Koodi-puhelin
Kuin seivästettynä
Miska

Näin kesän alussa tulee helposti mieleen aikaisemmat kesät ja niiden tapahtumat. Itse mietin muutaman vuoden takaista ensimmäistä kertaa, joka tapahtui kesällä 2009. Olin haaveillut seksistä kundin kanssa jo jonkin aikaa, mutta vasta parisen vuotta sitten jätin ilmoituksen treffipalveluun. Muutaman vastauksen sainkin, joista yksi oli kiinnosta, vaihdoin muutaman sähköpostin lähettäjän kanssa. Itse olen nyt 31-vuotias, 180 cm ja normaalivartaloinen btm-kundi. Mielenkiintoisen vastauksen lähettänyt kundi oli 39-vuotias ja ilmoitti mitoikseen 188 sekä painoa 90 kiloa.

Lopulta sovimme treffit Hakaniemen torin lähistölle, lähelle miehen asuntoa. Kerroin olevani kokematon, mut halukas kokeilemaan. Mies antoi ohjeeksi, et ylimääräiset karvat pitää ajaa pois ja pepun oltava puhdas. Kävelin kohti tapaamispaikkaa ja minua jännitti tosi paljon, samalla kuitenkin tunsin mukavaa poltetta takapuolessa - ehkäpä kokisin elämäni ensimmäiset peppupanot.

Paikalle ilmaantui tuntomerkkeihin sopiva mies, joka sanoi olevansa Samuli. Samuli kysyi haluunko lähteä lähistölle olevaan hänen asuntoonsa, sanoin et ”mennään vaan”. Asunto oli mukavasti sisustettu kaksio, juttelimme niitä näitä, itseäni jännitti edelleen sen verran et keskustelu oli osaltani lyhyttä ja osin vaivautunutta. Samuli huomasi tilanteen ja päätti kaiketi keventää tunnelmaa kysymällä et ”haluunko jo kullin perseeseen”? Taisin punastua ja nyökätä sen verran, et Samuli otti kädestäni kiinni ja vei minut toiseen huoneeseen, jossa oli kapeahko sänky.

Riisuimme toisiltamme vaatteet, farkkuni olivatkin jo käyneet ahtaaksi ja saman huomasin käyneen Samulin farkuissa. Samuli käski minun mennä sängylle ja pyllistää, hän sanoi tarkastavansa onko peppuni varmasti puhdas, kuten oli sovittu. Sain kuulemma täydet pisteet hyvin suoritetusta työstä. Havaitsin Samulin boksereissa kivan pullotuksen ja niinpä päätin poistaa ne. Alta paljastui kunnon seisokissa oleva kalu, pallit olivat ajeltu posliineiksi. Samuli heitti seuraavaksi ilmoille, et ”eiköhän olisi aika jo naida”. Tähän en paljon kommentoinut vaan annoin hänelle vapaat kädet.

Tunsin kuinka Samuli levitti liukuvoidetta peppureikääni ja mietin et kuinkahan tässä oikein käy. Seuraavaksi tunsin Samulin toisen käden lantiollani ja toisen käden avustavan kalua reiälleni. Kulli oli melko paksu eikä ollut mennä sisään. Käskin hänen laittaa lisää liukkaria, mutta Samuli olikin päättänyt toisin. Hän painoi minut sänkyä vasten, otti käsivarsistani kiinni ja painoi kalunsa sisään. Peppuni ei tykännyt moisesta ja vaikersin, mut Samuli käski olla hiljaa. Lopulta kulli oli kokonaan sisälläni ja Samuli aloitti hitaan nainnin. Olo oli kuin olisin ollut seivästetty, sen verran isolta kulli tuntui. Hiljalleen Samuli alkoi selvästi lisätä vauhtia, samalla peppuni alkoi sopeutua uuteen vieraaseen. Huoneistossa takuulla kuului kuinka sänky äänteli jokaisen Samulin työnnön yhteydessä. Itse olin täysin ekstaasissa ja tunsin palleistani kohta lähtevän lastin. Samuli ei tainnut huomata tilannettani, vaan jatkoi panemistaan. Hän sanoi naivansa pepustani jokaisen sopukan ja siltä se tuntuikin. Lopulta tahti tiivistyi siihen malliin, et arvelin huipun olevan lähellä. Samassa tunsinkin kuinka Samulin kalu sykki pepussani. Samuli kiroili ja manasi, kuinka hyvä perseeni muka oli. Hetken kuluttua Samuli veti jo hieman veltostuneen kullin pois reiästäni. Havaitsin kortsun olevan ehjän ja täynnä lemmenliisteriä. Tapasimme Samulin kanssa vielä useammin kerran, nyt Samuli asuu ulkomailla.

Nyt olenkin vailla mukavaa ja kivannäköistä top-kundia.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä sähköpostitse.

Miska

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute