Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
V.I.K.A
30.8.2014 - Ville

Vitutus

Vittu että minua ottaa taas päähän Venäjän meno. En matkusta ikinä siihen maahan. Pussy Riot. Madonna. Pietarin homolaki. Ainakin sadaksi vuodeksi kielletyt Gay Pridet. Homoaktivistien pidätyksiä, mukilointeja, väkivaltaa, ahdasmielistä mielettömyyttä. Sota Ukrainassa. Ilmatilammekin itkee.

Ei olla kaukana siitä, että virkakoneistolle epämieluisten sanojen sanomisesta yksityistilaisuudessakin joutuu tilille. Paras ystäväsi kavaltaa sinut miliisille, ja hauskan illan jälkeen kotimatkasi muuttuu elinkautiseksi, etkä syystä edes aluksi tajua, miksi sinut pantiin tilille tiilenpäitä lukemaan. No, vankilassa todennäköisesti tulee saamaan paljon sitä, mistä puhumisesta sinne joutui.

Samaa paskamaata riittää: saatanan kauan sitten keväällä yksi tunnettu valkovenäläinenhän sai myös huomiota kommentistaan ”Mieluummin diktaattori kuin homo”. Pahoinvointivaltioissa en voisi tuntea iloa kansallisuudestani. Onneksi olen syntynyt Suomeen.

Onnekas elinympäristö homostella on yksi merkittävimmistä syistä sille, että jaksan täällä soinilaisen ja stubbilaisen e(u)rokiistelyn keskellä vielä hymyillä. Tiedotusvälineet kertovat pelkästään huonoja tai ainakin vittumaisia uutisia. Missä ovat aikamme ilon aiheet?

Ihmetys

Varatut miehet ovat huudossa. Olen nyt moneen otteeseen viime aikoina saanut suorasukaisia yhteydenottoja aivan mukavilta ja tavallisilta kundeilta, joita minä kiihotan eritoten siksi, että olen parisuhteessa. Siinä suhteessa nämä kiinnostuksen esittelyt ovat olleet ihan mukavia, että tunnen oloni jälleen halutuksi. Mutta en ole vielä antanut ymmärtää enkä etenkään ymmärtänyt antaa.

Kauhistus

Minua kauhistuttaa, että harvojen seksipuheissa – tämän saitin homotarinoista puhumattakaan – esiintyy kumeja. Onko niistä kirjoittaminen ja puhuminen epäseksikästä, vai käytetäänkö niitä? Mihin on järki jäänyt, kun ukkomiesten ja pettäjien polleat tosikertomukset kertovat suoleen ja nieluun läsähtävistä spermalasteista. Toivottavasti näissä tarinoissa ainakin kumittomuus olisi kuritonta fantasiaa.

Ahdistus

Kotiväen puolesta ahdistuu lukija. Mutta jotenkin Venäjän karsea tilanne palaa uudelleen ja uudelleen mieleen. Oi suuri ja mahtava miten voit olla niin ahdas ja pikkumainen? Kyllä minä vielä jotenkin pienesti pystyn ymmärtämään, että ulkovaltojen kansoja jotkut pitäisivät kansallismielisyydessään alempiarvoisia, mutta kun käännytään itseään vastaan, niin ahdistavaa on. Taitaa kaatua omaan mahdottomuuteensa.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute