Koodi-puhelin
Fantasioimassa
mikko

Makasin sängyllä alasti. Hyväilin alastonta vartaloani käsilläni. Koskettelin reisiä, kulliani, pallejani. Hieroin tissejäni, karvaista rintaani, isoa vatsaani.

Runkkailin kulliani hellästi, hyväillen sitä ja pallejani samalla. Tuntui ihanalle. Kävin kontilleni ja sylkäisin kädelleni. Vein sen peppuni vaolle ja voitelin ryppyreikääni. Yritin työntää sormea sisälleni mutta peppuni tuntui liian tiukalle. Sylkäisin uudelleen kädelleni ja työnsin sormeani sisääni uudelleen. Se upposikin niin syvälle kuin vain sen sain. Aah.

Työntelin sormeani edestakaisin ja levittelin peppureikääni hieman. Sylkäisin uudelleen kädelleni ja voitelin peppuani lisää. Sitten työnsin jo toisenkin sormen kaveriksi ja tunnustelin sormellani eturauhasta. Tunsin kuinka kaluni sykki siihen koskiessani. Kuin joku olisi hieronut kulliani sisältä jumalaisella kosketuksella.

Olin hyvin kiimainen mutta tahdoin pitkittää nautintoa. Nuolaisin sormiani ja käännyin selälleni. Taas työnsin sormeani sisälleni ja koukistin jalkani. Kunpa joku olisi nyt takanani ja työntäisi sormeni sijasta kullin sisälleni. Mmm. Fantasiat täyttivät pääni.

Runkkasin kovana seisovaa tuppikulliani yhä rajummin ja fantasioin. Hieroin tissejäni ja reisieni sisäpintaa samalla kun kuvittelin saavani miestä. Runkkasin yhä rajummin enkä tiennyt missä asennossa olisin ollut. Kullini alkoi sykkiä ja spermaa lensi kaaressa vatsalleni ja loput kullini pumppasi juureensa. Uuh.

Huomenna otan uusiksi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute