Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta lenkkipolun varrella
Pepper

Olen jo pitkään miettinyt, että olisi mukava kokeilla miltä vieras kulli tuntuu. Viime kesänä eräänä arki-iltana olin todella kiimaisena ja kulli seisoi lähes taukoamatta. Runkkailin yksikseni kotona ja ajattelin että pitäiskö sitä nyt kokeilla miltä vieras kulli tuntuu? Hieman ujona miehenä emmin hetken että lähteäkö vai ei. Tiesin yhden paikan Tampereella Kaupissa jossa käy miehiä touhuilemassa.

Rohkaisin itseni ja laitoin pelkät verkkarit jalkaan ja t-paidan päälle ja hyppäsin autoon. Kullini seisoi taukoamatta kovasta kiimasta johtuen. Runkkasin kaluani samalla kun ajoin kohti Kauppia. Pääsin perille ja lähdin kohti tuomikalliota jossa miehiä yleensä käy. Kiipesin kalliolle ja näinkin siellä yhden miehen uikkareissa ottamassa aurinkoa. Menin juttelemaan ja hetken siinä juteltua mies keräsi kamppeensa ja lähti pois. Mietin että enkö vieläkään saanut kokeilla vierasta kalua kädessäni. Sitten toinen mies tuli metsän siimeksestä minua kohti. Kullini nousi samantien kohti taivasta, ja pelkät verkkarit jalassa se varmasti näkyi kauas. Mies jäi vähän matkan päähän katselemaan kun hieroin kaluani housujen läpi. Mies vinkkasi minut lähemmäksi ja menin hänen viereensä ja pudotin housut nilkkoihin. Hän otti heti kyrvästäni kiinni ja alkoi runkkaamaan sitä. Minä siinä sitten avasin hänen housut ja kaivoin hänen kullin esiin. Oli aika iso kalu ja kehuinkin sitä hänelle. Olin aivan kiimassa ja mies ehdotti jos ottaisi minulta suihin. Minähän en vastustellut yhtään ja äkkiä mies olikin jo polvillaan minun kiimainen kyrpä suussaan. Koitin pidätellä spermaani mutta en pystynyt vastustelemaan ja tunsin kuinka lasti lähti liikkeelle. Mies otti kaiken suuhunsa ja sitä valui hänen suupielistään. Hän nousi ylös ja jatkoin hänen kalunsa työstämistä. Runkkasin sitä kaksin käsin ja nopeasti hänenkin kalunsa alkoi syökseä kuumaa mälliä pitkin maita.

Siinä sitten hetken aikaa juteltiin ja siivosimme itsemme. Kiitimme toisiamme ja lähdimme kotia kohti. Ehkä ensi kesänä voisi itsekin kokeilla imemistä tuomikalliolla. Oli se sen verran kiimaista touhua.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute