Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
  <<< etusivulle
TUNNUSTAN, TEIN SEN YLEISELLÄ PAIKALLA
10.5.2010 - Ville

Kansalaiset; lupasin viime kerralla palata muistelemaan menneitä, että näihin kirjoituksiin saataisiin vähän seksiä mukaan. Nykyisessä elämässä erotiikkaa kyllä riittää, mutta on vähemmän henkilökohtaisen tuntuista puhua vanhoista, jotenkin. Ajattelin teidän ja itsenikin iloksi kertoa teille ex-tempore reissustani helsinkiläiseen gay-saunaan jo joitakin vuosia sitten. Hah haa, näin se kävi:

Talven kovimmat pakkaset olivat käynnissä, muistan sen hyvin, kun värisin niin kovin ulkosalla painaessani saunarakennuksen alaoven ovisummeria. Olin vieraillut saunassa pari kertaa aiemmin, kaveriporukassa ja varsin viattomin aikein ja elkein, mutta nyt ajatukseni ja ainakin toiveeni olivat merkittävästi määrätietoisemmat. Olinhan yksikseni ja vapaata riistaa sopivalle metsämiehelle. Värisin varmaan pakkasen lisäksi myös jännityksestä… ja kiimasta.

Saunaosaston sisävalaistus oli himmeä. Vastaanottovirkailija otti minut vastaan tiskillä huolettomasti, mutta muutama minua vanhempi mies tuijotti tätä uutta tulokasta mittailevasti. Minua ahdisti ja harmitti hieman, muistan, sillä olin toivonut ennakkoon, että asiakaskunnassa olisi myös oman ikäluokkani edustajia. Ketään varteenotettavaa ei näkynyt.

Saatuani avaimen suunnistin pukuhuoneeseen ja kaapilleni riisuutumaan. Kaapissa minua odotti siististi viikattu pyyheliina, kondomi ja liukuvoidetta – ikään kuin joku nyt tuntemattoman kanssa alkaisi nussimaan yleisessä saunassa. Estotonta kerrassaan, sellainen.

Ehdin saunoskella parissa perinteisessä saunassa suunnilleen puoli tuntia, kun samaan löylyhuoneeseen sitten asteli tanakasti varusteltu, posliiniin pukeutunut nuori mies. Hän oli ehdottomasti palvomon parasta lihaa sillä hetkellä, joten ilahduin hiljakseen siitä, että hän päätti tyhjässä saunassa valita paikkansa ihan liki vierestäni.

Päätin testata viehätysvoimaani, ja aloitin heti keskustelun tulokkaan kanssa. Kundi hieroskeli varustustaan vaivihkaa, kun vaihdoimme yleiset kuulumiset. Tanakkakulli oli saapunut hetki sitten paikkakunnalle Nokialta asti ja vähän häpeillen myönsi tulleensa nimenomaan saunomaan ja purkamaan pitkän ajan kuluessa kertyneitä paineitaan, jos hyvä mahdollisuus kohdalle osuisi. Edellisellä ja ensimmäisellä kerralla oli tarjonta kuulemma ollut sen verran heikkoa, että vierailu oli typistynyt silkaksi makkaran paistoksi.

Sukkelasti tarjouduin pitämään seuraa sekä kundille että hänen makkaralleen, ja ehdotus yllättäen otti tulta. Jee, hyvä mä! Päädyimme pian löylyn tuoksinassa hyväilemään toisiamme strategisista paikoista niin, että himoisuuden aste kohosi lämmön kestokykyjämme korkeammalle. Mitäs sitä suotta jaarittelemaan turhia, kun suoraan asiaankin voi käydä. Kun aisakellot alkoivat nousta kuumassa sisäonteloiden suuntaan ja hengitys tiivistyä läähätykseksi, astelimme lopulta peräkanaa virvoittelemaan uima-altaaseen. Vesi oli liian lämmintä toimiakseen kalunkutistajana, mutta tuskin kukaan puoliseisokkeihimme kiinnitti huomiota. Not!

Altaan lähellä oli täyteen tupattu höyrysauna, jossa aikuiset miehet istuivat hiljaa lähinnä omia solo-runkkausshow’itaan pyöritellen. Tungimme silti yhdessä ainoalle vapaalle paikalle, jossa häveliäästi kutittelimme toisiamme. Stondikset pääsivät pyyhkeiden alla uuteen nousuun. Ulkopaikkakuntalainen otti kädestäni kiinni ja vei meidät pois höyryistä ulos lasitetulle parvekkeelle. Äidin varoitukset vieraan kalun vaaroista olivat unohtuneet, kun kumarruin ja aloin vimmatusti omaa vehjettäni vispaten imemään jätkän tikkaria. Nokialainen kiemurteli ja vaikeroi vaimeasti käsittelyssäni kunnes sitten yhtäkkiä työnsi minut pois kalunsa kimpusta. Olimme saaneet yleisöä.

Kiitollisina saamastamme huomiosta lopetimme touhut ja etsiydyimme jatkamaan hommiamme saunakompleksin toisessa osassa sijaitsevaan lukittavaan koppiin. Jotenkin nokialainen oli huomaamattani onnistunut matkalla nappaamaan kaapista ne kortsut ja voiteet messiin. Rauhallisessa kopissa meno saattoi jatkua. Silmämme hehkuivat kiimaa. Jatkoin aiemmin keskeytynyttä kullinnielemistä – ja voi pojat – muistan kuinka hyvälle se maistui!

Jossain vaiheessa kundi toi esiin mukaan poimimansa kortsut ja anoi minua istumaan hajareisin hänen päällensä. Olin niin kiimoissani, suostuin. Se oli melkoista hydrauliikkaa ja taitelua kapealla laverilla!

Minä laukesin, ennemminkin määrään kuin laatuun panostaen, paineella pitkin hänen rintaansa ja kasvojaan. Kundin elin seurasi esimerkkiäni ja sykki sisältönsä kumiin syvällä, niin syvällä suoleni sisällä. Se oli metkaa se. Kortsu tuli varmaan puolilleen aitoa nokialaista tavaraa.

Laukeamisen jälkeen meitä hieman hävetti. Onneksi oven takana mahdollisesti ”nauttineet” korvaparit olivat ehtineet liueta ennen kuin poistuimme synninpesästämme kohti suihkuja ja raukeita jälkilöylyjä. Sain kundilta vielä kyydin himaan, mikä oli mielestäni sankarillista.

Tunnustan, tein sen yleisellä paikalla! En siis ole niin siveä, kuin miltä te näytätte. Sen koommin en ole gay-saunassa käynyt, mutta riettaasta kokemuksesta on jäänyt ihan jännät muistot. Tietenkin toivon, että ihmiset aina, paikassa kuin paikassa, seksin huumaan upotessaan muistaisivat turvalliset tavat ja maltillisen mielen. Onneksi onni oli tuolloin myötä ja metka kokemus on jäänyt myös metkaksi muistoksi.Anna palautetta:
 
Nimi:
E-mail:
Palaute:

  <<< etusivulle
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute