Koodi-puhelin
Eksoottisten miesten tulisuutta
Peppureikä-Henri

Eräänä keskiviikkoiltana olin muodikkaassa paikallisessa yökerhossa katselemassa hieman poitsujen tiukkoja peppuja ja tanssimassa. Tunnelma tanssilattialla oli villi ja kiinteät poikapeput keinuivat himottavasti tanssilattialla muodikkaan electronican tahdissa.

Afrikkalaistyylisen rytmisen electronican eksoottinen, subtrooppinen rytmi tempasi pojat tanssimaan kiihkon vallassa ja saatoin nähdä heidän kiemurtelevan hikisinä ja kuvittelin mielessäni heidän supistelevia peppureikiään. Housuissa alkoi jo tuntua painetta. Päätin, että tänään haluan saada peppureikää.

Kolme miestä tuli yllättäen jututtamaan minua huonolla englannilla. He olivat Karlos, joka oli mustaihoinen ja kaksi muuta miestä olivat latinoja. Kotoisin he olivat kaikki Meksikosta. Vietimme iltaa siinä siidereitä ja lonkeroita juoden ja puheenaiheet menivät toki välillä myös miesten väliseen seksiin. Kaikilla meillä oli taatusti himot ja halut, niin afrikkalaisperäisellä viidakon miehellä kuin kylmän Suomen kasvatillakin.

Jossain vaiheessa iltaa alkoi tuntua, että sidukka pärähtää vähän tavallista paremmin. Johtuiko tämä valtaisasta kiimastani? Saiko seksuaalinen himoni minut aivan huumaantumaan? Sitten muisti meni.

Heräsin epämääräisestä luukusta, hoksaten peppureiälläni olevan Karlosin sormen. En pystynyt liikkumaan, sillä minut oli huumattu varmasti jollakin tyrmäystipoilla näiden kolmen miehen toimesta. Sormi luisui pepussani ja kohta jouduinkin ensimmäistä kertaa elämässäni oikean miehen raiskaamaksi! Asunnossa haisi tupakka ja taustalla soi meksikolaistyyppinen musiikki. Kaksi latinoa masturboivat peniksiään kasvojeni edessä Karlosin astuessa peppureikääni.

Meksikolaistyyppinen rytminen musiikki huokui villiä trooppisen alueen miehen kiihkoa ja tulisuutta. Samaa tulisuutta Karlos osoitti raiskatessaan tiukkaa pojanpilluani suurella mustalla peniksellään nopeasti ja armottomasti ininästäni piittaamatta. Jossain vaiheessa Karlos ejakuloi takapilluuni. Sperma oli lämmintä suolessa ja sitä valui sieltä suuret määrät ulos. Kaksi latinoa sotki tuskasta ja nautinnosta hikoilevat kasvoni kiimaspermallaan.

Kiihkeän aktinsa jälkeen miehet puhuivat keskenään espanjaksi jotain ja pian veivät minut roskalaatikkoon spermaisine naamoineni ja spermasta liukkaine peppuineni. Itse he häipyivät paikalta. Kun viimein olin kykenevä liikkumaan, mietin, mahtoikohan eksoottisilta pojilta tulla eksoottisia tauteja...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute