Koodi-puhelin
Ensimmäinen oikea kerta
Juulia

Olen pitkään haaveillut että pääsisin kokeilemaan sitä oikeasti. Olen monia juttuja jo kokeillut, kotona seinien suojassa olen pukeutunut mitä syntisimpiin naisten vaatteisiin ja leikkinyt dildokokoelmani kanssa, joka on varmasti suurempi kuin monilla naisilla. Olen meikannut itseni ja käynyt ulkona yön pimeydessä kävelemässä hameeseen pukeutuneen ihana anustappi pepussani suristen. Olen parikymppinen opiskelijapoika, joka aina välillä muuttuu kiltiksi koulutytöksi tai huorahtavaksi lutkaksi, joka paremmin Juuliana tunnetaan. Mutta nyt haluaisin jotain lisää, olen yrittänyt etsiä foorumeilta ja chateistä vähän minua vanhempaa pariskuntaa joka voisi toteuttaa unelmani naiseksi muuntautumisesta ja miehen tyydyttämisestä.

Pitkän etsinnän jälkeen törmäsin Satuun ja Jukkaan, noin kolmekymppiseen pariskuntaan, joka oli todella kiinnostunut toteuttamaan unelmani. Olin kuitenkin hieman varovainen, joten sovin ensin tapaamisen minun ehdoillani kahvilaan, jotta tietäisin että he ovat tosissaan asian kanssa. Kerroin heille suunnitelmastani ja he olivat hyvin innoissaan 'ehdoistani' ja odotin tapaamispäivää kuin kuuta nousevaa.

En saanut nukuttua edellisenä yönä juuri ollenkaan vaikka valitsinkin yövaatteikseni lempiyöpaitani, leopardikuvioisen pehmeän satiinibodyn joka hyväili minut yleensä sikeään uneen. Pelkäsin että väsymys tekisi hallaa tapaamiselle, mutta en oikeastaan ehtinyt edes huomata sitä kaikessa jännityksessäni. Pistin ehtojeni mukaan jalkaani mustat liituraitaiset stringit sekä kiiltäväntummat stay-upit, jotka piilotin farkkujen alle. Yritin valita farkut niin että ne olisivat sopivan kireät mutta olisin kuitenkin normaalin näköinen. Valintani osui kohdalleen ja tunsin oloni todella seksikkääksi kun kävelin kahvilaan ja tunnetta avitti pepussani oleva pieni tappi, jonka kanssa kuljin aina kun halusin tuntea itseni tytöksi. Jukka ja Satu olivatkin jo paikalla, vaihdoimme kuvia ennen tapaamista jotta tunnistaminen helpottuisi. Satu oli vaaleatukkainen, noin kolmikymppinen suhteellisen lyhyt ja erittäin nätti tyttö. Rintoja luoja oli suonut hänelle reiluin mitoin, ainakin noin C-kupin verran. Hänellä oli päällään ilmava kesämekko, jonka pituus ja kaula-aukon koko eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Pystyin melkein näkemään sukkanauhojen kiinnikkeet mekon helman alta. Jukka oli samanikäinen kuin Satu, normaalin kokoinen mies pientä mahaa lukuun ottamatta ja hän seurasi kiinnostuneena minua kun kävelin sisään. Katselin häntä ja en voinut olla heti kuvittelematta millaiselta tuntuisi saada häneltä kunnolla kalua perseeseen.

Jännitys tuntui molemmin puolin, mutta varsin nopeasti keskustelu vapautui ja ehdimmekin juoda muutamat kupit kahvia ennen kuin keskustelu vaihtui itse asiaan. Istuin Jukan ja Satun välissä ja he alkoivat kysellä minulta mitä minulla oli päälläni ja Jukka sovitusti kokeili vähän mitä minulla oli farkkujeni alla. Olimme kahvilan nurkassa joten kukaan ei huomannut kun Jukka hellästi silitti reittäni ja toisella kädellään kokeili hieman stringieni narua, aina niin pitkälle että tunsin hänen tunnustelevan anustappiani. Olin aivan kiihkon vallassa ja kokeilin itsekin mitä Satu oli aamulla ylleen pukenut, mekon alta paljastui punainen sukkanauhavyö ja punaiset pitsistringit. Satu huokaisi hiljaa kun kokeilin kädelläni stringien pintaa ja tunsin pienen kosteuden. Kysyin Jukalta haluaisiko hän tulla seuraamaan juonen seuraavaa vaihetta vai pysyisikö hän pöydässä. Hän jäi pöytään ja poistuimme Satun kanssa vessaan ja lukitsimme oven. Olin valinnut kahvilan senkin takia että täällä oli iso vessa jossa oli vain yksi koppi, joten saimme olla rauhassa.

Satu oli selvästi mukana hommassa ja alkoikin jo availemaan farkkujani. Näin hyväksyvän ja kiimaisen katseen kun hän näki sukkani ja stringini, mutta ei mennyt kauaa kun hän oli jo saanut kaluni vapautettua. Tunsin kuumien huulien puristuksen ja taidokkaan kielen käsittelyn ja en voinut olla ajattelematta sitä että minulla oli stay-upit ja stringit päällä kun sain tältä upealta naiselta suihinoton. Huokailin voimakkaasti kun Satu kiihdytti tahtiaan ja kaluni painui aina vain syvemmälle hänen suuhunsa. En halunnut kuitenkaan tulla vielä, joten vastahakoisesti käskin hänen lopettaa ja vedin hänet mukanani pöntön luokse. Istuin alas ja Satu tiesi kyllä mitä tehdä, hän veti omat stringinsä alas ja laskeutui hame helmuten istumaan syliini. Litimärkä pillu imaisi vaivattomasti kaluni sisäänsä ja hetken vain istuimme sylikkäin suudelleen ja nauttien. Satu kehui miehuuteni kokoa ja hihitteli että eihän tämmöisellä varustuksella tytöksi ryhdytä. Otin Sadusta tiukasti kiinni ja hän aloitti kovan ratsastamisen. Vapautin myös hänen rintansa, jotka olivat todella kiinteät ja sopivat täydellisesti isoihin käsiini. Kiusoittelin häntä puristelemalla hänen nännejään ja lipaisemalla niitä kielelläni. Olin kuin taivaassa maan päällä ja hetken kuluttua huohotuksemme kasvoi siihen mittasuhteeseen että tulin kovaa Satun sisälle ja hetkeen en tiennyt tästä maailmasta yhtään mitään.

Satu nauroi hieman kun näki miten paljon nautin hänen käsittelystään ja sanoi että nyt on sinun vuorosi todistaa että olet tosissaan mukana tässä. Nostin hänet pois sylistäni ja asetin hänet istumaan haarat auki ja näin miten sperma valui jo hitaasti ulos. En kuitenkaan antanut sen tapahtua vaan nopeasti nuolaisin ne pois ja aloitin hitaan mutta nautinnollisen puhdistusprosessin. Satu huokaili todella äänekkäästi kun liikutin kieltäni välillä häpyhuulilla, välillä sisällä spermaa niellen ja välillä klitorista näykkien. Hän vaati minua kovaäänisesti antamaan hänelle orgasmin ja keskityinkin seuraavaksi hänen klitoriksensa kiusoittelemiseen kaksi sormea syvällä sisällä hänen lemmenreiässään. Pian Satun reidet puristuivat pääni ympärille ja hän kiemurteli orgasmin kourissa. En tiedä kuuluivatko nautintomme äänet ulos, mutta ainakaan vielä ei kukaan ollut tullut koputtelemaan ovea. Katsoin Satua silmiin ja tiesin että tässä olisi oikea pariskunta toteuttamaan fantasiani. Laitoimme vaatteemme päälle, kuitenkin niin että vaihdoimme sopimuksen mukaisesti stringejämme, näitä pitäisimme päällämme aina kun tapaisimme.

Jukka olikin odotellut pöydässä jo kolme varttia ja hän kyllä huomasi ilmeistämme, että olimme päässeet yhteisymmärrykseen siitä että molemmat osapuolet olivat tässä mukana. Hän hymyili minulle ja antoi pienen läpsäytyksen pepulle kutsuen minua Juuliakseen. Satu sanoi että meidän oli vielä käytävä shoppailemassa yhteistä sessiotamme varten vaatteita ja vähän muutakin. Sovimme että käymme kahdestaan huomenna shoppailemassa keskustassa. Olin aivan huumassa Sadusta ja siitä miten täydellisesti meillä synkkasi, tästä tulisi hieno viikko. Lähdimme kahvilasta ja heti lähdettyäni aloin jo odottaa seuraavaa tapaamistamme.

Shoppailupäivämme koitti ja olin taas nukkunut huonosti. En vieläkään pystynyt käsittelemään näitä fiiliksiä että olin löytänyt näin täydellisen parin toteuttamaan unelmani. Yllättäen sain Satulta viestin, vaikka olimme jo sopineet että näemmä Forumin kulmassa kahdelta. Viestin sisältö oli kuitenkin ihan muuta: "Moikka Juulia, toivottavasti nukuit hyvin ^^ nyt kun ollaan vähän leikitty sun säännöillä niin saat toteuttaa yhden mun toiveen. Haluan että puet tänään päällesi stringieni lisäksi tiukimmat tyttöfarkkusi mitä sinulla on, tiedän että sinunlaisellasi kunnollisella tytöllä kuitenkin semmoisia löytyy ;)". Kauhistuin vähän, en ollut ikinä käynyt päivänvalossa ulkona tyttövaatteiden kanssa ja tiukimmat farkkuni olivat läpikuultavan valkoiset mistä punaiset stringit näkyisivät varmasti läpi. En voinut kuitenkaan muutakaan ja puin määrätyt vaatteet päälle, ensin kuitenkin sujautinn anustappini tiukasti paikalleen. Katselin takamustani peilistä ja se näytti syntisen seksikkäältä punaisen kaistaleen näkyessä selvästi farkkujen läpi. Peitin kuitenkin sen pitkällä T-paidalla, koska en halunnut herättää liikaa huomiota. Tämä osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä juuri kun olin lähdössä Satulta tuli toinen viesti: "Ps. ei sitten mitään pitkiä T-paitoja peittelemään! Haluan että kaikki voivat ihastella pikkutyttömme peppua. Hametta voit tietenkin käyttää jos uskallat ;)". Olisihan se pitänyt arvata etten päässyt näin helpolla, vaihdoin siis päälle T-paidan joka juuri ja juuri peitti farkkujen yläosan ja heitin repun selkään jotta en näyttäisi niin huomiota herättävältä.

Odottelin Satua Forumin kulmassa ja hän oli tietenkin puoli tuntia myöhässä, varmasti ihan suunnitellusti, että joutuisin olemaan yksin julkisella paikalla muiden ihasteltavana. Olin saanut jonkin verran kummastelevia katseista, mutta en antanut sen häiritä. Satu oli ottanut näköjään myös mukaansa kireät farkut ja mukavan näköisen punaisen topin. "Oletpas laittaunut kivasti, ihanko minua varten?" Satu kysyi nauraen, ehkä vähän turhankin kovalla äänellä. "Joo..." sain vastattua jonka jälkeen Satu ihaili suurielkeisesti minua vielä hetken, jonka jälkeen pääsimme liikkeelle. Menimme ensin Funky Ladyyn alusvaateostoksille, olin itsekin käynyt joskus alennusmyynneissä siellä ja tiesin paikan olevan laadukas.

Heti kun menimme sisään myyjä tuli tervehtimään meitä ja menimme katselemaan rintaliiviosastoa. Satulla oli selkeä suunnitelma meidän puvuistamme. Hän oli blondi, joten värjäisimme minun hiukseni punaisiksi ja ostaisimme kummallekin seksikkäät minimekot, jotka olisivat myös näillä väreillä, mutta päinvastoin. Hetken etsittyämme hyviä valkoisia liivejä, myyjä tuli kysymään voisiko hän auttaa. Satu vastasikin yllättäen "Juu kyllä, etsitään tässä semmoisia sopivan seksikkäitä valkoisia push-upliivejä, jotka sopisivat 80C kuppikoolle". Mietiskelin hetken miten hän tiesi niin tarkalleen minkä koon haluaisin. Hän jatkoi "Niin etsimme siis hänelle (osoittaen minua) liivejä jotka sopisivat näihin silikooniproteeseihin". Satu kaivoi laukustaan kaksi proteesia, jotka näyttivät todella aidoilta. En meinannut saada hetkeen henkeä tämän erittäin yllättävän käänteen jälkeen, mutta ennen kuin tajusinkaan olin Funky Ladyn pukukopissa sovittamassa valkoisia push-upliivejä rintaani kiinni liimattuihin silikoneihin. Tein vain niinkuin Satu tai myyjä vuorotellen kehottivat ja kohta hyvät liivit löytyivätkin. Ne olivat mukavan tyrkyt ja niissä oli hienot pitsisomistukset.

Farkkuni alkoivat käydä todella ahtaaksi kun ihastelin itseäni peilistä näiden komistuksien kanssa ja ainoa asia mikä minulla oli päälläni olivat farkkuni. Asiaa ei auttanut se että Satu ihasteli vieressä täyttä häkää ja ei voinut pitää käsiään erossa joko rinnoistani tai pepustani. En edelleen saanut sanaa suustani koska tilanne oli niin häkellyttävä, mutta Satu laukaisi tilanteen antamalle minulle hellän suukon ja kehotti minua pukemaan päälleni - joko ilman rintaliivejä tai niiden kanssa. En kuitenkaan halunnut ihan niin suurta huomiota itseeni kaupungilla, joten tällä kertaa liivit jäivät reppuun. Ostimme minulle vielä settiin sopivat valkoiset pitsistringit ja lähdimme kohti Stockmannia.

Ostimme Stockalta sellaiset minimekot, mitä Satu oli miettinytkin ja niihin sopivat stay-upit oikein pitkillä reunuksilla, jotta ne varmasti näkyisivät helman alta. Mukaan tarttui myös punaista hiusväriä ja kynsilakkaa. Seuraavana etappina oli mikäpäs muukaan kuin Keltainen Ruusu, sieltä tarvisi Satun mukaan yhtä sun toista. Ruusussa käyminen nostattaa aina fiiliksiä, koska siellä on aina sama fiilis kuin pikkupojalla karkkikaupassa, kaikkea todella hienoa olisi saatavilla, mutta kaikkea ei vain voi saada kerralla. Satu bongasi dildohyllyltä kaksipäisen punaisen jellydildon ja arvasin heti mihin tarkoitukseen se olisi... Tätä en olisi edes osannut kuvitella että pääsisin vielä "lesboilemaan"kin hänen kanssaan. Ostimme myös nahkaiset käsikahleet ja liukuvoidetta tulevia leikkejämme varten.

Olin jo lähdössä ulko-ovelle ostettuamme 'varusteet', mutta Satu huikkasi äkkiä perääni "Pitäähän nämä asusteet nyt kokeilla ihan käytännössä ennen kuin Jukka näkee, semmoista pientä treenausta" ja hän iski silmää avaten oven Ruusun videokoppeihin. Hän oli näemmä ostanut meille aikaa videokoppeihin ja menimmekin sisään ja valitsimme oman koppimme ja pistimme oven lukkoon. Satu oli välittömästi kimpussani ja suutelimme kiihkeästi monta minuuttia riisuen vaatteita pois.

Avasin Satun farkut ja alta paljastuivat minun liituraitaiset stringini, joka kiihotti minua todella paljon. Kohta olimme molemmat alasti ja Satu kiusoitteli minua pyörittelemällä tiukkaa peppuaan aivan edessäni. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa olivat auki eikä mikään näky tällä hetkellä olisi voinut olla täydellisempi. Saimme puettua ostamamme vaatteet päälle, vaikka se olikin hieman vaikeaa kun emme pystyneet juuri pitämään näppejä erossa toisistamme. Kun olin saanut mekon päälle Satu katseli minua tyrmistyneen ihastuneen "Vau. Tuota kun vielä vähän meikkaa ja värjää hiukset niin tekisi mieli ottaa omakseen". Vaikka en itseäni nähnyt, pystyin Satun melkein identtisistä vaatteista päättelemään että olin varmasti aika kuuma pakkaus tällä hetkellä, valkoisessa minimekossa isojen rintojeni kanssa, punaiset stay-uppien reunat helman alta vilkkuen.

Laitoimme videolta pyörimään lesbopornoa ja ruudulla olevien naisten huohotuksen säestämänä aloitimme jälleen kiihkeän suutelun, mutta tällä kertaa kätemme vaeltelivat toisemme sukilla ja rinnoilla estottomasti. Tunsin olevani täysin hänen vallassaan, pieni tyttöorja hänen naisellisille fantasioilleen. Tunsin kuinka hänen toinen kätensä eksyi pepulleni tunnustellen tappiani stringien alta. Äkkiä hän otti sen pois ja minulta pääsi äänekäs huokaisu joka yhtyi tällä hetkellä 69:ssä nuolevien naisten huokailuihin. Satu käänsi minut ympäri ja käski minut polvilleen. Stringini vedetään sivuun ja Satu alkaa nuolla peppuani. Hänen kielensä vaeltelee peppureikäni ympärillä ja hipaisee välillä sitä. Kohta hipaisut muuttuvat voimakkaammiksi ja kohta kieli on jo niin syvällä reiässäni kuin se vain suinkin voi olla.

Nautin äänekkäästi tästä käsittelystä ja mieleni tekisi jo vapauttaa kivikova kaluni stringeistä ja hoitaa homma loppuun. Satukin huomaa kovenevan huohotukseni ja kääntää minut selälleni ja asettuu kasvojeni päälle niin että minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ihailla hänen komeaa rintavarustustaan ja nuolla hänen märkää pilluansa niin hyvin vain suinkin pystyn. Kokeilen sormellani myös hänen toista reikäänsä ja työnnän hitaasti ensin yhden sormen ja sitten kaksi sisään. Kieleni hoitelee tuon ihanan naisen pillua niin että en enää edes kuule mitä elokuvassa taustalla tapahtuu. Lopetan hetkeksi nuolemisen ja työnnän toisen käteni kolme sormea syvälle Satun pilluun ja liikuttelen molempia käsiäni rytmikkäästi Satun sisällä. Satu alkaa lantiollaan työnnellä vastaan ja tunnen kuinka sormeni puristuvat kasaan ja Satu saa raivokkaan orgasmin huutaen niin että varmasti ihmiset viereisissäkään kopeissa eivät jää kylmäksi.

Satu saa kerättyä itsensä kasaan ja suutelee minua pitkään kiitokseksi hoidostani. "Minua kyllä panettaa vielä vähän", hän sanoo vihjaillen. "Voitaisiin vähän kokeilla onko tuosta punaisesta tuplavehkeestä mihinkään." Innostun tästä todella paljon ja ei aikaakaan kun olemme lattialla vastakkain levittämässä liukuvoidetta dildon molempiin päihin. Otan stringini pois tieltä, Satun stringit olivat kadonneet jo aikoja sitten johonkin. Hitaasti otamme molemmat dildoa sisällemme, kunnes alapäämme osuvat yhteen ja olemme hetken kuin yksi iso kokonaisuus. En kuitenkaan kestä olla paikallaan pitkään vaan haluan tuota ihanaa punaista dildoa sisääni. Työntelen itseäni Satua vasten ja hän aloittaa samanlaisen liikkeen. Vedämme toisiamme rajusti dildoa vasten ja näen Satun kasvoilla kivunsekaisen nautinnon ilmeen kun dildo raiskaa häntä perseeseen yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. "Aah, en kestä enää, pakko saada toinen!" ja Satu alkaa toisella kädellään hieroa klitoristaan samaan tahtiin kun työntelen itseäni häntä vastaan. Otan kaluni mekon alta esille eikä tarvitse montaa vetoa tehdä kun valkoisen mekkoni päällä on uusi kuorrutus. Satu saa jo toisen raivoisan orgasmin ja vähitellen kummatkin palaavat maan pinnalle, vieläkin dildo sisällämme ja yhtenä kokonaisuutena. Saan sanottua Satulle etten ole ikinä kokenut mitään yhtä ihanaa, hän tokaisee vain hihitellen vastaukseksi että mekko on ainakin pestävä ennen seuraavaa kertaa.

Jonkin ajan päästä viimein nousemme lattialta ja Satu alkaa vaihtaa arkivaatteitaan päälle. Olin jo itsekin riisumassa mekkoani, kun Satu huomasi ettei äännähtelymme tosiaan jäänyt huomaamatta, koska kopin seinässä olevasta reiästä pilkisti hyvässä erektiossa oleva penis. "Tässähän on sinulle oiva tilaisuus harjoitella taitojasi Juulia", Satu sanoi ja suorastaan talutti minutti seinälle ja komensi minua antamaan hänelle suuhoito niin kuin kunnon lutkat tekevät. En ollut ihan niin innostunut ajatuksesta, mutta Satun dominointi ja mekko päälläni saivat minut pian uuteen huumaan ja kaivoin Satun laukusta kondomin tämän komistuksen päälle. Otin varovasti terskan suuhuni ja hyväilin sitä kielelläni ja nappasin pallit käteeni ja hyväilin niitä. Toiselta puolelta kuului selkeää murahtelua ja tämä kasvatti kiimaani. Otin kalun kunnolla suuhuni ja imin sitä niin syvältä kuin vain kurkkuni antoi periksi. En ole harjoitellut suihinottoa niin paljoa, joten sain vain puolet tästä herkusta suuhuni, mutta äänistä päätellen sekin kelpasi vastapuolelle erittäin hyvin. Aloitin raivokkaan imemisen ja pääni liikkui edestakaisin kalun vartta pitkin kuin juna kunnes tunsin nytkähtelyä ja huomasin että suihinottoni oli tuottanut toivotun tuloksen. Satu taputteli minulle innoissaan "Sinähän se oikein lutka olet kun tuolla tavalla kaikille annat, Jukka on kyllä mielissään kun kuulee tästä!" Sain vielä hyvästelypusun Satulta ja sitten hän lähti pois kopista jättäen minut sinne pukeutumaan. Sovimme että hän lähettäisi minulle viestin milloin seuraava tapaaminen olisi. Puin arkivaatteet ylleni ja lähdin vähin äänin pois Ruususta. Kotona vajosin sängylle rankan päivän jälkeen ja nukahdin iloisena siitä että sain tänään olla melkein täydellinen tyttö.

Olin saanut Satulta pari päivää sitten viestin ja tänään olisi suuren päivän aika. En malttanut odottaa joten puin jo valmiiksi päälleni uudenuutukaiset pitsistringini ja kirkkaanpunaiset stay-upit. En laittanut tänään edes anustappiani koska halusin että olisin mahdollisimman tiukka iltaa varten. Lähdin kohti keskustaa, jossa he asuivat, mukanani kaikki tarpeellinen iltaa varten. Jukka tuli avaamaan oven ja kutsui minut istumaan olohuoneeseen. Satu ei ollut vielä pukeutunut eikä meikannut, sovimme että tekisimme sen yhdessä sitten kun pääsen paikalle. Joimme muutamat kaljat ja vaihdoimme kuulumisia tunnelman rentouttamiseksi, vaikka minua ei paljoa enää jännittänytkään heidän seurassaan.

Heillä oli suhteellisen iso kämppä ja niin oli kylpyhuonekin. Huoneessa oli hyvin tilaa valmistautua iltaa varten. Satu rupesi ensin värjäämään hiuksiani. Hänen pehmeät kätensä tuntuivat hyvältä niiden hyväillessä hiuksiani ja ajatus punaisista hiuksista kiihotti minua. Hän sai värin levitettyä ja uteli olenko kovakin tyttö meikkaamaan. Vastasin olevani ihan ok ja meikkasinkin itse, Satu tosin korjaili vähän levinnyttä luomiväriäni, en ole ikinä ollut kovin hyvä sen kanssa. Vaikka itse sanonkin, en ole ikinä näyttänyt niin kauniilta kuin nyt, punaiset letitetyt hiukseni ja onnistunut meikki näyttivät upeilta, eikä Satu todellakaan ainakaan jäänyt kakkoseksi tyrmäävyydessä.

Rupesimme ottamaan arkivaatteita pois ja en voinut pitää katsettani poissa Satun upeasta kehosta kun riisuiduimme, Satu kyllä huomasi sen mutta hän vain nautti siitä. Sujautin silikoonit liiveihin ja laitoin mekon päälle. Mekko oli todella tiukka ja sen läpi näkyi ikävästi pieni pullotus joka minulle oli väistämättä tässä puuhassa tullut. "Tuollainen ei kyllä käy päinsä", Satu sanoi ja mietin mitä hän tarkoitti sillä. Satu lähti kylpyhuoneesta hetkeksi pois ja palasi huoneeseen suhteellisen pitkän ja paksun anaalitapin kanssa, siinä oli jopa imukuppi jolla sen sais tiukasti kiinni lattiaan.

Satu asetti tapin kylpyammeen reunalle ja varmisti että se oli hyvin kiinni. "Oloasi pitää näköjään vähän helpottaa ennen kuin olemme valmiit esittäytymään Jukalle, tiedät varmaan mitä tällä tehdään", hän sanoi ja en arastellut levittää tiukalle reiälleni liukuvoidetta ja ottaa tuota mahtavaa tappia sisääni. Laskeuduin hitaasti tapin päälle ja runsaan voiteen avulla sain otettua sen sisääni. Pienen kivun jälkeen tunne muuttui nopeasti huumaavaksi nautinnoksi ja aloitin hitaan ratsastuksen tapin päällä. Toisella kädelläni nostin mekon reunaa ja vapautin kaluni stringeistä, mutta juuri kun olin aloittamassa Satu nappasi kädestäni kiinni ja sanoi "Anna minä hoidan tuon". Satu otti taidokkaasti kaluni suuhunsa ja tuttu kielileikki terskani kanssa alkoi. Ratsastin edelleen hitaasti tapilla ja Satun ei tarvinnut kovin kauaa tehdä taikojaan kun tulin hänen suuhunsa, tilanne oli yksinkertaisesti aivan liian kiihottava. "Noin, nyt se näyttää paremmalta", hän sanoi ja vilkaisin peiliin, kokonaisuus näytti tosiaan paremmalta ilman pullotusta ja minkälainen kokonaisuus se olikaan! Vaikka itse sanonkin, en ole ikinä nähnyt itseäni niin kuumana pakkauksena, olisi tehnyt melkein mieli panna tuota ilmestystä peilissä ellen tietäisi sen olevan minä itse. Satu huikkasi Jukalle että olimme valmiita ja hetken päästä menimme olohuoneeseen.

Jukka oli ottanut muut vaatteet pois mutta jättänyt tiukat, hopeankiiltoiset bokserit ylleen. "Vau", hän sanoi meidät nähdessään eikä saanut silmiään irti minusta. Hän tuli viereeni ja katseli minua joka puolelta ikään kuin arvioiden Satun hymyillessä minulle vieressä. Hän kokeili kädellään peppuani ja rintojani ja totesi niiden olevan oikein timmissä kunnossa. En ollut mitenkään erityisen laiha tai lihava, mutta sopivan urheilullisessa kunnossa. Sitten hän tuli yllättäen eteeni ja laittoi käsiini nahkaiset kahleet ja lukitsi käteni kiinni pöydän jalkaan niin että yläruumiini oli pöydän päällä ja peppuni oli täydellisesti tarjolla mitä ikinä hän halusikaan sille tehdä. Tunsin kuinka rintani painautuivat ihanasti pöytää vasten ja tunsin itseni todelliseksi huoraksi valmiina palvelukseen. "Kokeillaanpa kuinka tiukkaa persettä täällä olisi tänään tarjolla, Satu, tuopas meidän 'työkalupakkimme' tänne." En nähnyt mitään koska he olivat takanani, mutta pystyin arvaamaan millaisia työkaluja he aikoivat käyttää.

Yritin kääntää päätäni ja katsella mutta sain vain voimakkaan läpsäyksen poskelleni ja Jukka huusi "Eipäs kurkistella lutka, saat kyllä juuri sitä mitä haluat!" "Kokeillaanpa aluksi tuolla pienellä", Jukka aloitti, mutta Satu sanoi väliin "Juulia kyllä kokeili jo tuolla vähän isommallakin kylpyhuoneessa." Kauhistuin siitä kuinka vähätellen hän puhui siitä tapista, joka juuri mahtui sisääni. "Tämän luulisi olevan tarpeeksi iso sitten", Jukka sanoi ja tunsin kuinka viileää liukuvoidetta levitettiin reiälleni. Säpsähdin kun sisääni työnnettiin sormi joka leikitteli sisälläni aiheuttaen monia nautinnon huokauksia. "Lisää..." sain soperrettua ja sormien määrä lisääntyi aina kolmeen asti kunnes tilalle vaihdettiin jotain kovempaa. Tunsin valtavaa painetta kun todella paksu dildo pyrki sisääni. "Eikö se nyt meinaa mennä sisään, Juuliaa taitaa vähän jännittää, Satu voisi hieman rentouttaa taas sinua." Satu kiipesi pöydän päälle ja tuli eteeni istumaan haarat auki niin että minulla oli estoton näkymä hänen stringien verhoilemaan pilluunsa. Hän rupesi kiusoittelemaan minua hieromalla stringien pintaa kasvojani vasten, tunsin kuinka kosteat ne olivat. Satu kuitenkin hoiti tehtävänsä hyvin, sillä kohta tunsin kuinka tuo valtava dildo meni sisääni ja mieleni teki huutaa nautinnosta, mutta Satun pillu oli kasvoissani kiinni estäen tämän. Jukka pani minua dildolla hetken todeten, että tänään olisi todella kireää lihaa tiedossa. Satu ei pyynnöistäni huolimatta antanut minun nuolla itseään ja jouduin tyytymään vain sisälläni olevaan dildoon. Jukka ei kuitenkaan ollut vielä tyytyväinen, vaan kokeili vielä kahta hieman suurempaa dildoa, jotka molemmat mahtuivat suureksi kummastuksekseni sisääni, vaikka viimeisen kohdalla kipu tuntuikin aika kovalta. Jukka läimäytteli minua pepulle jatkuvasti ja kehui kuinka tiukka huora tämä Juulia onkaan ja Satu vain jatkoi naamani kosteuttamista kiimalimoillaan.

En tiedä kuinka kauan tätä jatkui, mutta jonkin ajan päästä Jukka tuli eteeni ja rannekahleet vapautettiin pöydän kulmasta, mutta vain niin paljon että käteni sidottiin selän taakse yhteen ja minut komennettiin polvilleni. Satu tuli viereeni ja Jukka vapautti mahtavan kokoisen kalunsa tiukoista boksereista ja se heilui edessämme. "Tiedätte varmaan mitä kiimaiset huorat tekevät tälläisille?" ja Jukka työnsi kalunsa suuhuni todella voimakkaasti. En voinut tehdä muuta kuin imeä tuota isoa kyrpää, vaikka en saanutkaan suuhuni siitä kuin ehkä neljäsosan. Jukka otti hiuksistani kiinni ja pakotti minut yrittämään enemmän. Välillä hän antoi Satullekin osansa ja ihastelin tuota kaunista suuta toiminnassaan. Jukka oli todella vaativa eikä tuntunut saavan millään tarpeekseen tästä hoidosta. Lopulta hän kuitenkin tuli syvälle suuhuni ja en millään saanut kaikkea spermaa niellyksi vaan se valui suupieliltäni kasvoille. "Satu, siivoapas tuo sotku", Jukka komensi ja Satu alkoi miellyttävän perusteellisesti putsata kasvojani ja lopuksi suutani spermasta. Hän vietti suuni kohdalla paljon aikaa ja varmisti että se oli siisti myös sisäpuolelta.

Jukka oli hyvin tyytyväisen näköinen ja meni istumaan sohvalle ja Satu otti nahkakahleeni pois. Satu kuiskasi minulle "Hän on nyt kokonaan sinut, hoida hänet." Nousin seisomaan ja suoristin hieman mekkoani ja kävelin Jukan luokse niin seksikkäästi kuin vain pystyin. Käännyin ympäri ja kiusoittelin hieman häntä pyörittäen tiukkaa peppuani aivan hänen edessään. Hän otti kiinni lanteistani ja veti minut tiukasti syliinsä. Aloin hankaamaan itseäni häntä vastaan ja hänen kätensä eksyivät puristelemaan rintojani ja vaikka en tuntenutkaan tätä niin rupesin huokailemaan pelkästä ajatuksesta. Tunsin kuinka peppuni liikkeet saivat hänen kalunsa taas kovaan eloon ja käännyin ympäri istuen hänen syliinsä ja jatkoin peppuni pyörittämistä tuntien kalun hankaavaan reikääni vasten. "Ota minut, pane minua", huohotin hänen korvaansa ja valmiiksi liukas peppureikäni otti helposti hänet sisäänsä. Aloitin ratsastamisen tuolla ihanuudella ja joka kerta kun laskeuduin täysin sen päälle kuulin kuinka Jukka nautti käsittelystäni. Hän kouri väkivaltaisesti rintojani ja repi mekon yläosan pois päältäni paljastaen rintani. Olin täysin huumassa enkä pystynyt enää hillitsemään itseäni vaan aloin rajusti työntelemään itseäni häntä vastaan samalla kun hän nautti rintojeni puristelusta. Nyt olin täydellinen tyttö, tyydyttämässä miestä miten parhaiten kykenin, pukeutuneena kauniisti ja äännellen kuin lutka. Jukan kalu tuntui mahtavalta pepussani ja olisin antanut mitä vain jos tämä hetki voisi vain jatkua. Jukka kuitenkin nosti minut pois sylistäni ja melkein heitti minut lattialle tullen taakseni, enkä joutunut pitkään arvailemaan miksi.

Hän otti minut rajusti takaapäin ja aloitti sellaisen panemisen etten olisi voinut kuvitellakaan. Olin myös unohtanut tässä huumassa täysin Satun, joka tuli alleni 69:iin tarjoten ajellun pillunsa minulle nuoltavaksi hameenhelman alta. Näky oli niin kaunis että melkein unohdin että Jukka raiskasi neitsyytensä menettänyttä reikääni kuin viimeistä päivää ja Satu oli kaiken lisäksi löytänyt stringieni sisältä kaluni jonka hän jälleen kerran taidokkaasti otti kauniiden huuliensa väliin. Näiden kahden käsittelyn yhteistyötä en kauaa kestänyt vaan sain elämäni parhaimman orgasmin ja puristin perseelläni Jukan kalua niin että kohta hänkin tuli sisääni toistuvien karjuntojen saattamana. En myöskään jättänyt Satua kylmäksi ja kohta kaikki kolme olimme täysin tyydytettyjä ja lysähdimme lattialle päällekkäin. Onneksi nyt oli vasta perjantai ja minulle oli luvattu koko viikonloppu tässä täydellisyyden maassa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute