Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
YKSI OTTO, MONET PANOT
4.7.2006 - Ville

Otto oli minua pari vuotta vanhempi jätkä viereisestä kaupungista, Äänekoskelta. Tikkakoskelta, missä nuoruusvuosinani asuin, ei ollut sinne kuin tunnin bussimatka ja minulla oli auto käytössäni. Mitä sanoinkaan? Auto? – Kosla se oli pikemminkin: punainen renkaille nostettu mutterilaatikko! Turha toisaalta autoraukkaa on parjata. Siitä oli paljon iloa sekä minulle että kotvan aikaa myös Otolle.

Auto on tänään menneen talven lumia, mutta niin on kyllä Ottokin. Molemmista on omat muistonsa. Kaikki aina puhuvat muistoista ja siitä kuinka aika kultaa ne. Minulla on tolkuttoman huono muisti, ja siksi tapauksessani kultauksen sijasta pitäisi puhua rehellisesti unohtamisesta. Unohdan varmaankin kaiken, hyvän ja huonon, ennen kuin mitään ehtii kultaantua. Auton rekisterinumero on jo kadonnut harmaasta massasta samoin kuin on käynyt Otto-pojan sukunimen. Kuinka noloa.

Tapahtumista, joista nyt kerron, on kulunut kuusi vuotta. Hyvä panna ne nyt ylös ennen kuin unohtuvat. Johtivathan ne välillisesti ison identiteettimuutoksen alkamiseen (ja välittömin vaikutuksin poikuuden menettämiseen).

Otto löytyi Internetin välityksellä erään valtakunnallisen kaupunkilehden deittipalvelusta. Projektilla oli työnimi ”Kokeilu”. Kokeilu, josta uskallan kyllä poistaa lainausmerkit, kesti kaksi kuukautta ja päättyi osapuolten muuttoon eri puolille maata. Helsinkiin muutettuani olin niin innostunut oppimastani, että yhteydenpitoni Ottoon jäi yksipuoliseksi ja loppui sitten yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Jotain muistikuvia sentään on säilynyt.

Kesäkuisena iltana, oikeastaan 19-vuotissyntymäpäiväni jälkeisenä, seisoin vatsa sekaisin Tikkakosken keskustassa, josta oli asunnolleni kilometrin verran matkaa. Odottelin bussia, jonka oli määrä saapua puolen tunnin kuluttua. Otto oli parin kuukauden kirjeenvaihtomme jälkeen tulossa luokseni viikonloppukylään. Olimme alkuviikosta päättäneet toteuttaa pitkäaikaisen fantasiamme, ja ratkaiseva siirto oli käsillä.

Näytin varmasti todella tyhmältä pälyillessäni hermostuneesti ympärilleni keskellä autiota asfalttipihaa, mutta en malttanut olla kotonakaan odottamassa. Kävelin hermostuneena ympyrää ja imeskelin savukkeita, joihin olin lukioaikoina aiheuttanut itselleni megaluokan riippuvuuden polttelemalla niitä itsetyydytyksen yhteydessä.

Otto viestitteli bussista tuntomerkkejään, jotka olivat toki turhia, sillä olimme vaihtaneet valokuvia. Jännittynyt oli hänkin. Aika tuntui pitkältä, joten juttelimme viimeisen vartin puhelimessa.

Otto oli ainoa asiakas, joka jäi autosta ulos: pitkä langanohut kaveri, jolla oli siisti lyhyt tukka ja tapansa mukaisesti löysähköt collegehousut jalassa. Täytyy sanoa Oton ansioksi, että kundille oli suotu reilusti munaa ja liikaa uskallusta kuljettaa sitä niin, että se näkyy. Olin sekaisin tapaamisesta ja kauhuissani etumuksesta, joten päätin viedä pullotuksen äkkiä huoneistoni suojiin.

Ensimmäisen tunnin ajan istuimme kaukana toistamme: toinen lattialla ja toinen sohvalla. Toisen tunnin päätteeksi olimme löytäneet jo molemmat sohvalle ja kolmannen jälkeen olimme jo saaneet ensimmäiset yhteiset mällit lennätettyä. Loppu viikonlopusta kului kai mukavasti runkkaillessa ja tikkareita imetellessä. Jos jotain asunnon ulkopuolella tulikin tehtyä, olen ne lähes merkityksettöminä unohtanut.

Kundi kävi luonani viikonloppuisin ja opettelimme yhdessä poikaseksin salat. Tuli ohessa tutustuttua niihin miehen kehon alueisiin, joita ei ollut aiemmin voinut tutkia kuin peilikuvan kautta. Opetin Oton myös käyttämään tiukempia alushousuja ja farkkuja, koska en millään kehdannut liikkua hänen kanssaan, jos hän piti jalassaan löysiä collegeja.

Yksi hauskimmista muistoista liittyen kokeilusuhteeseemme oli, kun karautimme punaisella laatikkoautollani mökille, jossa vietimme kokonaisen viikon. Vieläkin mökin vieraskirjassa seisoo Oton kiitos isännille ja loppukirjoitus, jonka mukaan puhtaat alusvaatteet loppuivat kesken. Huomautus oli totta sillä isovanhempien ollessa mökillä päivisin meidän oli välillä runkattava mällit housuun. Yöt olimme poikkeuksetta kahdestaan, koska suopeat isovanhemmat menivät iltaisin nukkumaan läheiselle kaupunkiasunnolleen. Saimme ”ryypiskellä ja valvoa pikkutunneille rauhassa”. Juomisen sijasta, tai ehkä sen ohella, yritimme kaikki yöt harjoitella peppupanoja, mutta ei Se kerta kaikkiaan mahtunut sisääni. En ollut itse siihen aikaan kiinnostunut toppiosasta.

Ihmettelen, että mistä ihmeestä sitä nuorella miehellä kiimaa ja spermaa riittää! Ja hulluutta. Meinasin ajaa jo menomatkalla tieltä ulos, kun Otto päätti runkata minua kesken ajosuorituksen. Melko lyhyt ajokokemukseni ei ollut riittää kompensoimaan orgasmin aiheuttamaa hetkellistä tajunnantason alenemaa. Siinä oli sepalus auki kuoleminen saada uuden merkityksen, mutta onneksi selvisimme säikähdyksellä ja nololla kömmähdyksellä – sokerikuorrutetta kun löytyi paidankaulukselta vielä huoltoasemapysähdyksen jälkeenkin.

Määrätietoisesti suunnitellusta kokeilusta meni vielä pari vuotta ennen kuin saatoin tunnustaa itselleni olevani homoseksuaali. Alkuaikojen suhteeni olivat seksikeskeisiä, ja olinkin omaksunut itselleni identiteetin, jonka mukaan olin miesten kanssa seksiä harrasteleva hetero. Kun mukaan kuvioon astui kaipausta, mustasukkaisuutta sekä erojen jälkeistä ikävää ja masennusta, asetelma alkoi horjua.

Viimeisen leiman jo vanhaksi menneeseen heteropassiin löi rakastuminen nykyiseen mieheeni, mutta siitä kertominen olisi jo kirjainten tuhlausta.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute