Koodi-puhelin
Kiimaa rinteessä
snoukkajätkä

Tapahtui kerran eräässä laskettelukeskuksessa:

Nuoret snoukkajätkät Kalle ja Ville olivat lähteneet yhdessä viettämään hauskaa laskettelureissua Pohjois-Suomeen laskettelukeskukseen. Molemmat olivat suht nuoria parikymppisiä snoukkajätkiä. He olivat suunnitelleet koko päivän snoukkaavansa.

Kelit suosivat heitä. Oli aurinkoinen päivä. Kalle ja Ville olivat tunteneet toisensa jo jonkin aikaa. He olivat tutustuneet toisiinsa lumilautailuaiheisella keskustelusivustolla. Molemmat olivat sinkkujätkiä joten oli mukavampi lähteä kaverin kanssa rinteeseen ja reissuun ylipäänsä. Ville oli ostanut tätä reissua varten Helsingistä hoppi- ja lautailukuteita myyvästä liikkeestä itselleen uuden DC:n sini-keltaisen laskutakin ja housut. Hän oli ostanut myös samaan settiin hyvin sopivat monot, pipon, vyön ja hanskat. Kaikki DC:ltä. Kalle kuittailikin Villelle, että sä olet yks kävelevä DC:n mainos. No, ei Kallekaan ollut pekkaa pahempi sillä hän oli itse sonnustautunut Peak Performancen sini-punaraidalliseen laskuasuun, jota täydensivät samaa värisävyä olevat hanskat ja vyö. Näin molempia jannuja voitaneen pitää merkkifriikkeinä.

Ensimmäisenä päivänä Kalle ja Ville laskivat koko päivän aamusta alkaen. Rinteet oli suht pitkiä ja takaisin mäen laelle kuljettiin osassa aluetta gondoli-hisseillä. Siinä oli hetki aikaa rentoutua aina ennen seuraavaa laskurupeamaa. Iltapäivän jo koittaessa Ville ja Kalle olivat taas matkalla hissillä ylöspäin. Tämän lepohetken aikana kaverukset istuivat vierekkäin hissin hytissä. Molempia vähän alkoi jo laskeminen ramaista. Tästä johtuen Kalle nosti hississä ollessa toisen jalan Villen syliin rentouttaakseen jalkojaan. Huomaamattaan Kalle hieroi snoukkamonoillaan Villen snoukkahousujen etumusta. Tajuamattaan sen tarkemmin omaa toimintaansa Kalle jatkoi tätä. Yht äkkiä hän havaitsi Villeen housujen lahkeissa pientä kohoumaa. Kalle katsoi Ville kohti ja havaitsi laskukypärästä ja laseista huolimatta että tämä taisi tykätä tästä. Eiväthän he kummatkaan kyllä tällaista olleet aikaisemmin harrastaneet, mutta jotenkin Kallen valtasi halu kokeilla tänään jotain uutta.

Niinpä Kalle rohkaistui ja kysyi Villeltä haluisiko tää vähän purkaa paineitaan? Tähän Ville ei vastannut muuta kuin vaan nyökytti kypäräänsä. Kalle jatkoi hieromistaan ja sai omalla monollaan Villen housuissa liikettä aikaan. Tästä innostuneena Ville alkoi hieroa vastaavasti hanskallaan Kallen snoukkapöksyjä. Molemmat jätkät alkoivat olla kiimassa. Samalla he huomasivat, että hissi alkaa olla jo kohta perillä. Tästä harmistuneena molemmat lopettivat äskeisen ja valmistautuivat nousemaan kyydistä.

Mäen päällä Kalle totesi Villelle katsoneen koko päivän tämän upouutta DC:n laskupukua ja monoja. Ville oli tästä mielissään, olihan tämä merkkiorja uhrannut sievoisen summan rahaa saadakseen täydellisen kokonaisuuden. Ville totesi myös Kallelle, että pitää Kallenkin Peakin asua tosi kiimaisena. Molemmat katselivat tämän jälkeen toisiaan ja yrittävät sanattomasti aistia mitä tekisivät seuraavaksi. Molemmilla pyöri päässä äskeinen hississä tapahtunut episodi. Tästä innostuneena kaksikko suuntasi kohti syrjäisempiä rinteitä. Rinteiden reunaan päästyään jätkät laskivat Villen johdolla rinnealueen ulkopuolelle pieneen metsikköön. Kalle seurasi perässä.

He saapuivat rauhallinen paikkaan, joka ei ollut varsinaista rinne aluetta, muttei kuitenkaan järin kaukana siitä. Jätkät tulivat suht lähelle toisiaan. Molemmilla oli lauta vielä tiukasti kiinni monoissa. Ville aloitti pienen hyväilyn Kallen snoukka-asun läpi. Kalle tunsi kuinka hän alkoi olla taas kiimassa ja kalu heräsi henkiin. He jatkoivat hetken hyväilyä seisten kunnes laskutuvat molemmat polvilleen pitäen kuitenkin molemmat laudat edelleen kiinni. Polvillaan olleessaan Kalle ja Ville alkoivat mitään sanomatta suudella toisiaan. Molemmista tämä tuntui kummallisen hyvältä. Eihän heidän kummankaan pitänyt edes tykätä miehistä siinä mielessä??

Jatkaessaan suutelua alkoi jo molemmilla olla kalu kovana. Molemmat hyväilivät toisiensa jäykkiä kaluja snoukkahousujen läpi. Ville päätti tässä vaiheessa nousta laudan kanssa seisomaan pitäen sen kuitenkin vielä kiinni monoissaan. Kalle jäi polvilleen makaamaan ja samalla hieroi laskuhanskoillaan Villen housujen etumusmusta, joista pystyi selvästi havaitsemaan kohouman. Kalle siirtyi pikku hiljaa kohti Villen housujen etumuksen keskikohtaa ja kaivoi vetoketjun esiin. Rauhallisesti hän veti vetoketjun auki ja sai Villen DC:n bokserit esiin. Tämä merkkiorja oli boksereita myöten yhden merkin mies. Kalle hieroi nyt puolestaan Villen boksereita ja otti lopulta hanskoillaan boksereiden luukusta Villen kalun esiin. Tämä oli toimenpiteenä suht helppo, koska kova kalu itsepintaisesti pyrki päivän valoon.

Kalle alkoi nyt runkkaamaan Villen jäykkää kalua laskuhanskoillaan kovaan tahtiin, että esinahka liikkui ripeästi jäykän kullin varta pitkin. Aikansa tätä tehtyään tämä itsekin kypärään ja laskulaseihin sonnustautunut Kalle poika otti Villen kullin suuhun ja alkoi kiihkeästi sitä imeä. Kiimatippoja alkoi olla Kallen suu ja posket täynnä. Ville olo alkoi olla jo tukala ja sen vuoksi hän otto Kallea hartioista kiinni tukeakseen itseään. Juuri ennen kuin Ville alkoi olla mahdotonta pidättää hän käsi Kallea laittaa laskulasinsa silmille. Villen sperma alkoi roiskua pitkin Kallen naamaa. Sitä lensi laseille ja kypärälle sekä aina laskutakille ja jopa housuille asti.

Tämän jälkeen Kalle kaapaisi hanskallaan lunta maasta ja pyyhki spermaisen naamansa sillä puhtaammaksi. Tämän jälkeen Kalle tarrasi taas hanskallaan Villen kalusta kiinni ja alkoi rukata sitä uudelleen terhakkaaksi. Tässä vaiheessa kontillaan oleva Kalle kääntyi selin seisaalla olevan Villen eteen. Kalle aukaisi omien Peakin laskuhousujen vetoketjun sekä vyönsä. Ville otti näistä Kallen kiimaisista pöksyistä kiinni ja veti ne pois siihen asti, että Kallen bokserit tulivat esiin. Ville hieroi hetken tätä näkyä, mutta päätyi lopulta riisua ne pois. Tässä vaiheessa tuli Kallen kivikova kalu esiin. Ville käy tämän jälkeen itsekin polvilleen Kallen taakse. Molemmat kaverit pitävät edelleen lumilautansa monoissaan kiinni. Ville survaisee vähin äänin edessään olevaan Kallen herkkuperseeseen oman taas kovana olevan kalunsa. Ville alkaa voimakkain ottein panna Kallea ja samalla runkata tätä poloista lautailijaa. Tämä kiimainen touhu saa Kallen huohottamaan ja Villen jäykkä kyrpä Kallen pyllyssä alkaa saada Kallen tulemaan kohti laukeamispistettään.

Kalle antaa oman kalunsa laueta omille hanskoilleen ja hankeen. Tämä näky sää taaemman Villenkin kiimaansa huippuun. Juuri ennen laukeamistaan Ville vetää kalunsa pois Kallen perä reistä ja antaa lastien lentää edessään kontillaan olevan Kallen snoukkatakille ja housuille. Villen on pakko vielä hieroa Kallen hosuja omalla spermallaan. Tämän tehtyään Ville vielä nuolee omaa spermaansa laskuhanskoistaan.

Tämän tehtyään molemmat auttavat toisiaan pukeutumaan. Pukeuduttaman Ville ja Kalle jäävät hetkeksi hankeen makaamaan ja syleilevät toisiaan. Tämä oli molemmille eka kerta miehen kanssa, muttei viimeinen tällä lomalla. Laskiessaan rinnettä alas molemmat toteavat, että tämä pitää ottaa uudelleen joku toinen kerta.

-------

Kommentteja saa antaa ihan vapaasti. Tämä on meikäläisen ensimmäinen julkinen kirjoitus. Tarina on muunnossa aikaisemmasta fantasiastani, jonka haluisin jonkun kanssa päästä toteuttamaan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute