Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta
Kundi92

Olemme tavanneet internetissä. Vaihdoimme monia, lopulta kiihottavia sähköposteja. Olen ihastunut vartaloosi jo lähettämistäsi kuvista. Olet hieman karvainen, minua vanhempi ja aavistuksen isokokoinen mies. Minä olen vaalea, raamikas ja urheilullinen, jo täysi-ikäinen nuorimies.

Olemme vihdoin sopineet tapaamisesta. Luotan sinuun, olen odottanut sinua, mutta silti olen jännittynyt. Saavun sovittuun paikkaan, kättelet minua. Hetken juteltuamme viet minut asuntoosi tai varaamaasi hotellihuoneeseen.

Jo ovella painaudut minua vasten, kosketat takapuoltani ja housujeni etumusta. Riisuudumme hitaasti ja ihailemme toistemme vartaloita. Lähestyn sinua varovasti, otan alushoususi pois. Kosketan kovaa kyrpääsi ja suukotan sitä.

Hyväilet minua ja viet sängylle. Kosketat kaikkialta ja ihailet mieleiseksesi moutoilemaani karvoitusta. Kyrpäni on jo kivikova, hengitän yhä raskaammin.

Käännyt 69:siin, otamme toisiltamme suihin, hyväilemme kiveksiä ja viet sormesi varovasti neitsytreiälleni. Käännät minut polvilleni takapuoli kutsuvasti sinua päin. Nuolet anustani ja levität sitä. Otat liukuvoiteen ja työnnät sormiasi sisääni.

Olen hurjassa kiimassa. Imen vielä kyrpääsi ja sitten otat minut. Työnnyt varovasti sisääni, työntösi nopeutuvat ja saan hurjan orgasmin. Käännyn ottamaan sinulta suihin, spermasi lentää suuhuni ja vartalolleni.

Lepäämme hetken, kosketat minua uudelleen. Vietämme vielä ihania tunteja, vaihdamme puhelinnumerot. Tapaamme vielä.

---

Fantasian toteuttamisesta kiinnostuneet, lähettäkää palautetta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute