lentää Halvan Krääsän pesään tietääkseni joka päivä, lukuun ottamatta poikkeuspäiviä.

Koettakaa kuitenkin herätä paluulennollenne, niin kotona ja töissä ei tule kummempaa huomauttelua ylipitkästä lomailottelusta.

Hong Kong -säädön jälkeen päätin, etten tänä vuonna matkusta Espanjaan. Ajattelin, että on parempi pysyä kotimaassa ja etenkin maassa. Mutta välittömästi kun Espanja sai minulta pakit, päätin varata matkan risteilylle. Sen kuitenkin peruin sairaustapauksen takia.

Koska laivamatkustamisesta ei tullut mitään, varasin Latvian valtiontalouden pelastusmatkan Riikaan ja Lufthansan tukimatkan Ateenaan, luonnollisesti lentäen. Luotan taas tuuriin ja siihen, että olen ottanut opikseni ja nukun lomillani vain hyvinä aikoina.

Riian matkan jo toteutin ja ehdin ajoissa takaisinkin. Elelin viikonlopun leveästi sviitissä poikaystävineni ja ostin pullollisen paikallista votkaa, jonka olen jo juonut. Ateenassa aion ostaa ensimmäisestä kaupasta pullon retsinaa ja hypätä laivaan, joka vie Mykonokselle, tuolle tarunhohtoiselle saarelle, missä amerikkalaiset bisnesmiehet ja kuuluisuudet tuppaavat harrastamaan miestenvälistä keksiä.

Minä en kuitenkaan matkaa Kreikan saarille bysanttilaisen manpowerin perässä. Minä ja Poika menemme sinne yhdessä: syömään hyvin ja nauttimaan paahtavasta auringosta sekä kristallinkirkkaasta Välimerestä, missä auringonlaskut saavat suhteemme romantiikan kukoistamaan ennennäkemättömällä tavalla.

Ulkomaisen munan perään ei tarvitse sitä paitsi lentää. Hyvä ystäväni oli nimittäin saanut ihan kotisängyllään espanjalaiselta insinööriopiskelijalta hevosen seivästä. Korvani punottivat, kun nuorimies selitti kuumaa kokemustaan mahtavasta halosta. Tuleepa mieleen, että mikään ei ole intiimiä. Kaikki seksitarinat kerrotaan ainakin lähimmälle ystävälle, toisinaan myös tänne painettuun sanaan saakka.

Oletteko koskaan miettineet, mistä vitusta niitä hevosenkyrpiä oikein tulee? – No sieltäpä hevonsieltä, tietenkin!Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute