Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
UIMAREISSUN JÄLKIPYYKILLÄ
8.9.2006 - Lauri

Tässä taas poikalutkanne Lauri. Olen saanut uuden kannettavan tietokoneen ja kirjoittelen tätä artikkelia sängyssä ilman vaatteita. Kulli seisoo jo tanakasti boksereissa, sillä virittäydyin tunnelmaan ennen työntekoa. Yritän varoa polttamasta pallinahkoja tässä; luin nimittäin taannoin lehdestä, jotta pussit saattavat kyrvähtää akun kuumentuessa käytöstä.

Viime kerralla pääsin kertomasta, kuinka ensimmäinen päiväni Helsingissä kului. Jatkanpa siitä. Maauimalan ja saarileikin jälkeen lekottelin viilenevässä illassa diplomaattilähiössä, Kaivopuistossa, ja katselin kaupunkilaisten menoa. Olin nauttinut välissä vähän iltapalaa ja siideriä rantaravintolassa ja tilastoinut siellä homotutkassani kiihtynyttä ritinää joidenkin asiakkaiden kohdalla.

Iltapäivän runkkusessio Pihliksessä oli hatarasti vielä mielessä, mutta kaipasin elämältä enemmän kuin nuo pikaiset runkut solttumontun pohjalla olivat antaneet. Kalliolla loikoillessani olin päättänyt mennä yöllä viihteelle ja saada samalla sisältöä kosteaan reikääni.

Se on kyllä jännä tunne se, kun tekee mieli munaa sisään. Ei sitä osaa kunnolla selittää, jos joku kysyy, mutta se todella tuntuu. Tiedättekö, eturauhasta ihan kuumottaa! Topin osa on tietenkin hauska, ja kulli alkaakin taas heti seistä, kun mietin tunkeutumista tiukkaan perseeseen, mutta munanhimo – se on kertaluokkaa intensiivisempi juttu. Ja jos minun oikein kovasti tekee mieli munaa, lasti olisi lentää panossa väkisin jo muutaman minuutin pumppaamisen jälkeen, ilman käsiä.

Ajan kuluminen tuntui hitaalta, joten pistäydyin elokuvissa aikaa tappamassa. Leffa oli tylsä, mutta pääosan esittäjä pantava. Muistin nähneeni joskus internetissä hänestä alastonkuvia, ja harhailevat ajatukset aktivoivat alapäätäni niin että jouduin peittelemään takillani tuota pikaa muutoin orastavaa hämmästystä. Tyttö ja poika kuhertelivat vieressäni. Kundi oli niistä söpömpi. Huomasin, kuinka tytön käsi oli sisällä pojan housussa.

Minulle on väitetty, että näen ympärilläni seksiä enemmän kuin sitä todellisuudessa onkaan. Olen kuitenkin eri mieltä. Minä satun näkemään sitä paljon, koska etsin sitä niin paljon. Jotkut myös väittävät, että sukupuolinen draivini on yltiömäinen. En kuitenkaan itse ole kokenut sitä ongelmaksi itselleni. Osaan olla kyllä varovainen, vaikka raisu poika olenkin.

Leffan jälkeen suunnistin oikopäätä kreikkalaisen mytologian sankarin nimeä kantavaan kapakkaan. Ilta oli vielä nuori ja tiesin paikan melko tyhjäksi, mutta en viitsinyt kuluttaa aikaa kaupungilla norkoillen. Sisällä tilasin pitkän ja hissasin itseni kaupunkilehden kanssa mukavaan nurkkaan tanssilattian taakse. Hieman myöhemmin tilasin toisen ja jatkoin syvemmälle, kettinkiverhojen taakse, mistä löytyi rauhallisempaa istumatilaa. Olin perähuoneessa ainoa asiakas kunnes muita, kuin yhtäkkiä, alkoi käydä siinä kääntyilemässä hitaasti kiihtyvään tahtiin.

Mäkkärin invavessasta oli löytynyt matkalla pillupuhelin (käsisuihku), jolla olin suorittanut tarpeellisen puhdistautumisen yötä varten. Reissun päällä on pakko käyttää välillä mielikuvitusta, että saa pidettyä puhtaudestaan huolta. Yksi hemmetin hyvä keksintö ovat kosteuspyyhkeet, joilla saa pikapuhdasta vaikka ennakoimattomien suihinotto-sessioiden yllättäessä. Kaverit kyllä ovat sanoneet, että vain minulle semmoista voi yllättäen tulla kohdalle, mutta eipä ole harvinaista, oikeastaan. Olkoot rauhassa kateellisia.

Eräs nuori mies astui sinne huoneeseen mutta kääntyi aika nopeasti kuin mennäkseen pois. Kiinnostukseni heräsi ja minusta tuntui siinä hetkessä, että oli tullut aika vaikuttaa tilanteen kehittymiseen. Aloin siis juttelemaan, ja jätkä istuikin pian sohvalle seurakseni. Jäbä oli tullut kertomansa mukaan vaan kurkistamaan, miltä ne kopit näyttivät, muttei ollut ajatellut jäävänsä niitä kokeilemaan.

Olin vakuuttunut, että jos jätkä kerran oli kiinnostunut näkemään kopit, olisi hän myös valmis tilaisuuden tullen kokeilemaan niitä käytännössä. Testasin oletukseni kaappaamalla hänet kainalooni ja aloittamalla varovaisen etumushieronnan. Jätkän vastaanotto oli senkaltainen, että uskaltauduin jatkamaan lähestymistä. Nuuhkin ja näykin huulillani hänen kaulaansa ja korvannipukoitansa. Poika oli nopeasti mukana kuvioissa.

Lähimpään koppiin oli sohvalta vain muutaman askeleen matka. Livahdimme sinne kuin rasvaiset narunpätkät. Jätkällä oli komia kroppa. Vatsalihakset olivat kuin alusvaatemainoksesta. Kiimaiset vaaleat bokserit tulivat esille, kun laskin hänen reisarinsa alas. Boksereiden muoto kertoi minulle, että paljon hyvää oli vielä luvassa. Ja ne reidet, voi vitsi.

Asentoni oli hieman hassu, kun makasin pientä huonetta kalustavalla nahkapenkillä. Mukaani tarttunut jätkä liukui jo päälleni ohjaten verhottua lihansa reikääni vasten. Hän työntyi hitaasti sisääni, heilutti lannettaan… ja teki sitä pitkään. Vaikkei touhussa ollut tunteista tietoakaan, mekaanisesti homma hoitui täysin pistein ja viikkoja kestänyt palo alapään sisällä sammui hetkeksi. Seksinnälkää tilanne tyydytti kuin lankkupihvi isoilla perunoilla.

Lautasliinojen ei kuitenkaan olisi tarvinnut olla lopussa. Jouduimme siistiytymään ravistelemalla lattialle. Vaatteiden sisäpinnat saivat tehdä pyyhkeen virkaa.

Näin jo melkein päättyi ensimmäinen reissuiltani Helsingissä. Pano ja minä emme jääneet toistemme seuraan sessiomme jälkeen, sillä hänellä oli kavereita toisaalla baarissa. Valomerkin jälkeen vanhempi mies majoitti minut kotiinsa eikä tarvinnut jäädä yöksi taivasalle nukkumaan. Vettäkin tihutti.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute