Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
SIVU JOTA HAIT ON TYHJÄ
17.1.2009 - Ville

Muutin vastikään yhteen Poikasen kanssa. Mikäpä tässä on ollut ollessa, kun toin oman kaappini mukana ja sain asettaa sen haluamaani paikkaan. Tehtävää vielä riittää: ylimääräinen sänky nököttää olohuoneen seinää vasten, mattoja on rullalla nurkissa ja keskellä lattiaakin, osa kaappien sisällöstä on hyrskynmyrskyn kuin kuvitteellisessa Rullamatonmutkassa.

Minusta tuntuu, että olemme panneet sen jälkeen vähemmän kun muutin virallisesti Poikasen kotiin ja Poikasen kodista tuli Poikasten koti. Pitikö sen arkistua heti, vai onko kyseessä vain samanlainen kurssinotkahdus kuin arvopaperipörsseissä on koettu viime vuosien aikana? En tiedä. Täytyy varmaan yrittää panna tuo asia takaisin kuntoon.

Yliopistolla, jossa työskentelen, alkoi taas uusi lukukausi. Uusi lukukausi tarkoittaa paitsi uusia opintoja, myös paljon, paljon uusia armeijan puolivuotisen läpikäyneitä poikia. 20-vuotiaat kundit ovat kyllä komeita näkyjä! Harkitsen kuitenkin olla sitä mieltä, että uusin sisäänotto on tavanomaista keskinkertaisempaa. Ainakin viime vuonna, johtuisiko sitten siitä että olin sinkku tuolloin, uutuudet vaikuttivat tämänvuotisia parempitasoisilta. Aikakin kultaa muistot, myönnän.

Voin olla väärässä, tai ehkä makuasioista ei todellakaan voi kiistellä, mutta kyllä kundien pitäisi käyttää löysiä housuja. Ne ovat minusta seksikkäitä. Pillifarkut ja kireälahkeiset housut eivät ole makuuni. En väitä, etteivätkö yläosastaan kireät farkut paljastaisi herkullisesti kundin turpean tapin ja naitavan pepun, mutta minun puolestani jöötin koko saisi jäädä katsojan mielikuvituksen varaan. Kätketyn vehkeen voi nääs otaksua olevan pieni tai iso, ihan oman mieltymyksen mukaan.

Jos seuranhakuilmoituksia uskoo, niin peniksen muodoista on tullut ennakkotieto, joka vetää tärkeydessään vertoja kokoruhon pituudelle ja paksuudelle. Siinä valossa saattaa jostakusta toki olla tärkeää tarkistaa myös silmämääräisesti, onko kundilla ”piilossa” hevosen kili vai viiriäisen muna. Itse en ole moista mulkkua kenenkään housuista esiin kaivanut, etteikö sillä olisi ollut varsin mukava leikkiä – puhumattakaan siitä etteivätkö kaikki näkemäni olisi tarpeen tullen hanuriini sopineet. Yksi kerrallaan, tarkoitan tietenkin.

Huomautettakoon, etten ole kaikkien housujen sisältöä sentään empiirisesti tutkinut. Ja todettakoon sekin, etten ole muista housuista niinkään kiinnostunut kuin niistä, mitkä täältä kotoa ihan omasta takaa löytyvät.

Puhun tällä palstalla yleensä kierrellen siitä itsestänsä, vaikka tämä on ns. eroottinen internet-palvelu. Valitan omasta puolestani, että minun palstaani tulee tuskin siksi luettua pahimmassa panetuksen hädässä.

Ei kuitenkaan hätää: voitte leikitellä, että tämä teksti on ilmaista. Todellisuudessa nimittäin kirjoitan tänne koodi.netiin siksi, ettei meillä ole tänne parempaakaan laitettavaa. Ns. tuotannollisista ja taloudellisista syistä joudumme jättämään yhden internet-sivun a) tyhjäksi, b) copy-pastaamaan sivulle tämän hukkakirjoitukseni tai c) poistamaan koko palvelun mukaanlukien chatit kertakaikkisen tuottamattomana. Olen äänestänyt, että on parasta valita keskimmäinen vaihtoehto… ihan jo pelkästään sen vuoksi, että olen vakaumuksellinen b-rapun mies.

En liene ainoa tämän palvelun käyttäjä, joka kokee, ettei mikään instanssi Suomessa edusta omaa sukupuolista vähemmistöryhmää niin hyvin kuin kunnon gay-saitti. Siitä voi nimittäin olla melkein varma, että meitä koodi.netin käyttäjiä panettaa kympillä. Veikkaan, että me kukin himokkaasti veivaamme taas eripituisia kullejamme huolimatta siitä, saammeko kotona riittävästi pillua, munaa tai persettä vai ei.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute