Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
MONELLA TAVALLA PERUSSUOMALAISTA MENOA
9.8.2011 - Ville

Minä olen Ville, aika perussuomalainen homomies. En paljon perusta poliittisista aatteista, vaan otan homosuomen arjen vastaan sellaisenaan. En pohdiskele yhdenvertaisuutta, kirkollisia siunauksia, adoptioasioita tai virallisia tautiluokituksia, vaan elän nuoremman poikaystäväni kanssa kattohuoneistossa Espoon ylämailla. Ja kuten aiemmin olen kertonut, otan mielelläni suihin loppuun asti. Siitäpähän tiedätte.

Jos kerran tämä homojen homma on nyt sitten tänään ihan perusmeininkiä, niin mielenkiintoisena välillä tulee mietittyä pari–kolme vuosikymmentä vanhoja aikoja. Ne taisivat olla aika jänniä, jos kohta murheellisiakin. Silloin ei paljon homoperheitä elänyt. Seksiseura piti etsiä julkiselta paikalta, ja perseessä oli pelko panetuksen lisäksi.

Julkisilla paikoilla kruisailu (englanniksi cruising), seksiseuraa tavoitteleva vaeltelu, on ollut etenkin ennen tietoverkkoja lukemattoman monen homon arkipäivää. Anuksen ilot ja suihinoton sulot eivät auenneet ilman rohkeutta mennä sinne, mihin vain toinen samojen tarpeiden kanssa painiskeleva oli jo mennyt.

Puistopanokulttuuri ja kruisailu ovat suosittuja niin maailmalla kuin täällä meillä Suomessa – siitä huolimatta, että valtavirtaa mukailevia iskupaikkoja – baareja ja yökerhoja – on homostelijoille olemassa. Siinä missä moni homo nykyisin kruisailee Internetissä tai seksipuhelinryhmässä, moni saa kiksit päivystämällä moottoritien levikkeillä, puistoissa, julkisissa käymälöissä tai suosituksi tunnetuissa metsiköissä. Jotkut uimarannatkin ovat kruisailijoiden reviireillä.

Homomiehen kruisailu ajoittuu usein aikaan ennen kaapista ulostuloa. Se on tapa etsiä omaa identiteettiä ja purkaa paineita, mutta monelle se tarjoaa jännitystä ja laukeamista läpi elämän. Syystä, jota en itse tunne, kruisailu on erityisesti ukkomiesten ja heterojulkisivua ylläpitävien homojen hommaa. Moni kruisailija ei koskaan jätä kaappiaan, vaan elää kaksoiselämää koko ikänsä.

Kruisailu on aina ollut, mutta on edelleen vaarallista huvia. Kruisailu ajoittuu yleensä vuorokaudenaikoihin, jolloin yksinäinen liikuskelu julkisilla paikoilla ei ole kovin turvallista. Kruisailija altistuu pahoinpitelyille ja voi joutua ryöstönkin uhriksi. Raiskauksesta puhumattakaan.

Pelko perseessä on läsnä. Jos nyt ei tarvitse pelätä saavansa turpaan niin kovasti kuin muinoin, pelko elinikäisestä on joka päivä realistisempi. Vasikään tuli 30 vuotta täyteen siitä, kun HI-viruksen aiheuttama AIDS alkoi tulla tunnetuksi. HIV on perussettiä. Tartunnan välttäminen kuuluu perussuomalaiseen elämään.

Kruisingseksin harrastaminen ei sinänsä ole tautimielessä enempää haitallista kuin mikään muukaan seksikontakti. Tärkeintä on muistaa aina, että HIV on todella perseestä! Kondomin käyttö perspanoissa on ensiarvoista. Kaikki sukupuolitaudit leviävät pesemätöntä meisseliä maistellessa samaan tapaan kuin suihkupuhtaasta, joten suuseksissäkin tarvitaan reilua asennetta ja toimintaa. Kimpparunkut kunniaan! Terveyden kannalta satunnaiset käsipelit metsässä ovat paljon turvallisempi juttu kuin suojaton suuseksi omassa makuuhuoneessa.

Ja sitten puistoista bussiin. Pari päivää sitten, kun satuin kulkemaan ”dösällä” Helsingistä Otaniemeen, kuulin takanani parin söötin teekkaripojan jutustelevan yläasteen luokkakokouksesta. Kundit pohtivat, että pitäisikö mennä tapaamiseen homoparina, mutta he kuitenkin suht kovaan ääneen pohdiskelivat senkin, ettei se ehkä olisi hyvä idea, kun monien kanssa ei kuitenkaan ole tullut nähtyä seitsemään vuoteen. Kaikenlaista sitä tuleekin näillä kolmekymppisillä korvilla kuultua. Se on eri meininkiä nykyteekkareilla näemmä.

Uudessa-Seelannin ruokafestivaaleilla tarjoiltiin kuulemma pirtelönä hevosen spermaa. Jos joku kävi sitä kokeilemassa, voitko poikkeuksellisesti olla minuun yhteydessä ja kertoa miltä maistui.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute