Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
TUHKIKSEN NUOHOUSTA VAI MITÄ VITTUA
24.5.2011 - Ville

Minä, Ville-setae, olen nyt äärimmäisen vittumaisella tuulella. Siitä huolimatta, että näin aloittamalla saatan syyllistyä monen aikalaiseni plagiointiin, annan mennä. Vituttaa, vaikka en itse vittua ole kuunaan nähnyt.

Olen tullut 30 vuoden ikään saamatta haistattaa vittua. Tai edes herkutella niillä. Tämä voi vaikuttaa sekavalta, joten autan asiaa. Kaikkien tuntema vitsihän kertoo, että väestön naispuolikas keskimääräisellä syvyydellään kerrottuna antaa niin hirvittävän mitan vittua, että vain ihan vtn onneton mies voi jäädä niistä osuudetta. Tarinan onneton olen minä.

Luulen, että alat jo nyt tajuta, mistä ***sta tässä tällä kertaa on kyse.

Tiedätte, että miehelle on kova paikka, jos hän ei ole päässyt ryhtymään naiseen. (No, ainakin on tämän ikäiselle miehelle.) Itsetuntoni tueksi kerskailen siksi, että astunut miehen. Ja saanut parrua metritolkulla, toistot lukien laskennallisesti ainakin Oulusta Rolloon. Mutta ripsipiirakkaa en ole saanut. Yhtään. Minulle ei ole tullut niitä vitun senttejä mistään!

Minulla on kuitenkin olemassa joku vitun kunnioitus. Kirjoitan tämän kunniaksi hanurin, jota en koskaan näppäillyt.

Olisin halunnut kirjoittaa tähän jatkoksi kauniisti pillusta. Yritin, mutta se meni aina päin vittua. Niinpä kirjoitin ensin koiraasta, jonka muutin jäljestä naaraaksi. En kehdannut lähettää tänne nettiin sitä karseutta. Selasin sitten joitain ”tavallisia” seksitarinoita leikitellen niillä. Muutin naaraat koiraiksi. Katsokaas tätä:

”Työnnyin sisään pitäen hänen toista jalkaansa ylhäällä. Anssin ihana lämmin ja pehmeä kiimapeppu otti kullini vastaan ja aloin työnnellä sitä hitaasti nauttien.” Jes, toimii.

Mutta mitä mieltä olette tästä? ”Painoin kasvoni syvälle hänen vakoonsa. Se oli kuin sähköä Anssin kropalle ja hänen pyllynsä valui nestettään kastellen kasvoni. Hän tärisi ja voihki pyllyn supistelun kertoessa miehen olevan tulossa.”

Ei kiitos viimeisestä. Pelkään, että aunuksen puolelta oli tulossa jotain tukevampaa. Täytyy keksiä jotain muuta ajateltavaa.

Pojat, raiskataanko kättä?

Arvelin jo juniorina, että minusta ei tule minkään vitun nuolijaa. Käsitys vahvistui muun ohella silloin, kun soittelin lankaliittymästä salaa sensseihin. Linjoilla mukavaääninen kundi huudahti: ”Hei nyt kaikki jätkät nuohoomaan mun tuhkista.” Ja eikös valkoista alkanut sen myötä pulputa pöksyihini. Löin luurin kiinni enkä kuullut häntä enää toiste. Enkä käyttänyt niitä teinikalsareita enää koskaan.

Tuhkis, tuo pojan vittu. Siitä osaan kirjoittaa. Perse ei kiihota minua, mutta kundi, joka kutsui nuohoukseen, on jäänyt elämään ajatuksissani. Tuhkikseni kostuu, kun pohdin suoritetta. Meisselini turpoaa, kun ajattelen nuohousta. Raskaat kassit heiluvat – kuin hidastetussa elokuvassa – moukaroiden persvakoa. Tung. Tung… kuin kongi kajahtelisi viidakossa. Hikikarpalot vyöryvät otsaltani ja pudotessaan tyynylle ne imeytyvät nopeasti kankaan kudoksiin. Tyynyllä on spermatahroja. Ilma on lämmennyt trooppiseksi. Yksi karjahdus, ja tunnelma laukeaa ryöpyiksi sakeaa mahlaa. Tuhkis on käytetty, tuhkis on täytetty.

Kas. Tuhkiksen ajattelu on taas vienyt vitutuksen. Tuli hyvä olo. Purkaannuin tekstiin. Kiitokset. Lopuksi haluan sanoa teille vain yhden asian. – Vetäkää käteen.

Villenne

PS. Sepä oli kivasti sanottu, vai mitä.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute