Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
Nussittuna nukkuisit paremmin
8.3.2016 - Ville

Mitä pitäisi tehdä, jotta pääsisi treffeille tai panoille? Siinä kysymys, joka monia laillani vuoden ympäri pohdituttaa. Keväällä hormonit hyrräävät ja syksyllä kaivataan lämpöä talven varalle. Onko niksejä, joilla onnistuu varmasti?

No ei ole. Yritetään kuitenkin parantaa mahdollisuuksiamme.

Aluksi on syytä päättää, haluaako pikapanot vai tavata jonkun kauas luotaavassa mielessä. (Jos kyseessä on jälkimmäinen, kannattaa varatut ja avoimessa suhteessa olevat jättää tyystin rauhaan.) Sitten on syytä hankkiutua seuraan. Vasta tämän jälkeen on aika edetä, mutta pitää pää kylmänä. Kun ollaan ensitreffeillä, häämarssi ei vielä soi.

Kohtaamamme henkilö osoittautuu todennäköisesti tutustumisen myötä hyvin erilaiseksi kuin minkälaisen kuvan olemme muodostaneet kirjeenvaihdon, puhelinkeskustelujen tai lyhyen baaritapaamisen perusteella. Mikäli mahdollista, kannattaa tähdätä nopeasti tosielämän tapaamisiin ja välttää ylipitkää alustamista etenkin kirjoittamalla. Yhteensopivuus on kemiaa, jonka toimivuus kannattaa testata ennen kuin kehittää suhdetta syvemmälle tasolle. Tai mikä minä olen sanomaan, jos haluat varta vasten tuhlata aikaa.

Ensimmäinen tapaaminen kannattaa sopia puolueettomalle, turvalliselle alueelle. Jos tapaamme jommankumman kodissa, tulevat oman turvapesän koordinaatit luovutetuiksi toiselle ehkä suotta. Jos tuntuu, että juttua haluaa jatkaa intiimimmässä ympäristössä, sinne voi siirtyä myöhemminkin, jopa samana päivänä.

Me homot tapaamme ylipuunata itsemme treffeille. Tiedämme kuitenkin itse, että sliipatussa kundissa on jotain omituista. Naapurinpoikatyypit ovat eniten suosiossa. Miksemme olisi itsekin yksi heistä? Kannetaan ikä, kilot ja virheet yhtä ylpeästi kuin parhaat puolemme. Itsevarmuus kun näyttää ja tuoksuu seksikkäältä.

Jos muutamme mielemme tai myöhästymme (sittenkin, älä myöhästy), ilmoitamme siitä. Emme tee ohareita; se kun on todella paskaa käyttäytymistä. On ihan okei muuttaa mielensä ja perua tapaaminen. Ollaan kuitenkin miehiä.

Jos menemme treffeille ja toinen osapuolikin saapuu paikalle, olemme valmistautuneet kysymyksin. Mietimme myös, mitä hyviä seikkoja haluamme nostaa esiin itsestämme. Emme puhu suu vaahdossa, luennoi. Muistamme kuunnella. Omaa mielipidettämme meidän ei tarvitse puolustaa henkeen ja vereen, vaan voimme tyytyä vain olemaan eri mieltä. Jätämme tilaa toisen mielipiteelle.

Itseäni treffeillä puistattaneita asioita ovat olleet omaani suurempi kiire edetä asioissa, entisten suhteiden liiallinen puinti, kova känni, masentelu, huonosta itsetunnosta kumpuava itsekehu tai hyväksynnän hakeminen. Treffini ovat päättyneet saman tien viittauksiin tai ehdotuksiin suojattomasta anaaliseksistä tai minun sitomisestani. Silti tärkeistä mieltymyksistä on hyvä puhua siitäkin huolimatta, että ne saattavat pilata treffit. Niin on nimittäin hyvä. Fetissit joko yhdistävät tai erottavat.

Lopuksi: ollaan realisteja. Emme ole itsekään täydellisiä, joten ei meidän kannata odottaa sitä treffikumppaniltammekaam. Ei kannata esittää muuta kuin mitä olemme; sillä kiinni jäämme myöhemmin. Jos saadaan pakit, ei haavoituta, vaan tavataan joku toinen. Jos treffit etenevät hyvin, pidetään hauskaa ja nautitaan. Jos naituttaa, naida napsautetaan.

Hyvä juttu alkaa nasevalla otsikolla ja sulkeutuu siihen mistä alkoi. Huonon jutun otsikolla ei puolestaan ole mitään yhteyttä tekstiin.

Mutta jos näitä neuvoja seuraat, kyllä uni maittaa.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute