Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
SAUNAKLUBI VOGUE UUDISTUU
25.09.03 - Koodi.net / JL

Suomen ainoassa gay-saunassa on lyöty löylyä jo vuoden päivät. ”Vuositarkastus” osoitti saunayrittäjän olevan hankkeensa kanssa tosissaan. Valaistuksen, osittain uudistuneen kalustuksen ja eritoten privaattitilojen myötä, Vogue pystyy tarjoamaan varsin herkulliset puitteet mukavalle oleskelulle.

Voguen yleisilme on nyt aiempaa rauhallisempi ja hämyisempi. Vastaanottotila ja baari ovat integroitu onnistuneesti L-muotoon tuloaulan ja takkahuoneen vastakkaisille seinustoille. Takkahuoneen peräosaan on rakennettu neljä, kohtuullisen tilavaa, lukittavaa private-huonetta, joiden käytöstä ei peritä erillistä maksua.

Kolmesta sähkösaunasta pienimmän edustilat ovat dark-huoneina. Kokonaisuutena klubin tilat ovat hyvin siistit, mutta itse löylyhuoneissa siivouspartioiden tulisi tarttua desinfiointityöhön vielä nykyistäkin riuskemmin. Hikisestä mieslaumasta on näet jäänyt löylytiloihin aavistuksen pistävä tunkka, joka seikka on omiaan vähentämään saunomisnautintoa. Löylyhuoneiden ikkunoiden kaihdittaminen saattaisi lisätä tunnelmaa valoisana aikana, poistamatta silti erinomaisia, kattojen yli tarjoutuvia, kaupunkinäkymiä. Vuoden loppuun mennessä Voguen uima-allas saa väistyä yhden tai kahden porealtaan tieltä. Lisäksi uima-allasalueelle on tulossa kauan kaivattu höyrysauna.

Sisään pääsee edelleenkin 10 eurolla. Hintaan sisältyy pyyhe, sisätossut sekä huveihin tarvittavat suojaustarvikkeet. 24-ikävuoteen saakka lysti hoituu lasten lipulla eli puoleen hintaan. Tila on anniskelualuetta, joten sisäänpääsyyn edellytetään 18-vuoden ikä.

Vogueta kansoittaa keskimäärin 50, viikonloppuisin jopa 100 päiväkävijää. Sauna on avoinna päivittäin klo 15:00 – 23:00, perjantaisin ja lauantaisin klo 15:00-02.00. Ulkomaalaisten osuus kävijöistä on kohtuullisen suuri. Varsinkin kesäaikana kävijöistä runsas puolikas oli ulkomaisia.

Vogue sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Sturenkadulla, osoitteessa 27A. Kymmenet bussit ja ratikoista ainakin 7B, 1 ja 1A tarjoavat kyydin keskustasta lähes oven eteen. Saunaan pääsee mukavasti huomiota herättämättä. Ovi avataan summeria soittaneelle, jonka jälkeen kulku tapahtuu hissillä 5. kerrokseen. Talossa on joitakin liike- ja toimistotiloja, mutta ei asuntoja.

Manner-Euroopassa toinen toistaan hienommat gay-saunat ovat oleellinen ja luonnollinen osa sateenkaarikansan huveja. Nyt kun pääkaupungissamme on tarjolla Voguen tasoinen viihtylä, soisi yhä useamman rohkaistuvan kokeilemaan rentoutumista mukavassa ja turvallisessa ympäristössä. Vogue tarjoaa kelpoisen vaihtoehdon vaikkapa puisto- ja parkkipaikkasessioille!

   Gay-Sauna Vogue
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute