Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
SONETIAN SIVUSTOILLA LÄHES MILJOONA VIERAILUA TAMMIKUUSSA
4.2.2004 - Koodi.net / JL

Koodi.net -sivusto vankistaa asemaansa Suomen johtavana gay-kansan internet-kohtaamispaikkana. Taloustutkimuksen Web Traffic Monitor kävijäseurannan mukaan Koodi.net -palvelussa vieraili tammikuussa 79.955 eri käyttäjää. Viikoittain sivustolla kävi keskimäärin 23.000 ja päivässä yli 5.000 eri käyttäjää. Tammikuun aikana Koodiin tehtiin yhteensä 279.925 vierailua. Quntele.fi -sivustolla eri käyttäjiä oli 112.954.

Kaikkiaan Sonetian tuottamilla sivustoilla poikkesi tammikuun aikana 291.914 eri käyttäjää. Viikoittain palveluja käytti keskimäärin 86.500 eri asiakasta ja sivustoille tehtiin tammikuussa yhteensä 949.131 vierailua.

Koodin, Herkun, ja Quntelen aikuisviihteellinen sivukokonaisuus nousee kävijälukujen valossa maamme eroottisten web-palveluiden terävimpään kärkeen. Aikuisviihdepalveluiden kysyntä netissä on tunnetusti vilkasta, mutta vertailukelpoisia ja luotettavia käyttäjämääriä ei ole aiemmin julkaistu. Myös Iskuri-seuranhakupalvelu kisaa menestyksekkäästi Suomen johtavien nettideittipalvelujen joukossa 110.000 eri kuukausikävijän voimin.

Kuluvana vuotena tuttujen ja suosittujen palveluosioiden rinnalle on luvassa paljon uutta, joten pysykää koodissa!

Taloustutkimuksen WTM-tilastoja: www.taloustutkimus.fi

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute