Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
NUORTA LEMPEÄ
9.9.2007 - Ville

Voi he?vetti! Jos orastava ilmastonmuutos on pannut maailmanyhteisön sekaisin niin kuperkeikkaa ovat heittäneet myös minun henkilökohtaiset ilmastoni – taas kerran. Voi muna sentään, kun olen kärpäslätkässä Häneen. Vesisateet ovat unohtuneet lemmiskelyn tuoksinnassa, ja jos olisi ollut pakkasta, huuletkin olisivat rohtuneet pahan kerran.

Hän tuijotti kauniilla silmillään minua ensimmäisen kerran jo yli vuosi sitten. Aika ei ollut meille sopiva, joten niiden oli mentävä pois ja minun vastaavasti unohdettava ne. Jostain syystä silmät eivät kadonneet lopullisesti, vaan ne hakeutuivat napittamaan minua aina silloin tällöin. Elämäntilanteet muuttuivat; ihmiset muuttuivat ja muuttivat. Ja eräänä päivänä sähköpostisilmät tulivat taas kerran luokseni. Nyt jäädäkseen. Aika rakkaat ovat – kyllä, semmoiset niistä tuli. Melkein pelottavan nopeasti.

Vasta kirjoitin teille lihanhimosta ja kiinnikasvaneiden sinkkusilmien aukeamisesta. Tuntuu siksi melkein rumalta olla perumassa puheitaan... tai myöntää tilanteen taas muuttuneen. Miesaivoitusten tiet ovat tuntemattomat. Yllätykset ovat yllätyksiä siksi, että ne tapahtuvat kuin sattumalta – etukäteen ainakin suunnittelematta.

Esimieheni ja -kuvani opasti minua taannoin kerrottuani sinkkuussuunnitelmistani: ”Höpö höpö, et sinä ole sinkkuihminen. Et sinä tule viihtymään yksin.” Kai sitten niin. En väittänyt vastaan; ei sinkkuussuunnitelmani ollut valinta, vaan sopeutumista todennäköiseen tulevaisuuteen.

Olin kyllä hyvin tyytyväinen vapaudesta, itsellisyydestä, ja nautin laadukkaasti yksinäisyydestä. Tyrmään väärinä kaikki olettamukset siitä, että olisin tarrautunut hädissäni ensimmäiseen oljenkorteen, joka vetäisi minut pois saastaisen sinkkusukupuolielämän syövereistä.

Hän osoitti merkitsevästi, että Hän haluaa minut. Hän ei oikeastaan muistanut kysyä, sopiiko se minulle. En muistanut kysyä itseltänikään, halunnut. Kun en häntä tulemasta estellyt, ei minun kodissani enää nukkunut yksi, vaan kaksi – ensimmäisestä, siitä Varsinaisesta, kohtaamispäivästä lukien. Ja hetkittäin on jo välillä tuntunut, että kaksi on ollut yksi. 27-vuotiaskin voi ihastua ja rakastua kuin teini. Ihan älytöntä. Voisiko joku nipistää minua?

Seksi. Jännitys, ihastuksen tuoma huumaava tunne, toisen mystisen vartalon ihaileminen, rakastuneet kosketukset – ne kompensoivat sitä ettei jokainen kohti orgastista loppuhuipennusta vievä liike ja hyväily tapahdu niin onnistuneesti kuin loppuunsa viritetyssä pitkäaikaisessa parisuhteessa. Rasvattu vanha koneisto toimii liian täydellisesti. Tylsästi. Täydellisyyttä lähentelevä seksi on p*skaa, koska sitä ei voi parantaa muutoin kuin hakemalla jännitystä seuraavasta, usein vieraasta. Sähläys virkistää tunnelmaa. Sitä paitsi, jokainen kerta tuntuu vielä paremmalta.

Nukkuminen. Pojat tuoksuvat hyvältä. Puhtaat. En erityisesti nyt viittaa työn raskaan raadannan näännyttämän miehen sulotuoksuun, vaan kemiallisiin yhdisteisiin, feromoneihin, jotka haistetaan aistimatta. Hyvä poika, kunnon mies tuoksuu oikealta. Tiedän sen siitä, että nukun luottavaisesti hänen vieressään. Haluan hyväillä toista. Nuuskin ja suutelen, annan käsieni liukua pitkin toisen paljasta pintaa. Minusta itsestäni tuntuu hyvältä koskettaa toista.

Yhdessäolo. Viihdyn. Hiljaiset hetket eivät ahdista minua. Toisen puheet eivät kyllästytä minua. Uskallan suunnitella tulevaisuutta. Kerron salaisuuden. Kiusoittelen, ja toinen jää hämilleen. Hermostun, pyydän anteeksi. Toinen haluaa ymmärtää, muttei vielä tunne riittävästi ollakseen varma. Menneisyyden epäonnistumisista, suruista ja epäluuloista huolimatta uskallan luottaa toiseen.

Siinä aineksia, joiden takia olen onnellinen. Eräs ystäväni sanoi, että säteilen. Niin varmaan teenkin, sillä elämäni on tällä hetkellä jännää, kuumaa, aistikasta, rohkeaa, tyydyttävää, hauskaa, mukavaa, ja – jostain syystä se tuntuu myös turvalliselta. Kiintyneeltä ja kiinnittyneeltä.

Hempeily lopuksi sikseen. On tunnettua, että eroaminen on tehokkain mahdollisuus päästä eroon ylimääräisestä läskistä. Jos ex-kumppanilla rasvaprosentti sattuu olemaan vaikka parikymmentä ja elopainoa seitsemänkymmenen verran, pääsee eroon kerta heitolla melkein viidestätoista kilosta.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute