Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
SEN PITUINEN SE
6.7.2005 - JL

Kalut ovat kautta aikojen puhuttaneet, ja kaluvalheiden rinnalla hurjimmatkin kalajutut voi kuitata faktoina. Miehen sukuelinten koosta puhutaan kaikissa kansalaispiireissä, ja aihe on aina yhtä kiinnostava riippumatta siitä ovatko tarkastelussa hetero-, bi-, tai homopippelit.

Alvariinsa ympäri maailmaa tehdyissä tutkimuksissa on osoitettu maininnan arvoisia penisten pituuseroja esimerkiksi maanosittain, mutta enin osa kaikista maailman täysikasvuisista siittimistä mahtuu muutaman sentin vaihteluväliin. Äärilaidoilta on mitattu 25-senttisiä mahtimeloja ja vastaavasti kuuden sentin seisokkeja.

Loppujen lopuksi ei ole suurtakaan merkitystä millaisilla vehkeillä uusia ihmisiä tehdään. Kaikenlaisilla kaluilla on kysyntää. Joku tykkää pitkästä, toinen paksusta, kolmas pikku veitikasta. Samoin homostelun tai muutoin lapsien tekoon tähtäämättömän seksuaalisen kanssakäymisen kannalta siittimen kokoa tai näköä merkityksellisempää on avoin ja ennakkoluuloton suhtautuminen omaan ja naapurin varustukseen.

Uutta potkua seisokkeihin on saatu erektiovarmuutta lisäävillä pillereillä ja pistoksilla, mutta varsinaisesti peniksen kokoon ei luonnollisen kasvun päätyttyä voida vaikuttaa. Lisämittaa lupaavat taikatemput ovat helpon rahankeruun oivaltaneiden tahojen viheliäisiä ansoja, joihin langennut saattaa hävitä rahojensa lisäksi terveytensä. Leikkaushoidot ovat perusteltuja vain äärimmäisen lyhytkasvuisuuden kohdalla, ja leikkausten tuloksena ei tiettävästi saada lisättyä milliäkään siittimen erektiopituutta. Penis on paisuvaiskudosta, eikä sitä voi harjoittaa lihaksen tavoin pidemmäksi tai vahvemmaksi. Paisuvaisen rajut mekaaniset venyttelyt ja tyhjiöpumppaukset ovat sen sijaan omiaan vaurioittamaan kudosta ja aiheuttamaan erektiohäiriöitä.

Jokseenkin jokainen maskuliini tarttuu silloin tällöin mittavälineeseen saadakseen faktaa vehkeensä ulottuvuuksista. Ikään kuin alle parinkymmenen sentin mittaista kapistusta ei pystyisi silmämääräisesti arvioimaan! Mittaustulokset, ainakin julkiannettavat sellaiset, vaihtelevat, mutta yleensä julkaistavaan tietoon ei usko edes mittamies itse. Huolimattomalla alapuolimittauksella senttejä saa taiotuksi lähes mieleisen määrän, ja juuri tuollaisia suurpiirteisiä lukemia miehet tapaavat käyttää esitellessään vaikkapa nettipalstoilla kalujensa pituuksia. Siittimen yläpinnalta tehty mittaus voi antaa lähes totuudenmukaisen tuloksen, ellei mittavälinettä ole ennen tuloksen tarkistusta työnnetty senttitolkulla häpykarvoituksen alla olevan vatsanpeitteen lihoihin. Peniksen ympärysmitan pystyy parhaiten toteamaan muovisella mittanauhalla. Siittimen ”teknisten” ominaisuuksien ilmoittamisesta seuranhaun yhteydessä näyttää muodostuneen, henkilön pituus- ja painomittojen rinnalla, täysin arkipäiväinen standarditieto.

Aina ei lepotilassa kookkaalta näyttävä penis ole suinkaan se kaikkein suurin seisoja, sillä lepoasennossa vaatimattomana luimisteleva kalu saattaa eroottisen ärsykkeen innoittamana kasvaa pituutta ja paksuuttakin jopa tuplasti rentoon tilaan nähden. Eräskin keskisuomalaismies kirjoitti aikanaan pieneksi ilkuttuun kaluunsa tekstiä pystysuuntaisesti. Miehen seksikumppanit äimistelivät kerta toisensa jälkeen juhlakuntoiseen parruun kynäiltyä kokonaisuutta, lepoasennossa kun tekstistä näkyi näet ainoastaan neljän sanan alkukirjaimet: N Y S Ä. Seisokissa esiin tulivat loputkin kirjaimet, kalunkantajan yhteystiedot: Niilo Yrjö Saastamoinen Äänekoski.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute