Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
NUDISTINA STADISSA, TURISTINA KAUPUNGISSA PARISSA
18.7.2006 - Lauri

Sattuipa kesällä taas yhtä ja toista. Kun koulusta oli vapaata eikä kokopäiväistä kesätyötäkään tälle löytynyt, päätin mamman vastustuksesta huolimatta tuhlailla iskän perintörahoja kotimaan matkailuun. Tein toistakymmentä reissua eri puolille Suomea, ja mikäs muu minulla oli eniten taas mielessä kuin kotimaan tuntemuksen parantaminen.

Oulu, Lahti, Turku, Tampere, Lappeenranta isommista kaupungeista, ja sitten semmoisia pikkupaikkoja kuten Helsinki, Kristiinankaupunki, Lieksa ja Saarijärvi, kuului kesän matkakohteisiini. Kriteereitä, joilla rankkasin vierailukohteita, oli kaksi: paikkakunnalla piti olla herkkukundeja ja hauskoja menomestoja. Koska näin ollen melkein mikä tahansa paikka kävi kyseeseen, vierailin lopulta sitten paikoissa, joiden nimen muistin kartastoon katsomatta.

Hotellimajoitukseen en turvautunut, vaan olin liikkeellä riskimajoituksella. Jos ei ”ilmaista” yöpaikkaa siunaantunut, nukuin lyhyet yöni autossa. Junallakin risteilin kolme päivää putkeen. Järjestelin ennakolta netin homotutkien ja -profiilien, chatin ja puhelintreffien avulla kuhunkin matkakohteeseen aina vähän sutinaa. Oli katsos mukavampaa tutustua paikkoihin, jos oli paikallinen opastamassa.

Yleensä tein oppaat päivän päätteeksi tyytyväiseksi antamalla niille sitä mitä ne tahtoivat (siis tuhkista), sillä mikä onkaan sen antoisampi ilo kuin antamisen ilo. Siinä sivussa hoituivat yleensä myös majoitusjärjestelyt.

Näistä minun jutuistani saa ehkä vähän sellaisen kuvan, että minun elämäni pyörii lähestulkoon oman persereiän ympärillä. Myönnettäköön. Mutta korjattakoon kuitenkin se säädytön väärinkäsitys, että pelkästään; sillä olen ennättänyt nauttimaan myös toisten pyllyistä. Ja siitä tulikin välittömästi mieleeni, että pyllyn tärkein kriteeri ei ole koko eikä tiukkuus vaan puhtaus ja se, että se on heti valmis (käyttöön) otettavaksi.

Piru vieköön, pakko kertoa teille Hesa-reissusta! Hesasta tiesin jo sen, että sinne mennessä ei etukäteistreffien teko ollut välttämätöntä. Seuraa kyllä löytyisi, jos yhtään tiesi, mistä etsiä.

Jätin auton Espooseen liityntäpysäköintiin ja ostin kolmen päivän matkailijalipun seutukunnan julkiseen liikenteeseen, koska minua ei huvittanut ajella ympäriinsä kummallisten bussikaistojen ja raitioteiden keskellä. Isompi kassi peräkontissa sisälsi matkatavarat, joista oli tarkoitus käydä valitsemassa päiväreppuun kulloinkin tarvittavia välineitä ja parsia.

Päivä oli lämmin ja suuntasin matkani uimastadionille, joka on kuulu kesänviettopaikka ja maauimala Helsingin sydämessä. Julkisissa paikoissa pervoilu ei ole mieleeni eikä mielestäni sopivaa käytöstä muutoinkaan, mutta leikkimielellä lähdin katselemaan uimarikundien kiinteitä kroppia ja ohessa grillaamaan nahkaani biitsifiiliksissä.

Löysin perille stadionille vaivatta, vaikka aikatauluni oli niin leppoisa, että myös eksymiseen olisi ollut aikaa. Pukuhuoneessa haisi märälle ruoholle ja vähän liikaa miehellekin, mutten antanut sen häiritä. Riisuin, varvasin kullini rennoksi ja lähdin varusteineni heilumaan kohti saunaosastoa, jonka läpi osoittautui tie altaille myös vievän.

Saunassa oli tunkua. Ylälauteilla ei ollut miehenmentävää aukkoa, joten jouduin patsastelemaan kotvan aikaa oviaukon lähellä odotellessani vuoroani. Tunsin muutaman silmäparin tutkailevan minua saunan perältä käsin melko suorasukaisesti ja estottomasti. Tuntuiko se hyvältä vai huonolta, en osannut päättää.

Löylyt olivat hyvät. Saunan hämärämmässä nurkassa kiukaan takana istuskeleva mies, myöhemmin lyhyesti perämies, heitti napakasti löylyä ja kansa virtasi ulos saunasta jättäen jälkeensä tilantuntua. Lauteet tuntuivat kostean limaisille, joten jouduin kohentelemaan välillä kulliani, joka oli rentoutunut ja lepäsi siksi ikävästi rasvaista laudetta vasten. Perämies selvästi oli yli-innostunut itsekoskettelustani, joten päätin kiusaantumistani etsiytyä altaille.

Lekottelin melkein tunnin auringossa ja uin toista kilometriä. Saunan perämies tuntui olevan jatkuvasti läsnä paikoissa joissa olin, mutten jaksanut kiinnittää häneen huomiota. Timmejä kroppia oli näkösällä enemmän kuin tarpeeksi.

Iltapäivä oli kuumimmillaan, kun kuivasin itseni pukuhuoneessa. Hormonit olivat alkaneet hyrräillä ja mulkku ei enää ollut ollut täysin hallittavissa. Tiesin siitä, että oli aika poistua, ja mietin kuivaillessani kuumeisesti, mitä tekisin seuraavaksi.

Perämies nojaili uimastadionin porttia vasten viattoman näköisenä ja pureskeli heinää. Kun kuljin ohitse ja suuntasin kohti kaupunkia, mies liittyi seuraani ja alkoi jutella säästä. Valistin miestä olevani reppureissulla, ja tunnistipa mies murteestanikin, etten ollut paikallisia. Valittelin seisovaa kuumuutta, jolloin mies kertoi minulle käyvänsä usein Pihlajasaaren uimarannalla, missä merituuli vilvoitti mukavasti kärventyvää ihoa.

Koska minulla ei ollut suunnitelmia, tiedustelin perämieheltä, josko hänellä olisi aikaa esitellä minulle tämä helpotuksen saari. Hän suostui oitis ja kävelimme kaupungin läpi karusellirantaan, josta paatit saareen kulkivat.

Paatti lipui saaren laituriin ja sen molemmilla puolilla avautuivat loistavat hiekkarannat. Mies kehotti minua kuitenkin seuraamaan häntä kaksoissaaren toiseen osaan, lyhyen sillan yli ja syvemmälle metsikköön. Metsä muuttui pian kallioksi ja ajattelin, että täältähän avautuu mitä mainioimmat maisemat etäälle merelle. Kallio huokui lämpöä, viileä tuuli sipaisi välillä ihoani, ja havun ja meren tuoksu kulkeutui vastustamattomasti nenääni. Paikka oli eksoottinen, mutta yllätyksiä oli vielä luvassa.

Kallioilla makaili ihmisiä, pääosin miehiä, ilman rihman kiertämää. Perämieskin pysähtyi, riisui vaatteensa ja pyysi minua tekemään saman. Epäröin, mutta mies jutteli, että tuo saaren osa oli nudistialuetta, missä oli sopivampaa olla housuitta kuin housut jalassa. Riisuin sitten kaikki muut vaatteet paitsi alushousuni, koska tunsin olevani liian jämäkkänä heittääkseni hepin heilumaan vapaasti.

Löysimme laakean alueen, johon levitimme pyyhkeemme. Uskalsin jossain vaiheessa heittää pikkuhousutkin pois, mutta makailin mahallani niin että pippeli pysyi piilossa ahnailta katseilta.

Perämies lähti melkein heti leiriytymisemme jälkeen rohkeasti käpsyttelemään pitkin kallioita. Auringonpaiste pehmitti ilmeisesti aivoni, ja lyhyen rohkeuden keräämisen jälkeen kohottauduin itsekin seisaalle ja aloin tutustua ympäristöön. Nudistialuetta kiersi naru, joka kertoi, mihin saakka pukineitta saattoi kulkea. Uskaltauduin tekemään pienen koukkauksen kielletylle alueelle ja näin yhtäkkiä edessäni kuopan, jonka pohjalla oli rautaovi – ilmeisesti armeijan sodanaikaisvarastoja.

Kuopan pohjalla oli vessapaperitolloja ja käytettyjä kondomeja. Arvelin, että tuoreet jäljet eivät olleet entisaikain sotilaiden jäämistöä, vaan paikalla oli nykyään toista käyttöä.

Nuorehko mies teki kierroksen kuopan reunaa pitkin. Hän haroi muniansa pari kertaa kuljeksiessaan hermostuneesti edes takaisin. Lopulta jätkä tapitti minua lautasen kokoisilla silmillään suoraan, kyyristyi ja kysäisi lyhyesti: ”Oletkos seuran tarpeessa?”

Seuralaiseni laskeutui kuoppaan ja alkoi hyväillä kehoani vahvoilla käsillään. Kullimme nousivat nopeasti terhakoiksi, kun alakarvoituksemme hieroivat toisiaan vasten verisuonet sykkien. Ympäröivä maailma katosi tajunnastani.

Kundi polvistui ja otti kullini suuhunsa, imi sitä ja hieroi samalla pallejani. Yllätyin kuinka vaivattomasti raamikas vehje liukui syvälle hänen kurkkuunsa. Runkkailimme ja imeskelimme toisiamme hyvän aikaa ja heitimme lopuksi hekumaiset mällit kuopan pohjalle.

Kundi lähti melkein mitään sanomatta paikalta. Odottelin itse hetken ennen kuin palasin ihmisten ilmoille. Perämiestä ei näkynyt leiripaikallamme. Grillasin vähän aikaa nahkaani, keräsin sitten kamani ja puin päälleni. Palatessani kohti laivanlähtölaituria näin perämiehen rannassa juttelemassa tiiviisti toisen miehen kanssa. Heillä oli varmaan syntynyt jotain säpinää.

Heilautin kättäni hyvästiksi ja jatkoin matkaani kohti kaupunkia ja uusia kokemuksia.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute