Koodi-puhelin
Päiväkahviseuraa
mikko

Sain sähköpostiini oudon viestin. Siinä mies kertoi itsestään ja sanoi olevansa kiinnostunut tapaamaan. Tuumin hetken mutta en ymmärtänyt kuka hän oli tai miksi tämä mies ylipäätänsä minulle kirjoittaa. Lopulta viestin lopussa oli tutun miehen nimi. Kari, oli toiminut suosittelijana ja siksi olin kai tämän viestinkin saanut.

Se oli kutsu viettämään mukavaa viikonloppua yhdessä. Saunomaan, syömään ja viihtymään. Olin otettu siitä että minut oli henkilökohtaisesti kutsuttu ja ei viestissä esiintynyt mieskään vaikuttanut sellaiselta oudolta tapaukselta vaan oikein miellyttävältä. Olimme jopa lähes samaa kokoluokkaa. Ainoana erona hän oli minua lähes tuplasti vanhempi. No, ei saa nirsoilla. Kuvassa hän vaikutti ihan kivalta.

Päässäni vilisivät jo villit ajatukset ja haaveet samalla kertaa kun vastasin viestiin. Lupasin tavata hänet ja seuraavassa viestissä olikin jo osoite miehen luo. Hän kertoi olevansa mökillään viikonloppuisin ja matkaakaan tästä sinne ei ollut pitkälti. Vastasin viestiin uudelleen ja kerroin saapuvani ensi viikonloppuna, kuten olimme sopineet.

Perjantaina köröttelin autollani mökille ja parkkeerasin sen pihaan. Katselin hetken ympärilleni mutta mökillä ei ollut ketään. Havaitsin ovessa lapun jossa luki "palaan pian, olen kaupassa". Kävelin laiturille ihastelemaan näkymiä ja samassa kuulin toisenkin auton saapuvan pihaan.

Sieltä kapusi ulos vatsakas kaveri lippalakki päässä. Hän asteli suuntaani ja esittäydyin. Hän kertoi olevansa Mara ja olevansa iloinen kun saavuin paikalle. Hän kietaisi minut rutistukseensa ja halasi. Kiedoin käteni myös hänen ympärilleen. Sitten astelimme yhdessä mökin suuntaan ja Mara pisti grillin päälle.

Turisimme niitä näitä. Säästä, eri asioista ja niin poispäin kunnes juttu suuntautui yhteiseen tuttuumme Kariin. Hän oli kertonut minusta Maralle alunperin ja ilmeisesti antanut myös yhteistietojen lisäksi muutakin tietoa. Mara ja Kari olivat kavereita keskenään jo monen vuoden takaa. Kari oli vanha tuttuni jonka kanssa olin tavannut useita kertoja aiemmin, kunnes hän päätti valitsevansa naisen miehen sijaan. Kari oli homo, siitä ei ollut epäilystäkään yhteisten tapaamistemme perusteella joten epäilin avioliiton olevan vain väliaikainen ratkaisu.

Jutellessamme Maran tuomat pihvitkin olivat jo grillissä valmistuneet ja söimme hyvin. Vatsat täyteen maistuvaa pihviä ja hieman juotavaa sekaan. Kylläpä maistui hyvälle. Mara vinkkasi tahtoisinko vielä makkaraa jälkiruuaksi? Kerroin että se voisi maistua myöhemmin.

Hän lähti laittamaan saunaa päälle ja kyseli samalla mitä pidin hänestä? Kerroin hänen olevan oikein mukava mies ja viihtyväni hänen seurassaan. Hän sanoi samaa minusta. Saunan lämmittyä, oli aika käydä lauteille. Riisuimme vaatteet mökin kuistilla ja näin Maran ensimmäistä kertaa alasti. Tarkastelin häntä salaa katseellani ja mietin mitä hän pitää minusta? Hänkin taisi salaa katsella minua riisuessamme. Maran tuppikulli heilahteli mukavasti hänen jalkovälissään. Se oli samanlainen kuin omani. Hänen vatsakas olemuksensa kiihotti minua suunnattomasti ja kai hän piti minustakin, olinhan samanlainen.

Mara kehotti käymään lauteille ja astelin samassa saunaan. Kiivetessäni ylös, tajusin Maran katselevan persettäni. Hän läpsäisi sitä kevyesti ja sanoi että menetkös jo sinne että hänkin pääsee. Istuimme lauteilla vierekkäin ja Mara heitti löylyä. Hiki nousi pintaan ja hän laski kätensä reidelleni. Se vaelsi pian kulliani kohti ja hän koitti mitä sieltä oikein löytyy. Kaluni heräsi heti hänen hellään kosketukseensa ja äännähdin. Niin ihanalle se tuntui. Marakin näki että pidin koskettelusta.

Pesimme itseämme ja toisiamme, kummankin vuorottaisella avustuksella. Etenkin perse tuli minulta pestyä hyvin, siitä Mara piti huolen. Kullini seisoi suihkunkin aikana ja Marallakin oli jo kovana. Astelimme pyyhkeiden luo ja kuivasimme itsemme. Olin jo pukemassa housuja jalkaani kunnes Mara sanoi että anna olla, ei täällä ketään ole eikä hänen seurassaan tarvitse turhaan kainostella.

Kävelimme ulos puolikovat kullit ojossa ja saman tien sisään taloon. Hoidettuamme nestetankkauksella itseämme, Mara kysyi tahtoisinko olla hänen kanssaan tänä yönä. Se oli kysymys, johon kumpikin tiesi jo vastauksen. Katseeni sanoi sen hänelle ja samassa suutelimme kiihkeästi, kosketellen toisiamme sieltä täältä.

Saavuimme tuplavuoteen luokse johon kellahdimme yhdessä. 2 isokokoista karhumaista kaveria kosketteli toisiaan kiimassa. Tälläistä katsoisi varmaan mielellään vierestä joku muukin mutta toistaiseksi ilo oli vain meidän omanamme. Mara suukotteli rintaani, vatsaani ja kaluani. Samassa hän imaisi sen suuhunsa ja voihkaisin kiimaisesti. Hän oli loistava imijä.

Mara käänsi minut vatsalleni ja kullini jäi alleni puristuksiin. Tunsin kuinka persposkiani levitettiin ja jotain märkää osui niiden väliin. Se oli maran kieli joka nuoli persvakoani ja ryppyreikäänikin. Mmm.. hän todella tiesi mistä pidin. Liekö Kari, yhteinen tuttavamme kertonut.

Samassa Mara tiedustelikin pitivätkö Karin jutut paikkansa siitä että tykkään antautua miehelle mielelläni ja olinko yhtä estoton kuin Kari oli antanut ymmärtää? Mara tahtoi nussia minua ja kertoi käteni ulottuvilla olevassa pöytälaatikossa olevan kumeja. Hänelle oli ihan sama käytimmekö vai emme. Olin kuitenkin Maran äänestä ymmärtävinäni että hän olisi valmis kuumaan, estottomaan seksiin. Kävin kontilleni ja nojasin eteenpäin. Peppuni nousi hyvin tarjolle. Sanoin Maralle pari sanaa jonka jälkeen hänen kalunsa oli kivikova.

Kultaseni, olen estoitta sinun. Mara sanoi olevansa odottanut tätä hetkeä ensitapaamisestamme asti. Hän pani kullinsa kostean perseeni aukolle. Se muljahti ohi ryppyreikäni ja hän työnsi sitä pohjaan asti. Aaah, voihkaisin ja tunsin kuinka hänen kova kalunsa täytti minut. Mara kertoi astuneensa minut nyt omakseen ja nussisi minut tiineeksi. Rivot sanat kiihottivat meitä molempia. Hän nussi minua pitkin vedoin ja kehotin setää painamaan kullia pojan perseeseen kovempaan tahtiin.

Hän veti kalunsa perseestäni ja käännyin selälleni hänen toivomuksestaan. Nostin jalkani ylös ja Mara tuli uudelleen sisääni. Hän työnsi kovan kankensa jo avonaiseen perseeseeni ja jatkoi sen nussimista. Oi kuinka ihanalle se tuntui pitkästä aikaa.

Otin kiinni kalustani ja runkkasin sitä. Tuntui siltä että oli pakko. Tahdoin laueta samaan aikaan. Mara lykki persettäni kovempaa ja runkkasinkin kovempaa. Kerroin tulevani pian ja Mara kiihdytti ja laukoi samassa spermat perseeni syvyyksiin. Runkkasin kaluani ja lennätin lastit vatsalleni. Mara veti kalunsa ulos ja tuli makaamaan päälleni. Hän sanoi että otamme heti uusiksi, kunhan hän lepää tässä hetken.

En pane vastaankaan, mutta toivottavasti hän panee minua uudelleen!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute