Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
Paikka jossa en haluaisi elää
2.11.2015 - Ville

Ystäväni (se lunttu juu) on hakenut insinöörin työpaikkaa Yhdistyneistä arabiemiirikunnista. Olen kauhuissani. Miksi se homoseksualisti haluaa muuttaa maahan, jossa oman itsen toteuttamisesta voi joutua hirteen? Kun on täällä meillä niin pitkä tie käyty, että on aika lailla ok ja ainakin turvallista olla oma itsensä.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yleinen rangaistusohje määrää kuolemanrangaistuksen miestenvälisestä sodomiasta. Dubaissa oma laki kuitenkin määrää 10 vuoden vankeusrangaistuksen. Abu Dhabissa se on 14 vuotta. Kemiallinen kastraatio on mahdollinen. Käytännössä kiinnijääneet turistit ovat saaneet yleensä jonkin verran häkkiä ja sittemmin karkotettu maasta rangaistuksen kärsimisen jälkeen. Vankilaolot eivät ole kovin kummoiset näissä maissa.

Luonnollisesti lainsäädännön ja yleisen islamilaisen ilmapiirin vuoksi maissa ei ole oikeita homobaareja tai LGTB-organisaatioita. Kuten missä tahansa, homot kuitenkin toimivat pelon varjossa epävirallisesti. Kiinnijäämisen riski on aina olemassa, erityisesti joukolla tavattaessa. Vaikka riski ei olisikaan todennäköinen, se on mahdollinen. Kansainvälisestä uutisvirrasta erottuu aina silloin tällöin näytteitä siitä, kuinka hallinnot näyttävät suhtautumisensa homoiluun ja sitä myötä esimerkkiä omille kansalaisilleen. Ei kannata, ei suvaita, seuraamukset ovat vakavat.

Viimeksi kun olin Abu Dhabissa lomalla, hotellin spa-tiloissa sattui mielenkiintoinen episodi. Parrakas, ehkä 25-vuotias mies oli kanssani samaan aikaan hieman ennen sulkemisaikaa kylpylässä, ja muita asiakkaita ei ollut. Hän makasi lepotuolilla ja seurasi minua varovasti katseellaan, kun lämmittelin porealtaassa. Lähdettyäni suihkuun ja pukeutumaan hän seurasi perässäni pukukaapeille. Sain varovaisia katseita miehen penkoessa jotain kaapistaan. Mies käväisi saunassa, mutta kun en tullut perässä, hän palasi pukukaapilleen uudelleen. Ikään kuin huolimattomuuttaan hän esitteli pyyhettä raottaen lähes täydessä valmiudessa olevaa isoa kyrpäänsä ja poistui takaisin höyrysaunaan. Pelkäsin niin paljon, etten uskaltanut seurata, vaikka tilanne kiihotti minua suunnattomasti. Missä tahansa muualla olisin mennyt perässä, mutta raippa, hirsipuu ja elinkautinen ovat tehokkaita pelotteita.

Sellaisessa maassa, himojen ja pelon sekavassa välimaastossa, minä en tahtoisi elää.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute