Koodi-puhelin
Kyläilemässä 2
mikko

Nussittuani Pertin kanssa saunassa, haaveilin jo seuraavasta kerrasta. Lähdin suihkuun ja Pertti jäi lauteille vielä lepäilemään ja nautiskelemaan.

Suihkuteltuani aikani, tein tilaa Pertille ja läksin pukuhuoneeseen. Kuivasin itseni mutta en pukenut vaatteita päälle. Kävelin eteisessä ja kuulin kuinka Perttikin oli jo kuivaamassa itseään. Päätin yllättää hänet.

Pukuhuoneesta näkyi makkarin sängylle. Kävin sen päälle ja pyllistin irstaasti. Perseeni syvyyksistä pulpahteli vielä aiemman panon tuotoksia ja reikäni oli aivan kosteana.

Pertti avasi pukuhuoneen oven ja ei ollut huomaavinaan minua. Kurkin olkani yli ja näin hänen kävelevän keittiön suuntaan. Petyin ja olin jo lähtemässä hänen peräänsä kun tunsin kädet pakaroillani. Se oli Pertti ja kiimainen kuin mikä. Hänen kova kankensa sukelsi jo samassa persposkieni väliin, kosteaan reikääni. Hänen siemenensä saisi nyt toimia tarvittavana liukasteena.

Paljas kalu sukelsi autuaasti antavaan peppuuni ja olin jälleen Pertin astuttavana. Hän työnsi kaluaan sisääni pitkin vedoin ja kehui persettäni oikeaksi aarreaitaksi. Pertti veti kalunsa ulos ja käänsi minut selälleni. Katossa oli peili josta saatoin nähdä kun hänen kalunsa lähestyi persettäni. Näin kuinka se oli perseeni huulilla ja äkkiä sukelsi koko mittaisena sisääni. Voihkaisin, niin ihanalta se tuntui. Pertti toisti saman muutamaan kertaan ja joka kerralla voihkaisin kovempaa.

Pyysin häntä nussimaan minua kunnolla. Hän otti oikean asennon ja veti minua itseensäpäin. Sitten hänen kyrpänsä täytti ammottavan perseeni. Se työntyi kokomittaisena sisääni uudelleen ja uudelleen. Pertti kairasi kokenutta hanuriani ja ähkimme yhdessä. Kullini heilahteli puolikovana välissämme. Perseeni saikin pian uuden kuorrutuksen Pertin lauenneesta kalusta ja se ryöpsähti syvälle perseeni uumeniin.

Pertti kiitti panoista ja vetäytyi ulos. Hän kävi päälleni ja olimme kuusysissä. Juuri minut siementänyt kulli oli kasvoillani ja imin sen suihini. Samassa tunsin kuinka pertti alkoi imeä minua ja sanoi tahtovansa maistaa mahlaani. Olin niin raukeana ja kiimassa että ruiskutin lastit lähes heti kovien voihkaisujen saattelemana Pertin suihin. Aah.

Pertti kääntyi ja tuli viereeni. Suutelimme ja Pertti antoi minulle oman osansa lasteistani. Mmm...

Saisinkohan tänään vielä kolmatta kertaa?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute