Koodi-puhelin
Raksamiestä
raksa miesten ihailija

Vajaa kymmenen vuotta sitten olin opiskelujen ohella iltaisin siivoojana isossa tehdaskompleksissa. Tein duuneja pääsääntöisesti iltaisin mutta välillä myös viikonloppuisin tuurauksia. Opiskelijallehan ylimääräinen raha oli aina tervetullutta.

Alueelle alettiin rakentaa uudisrakennusta ja työmiehille tuotiin väliaikaiset parakit puku- ja taukotiloiksi. Nämä tilat piti siivota kaksi kertaa viikossa. Perjantaisin yleensä kaikki olivat lähteneet pois, ulkopaikkakuntalaisia kun olivat kaikki. Yksi näistä rakennusmiehistä oli liki parimetrinen, isokokoinen korsto. Kroppa oli lihaksikas, ei salilla hommattu, vaan työtä tekemällä. Hän naureskeli usein mulle ”kundi siivoojalle” ja kehotti hakeutumaan kunnon miesten hommiin. Muuten hän oli ihan reilu, nosti tavaransa päivän päätteeksi naulakkoonsa ja kenkänsä penkin alle.

Kevään alkaessa tämä korsto alkoi tulla duuniin prätkällä, näin muutaman kerran kun hän lähti sillä samaan aikaan kun tulin duuniin. Olihan upea näky, iso lihaksikas mies pukeutuneena nahkaisiin ajovarusteisiin ja jalassa bootsit.

Mua on aina kiihottanut raksamiesten varusteet ja tietysti myös turvakengät. Näitä joskus kun olin varmistunut, ettei ketään tule parakkiin, haistellut vaatteita ja joskus kokeillut kenkiä myös. Jotkut pitivät samoja kalsareita koko viikon jalassa, joten niissä oli hyvät aromit. Kerran pystyin runkkaamaan vessassa tämän korston kengät jalassa, haistellen työhousujen haarojen väliä. Lennätin kunnolla vessan seinään, vaikkakin jouduin itse puhdistamaan sen myöhemmin. En uskaltanut ottaa riskiä että olisi jäänyt jälkiä näihin kamppeisiin.

Kesän alkaessa myös työni muuttui, olin kokopäiväisenä siivoojana kun en saanut opiskelualaltani työpaikkaa. Mutta olin onnellinen työpaikasta, mitä ei läheskään kaikki opiskelukaverini ollut saaneet. Työtehtävät lisääntyivät ja jouduin siivoamaan tämän parakin keskellä päivää. Harmitti kun ei ollut mitään mahdollisuutta näitä duunikamppeita kokeilla ja haistella. Mutta kun kaikessa on kaksi puolta, niin myös tässäkin. Olihan useampi kundi prätkällä liikenteessä ja joskus haistelin heidän ajobootseja. Joskus pikaisesti kokeilinkin, mutta silloin siirtelin kaikkien kenkiä lattialla jotta en olisi jäänyt kiinni.

Tämän pitkän alkusepustuksen jälkeen kerron tästä yhdestä tapahtumasta jota en tule koskaan unohtamaan. Oli jo elokuun alkua, suurin osa rakentajista oli vielä lomalla koska uudisrakennus oli jo lähes valmis. Huomasin että jotkut heistä tekivät vielä viikonloppuisinkin, kuten myös tämä aikaisimmin mainittu korsto. Olin lauantaina iltapäivästä tekemässä extra-hommia ja ajattelin että teen valmiiksi myös parakin siivouksen, onpahan poissa alkuviikon töistä. Korsto poistui juuri parakista, oltiin sen verran tultu tutuiksi että tiesin hänen nimensä, Pekka. Pekka moikkasi ja toivotteli viikonloppuja, oli kuulemma menossa ajeleen pyörällä kun oli hyvä sää. Mä toivottelin hyviä ajoja ja ilahduin koska nyt tiesin että olisin yksin parakissa. Kerroin tekeväni paremman lattioiden puhdistuksen kun seuraavana päivänä ei ketään olisi paikalla.

Aloin valmisteleen lattioiden siivousta, kun kuulin että prätkä käynnistyi. Samantien vedin Pekan kengät jalkaan ja kaivoin hänen työhousut naulakosta haisteltavaksi. Munani alkoi kovettumaan saman tien ja lähdin näiden varusteiden kanssa vessaan. Kiimoissani haistelen housuja ja päätin vetää ne jalkaan kunnolla, otin omat pois, myös kalsarit, housut ja kengät päälle. Sen verran itsestäni että pituutta itselläni on 185 ja kroppa normaali eli varusteet eivät nyt ihan kauhean isot olleet. Kengät istuivat täydellisesti, 45 molemmilla. Lähdin kiimaisena vessasta ja aloin tekemään töitäni kamat päällä. Aina välillä tein muutaman runkkausliikkeen, pitkitin omaa kiimaani. Välillä haistelin jonkun kalsareita, kunhan niissä ei ollut kauheita vauhtiviivoja. Olin saanut työt melkein valmiiksi, muna oli valmiina lennättämään siemenet. Olin ihan omissa ajatuksissa kun yllättäen kuulin ovelta yskintää. Pekka oli oven pielessä ja katseli ihmetellen mun toimintaa. Hän totesi että oli unohtanut puhelimen työpusakan taskuun ja tuli sitä noutamaan. Mä aloin ihan onnettomana ja noloissaan änkyttämään ”sori tää, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla sun varusteita”. Pekka naurahti ja sanoi että oli huomannut jotain tapahtuneen hänen varusteilleen aikaisemminkin. ”Oletko homo vai muuten vain pervo” hän kysyi multa. Homo ja pervo vastasin naama punaisena, muna oli vetäytynyt niin pieneksi kuin mahdollista. Pyysin sitten ettei hän kerro kenellekään koska jos työnantaja tietäisi niin saisin potkut välittömästi. Lupasin tehdä mitä hän haluaisi, maksaisin vaikka rahalla hänelle hiljentymisestään.

Pekka katseli kulmat kurtussa ja totesi että ei tästä ihan noin vain selvitä. Hän alkoi kyselemään mikä noissa varusteissa kiinnostaa ja miksi juuri hänen kamansa käyttöön. Mä siihen että hän on karskin komea, iso mies ja toiseksi kengät täysin sopivat mulle. Hän oli hetken hiljaa ja sitten käski tehdä mitä hän haluaa. Lisäsi että tästä ei sitten hiiskuta näiden seinien ulkopuolella mitään. Lupasin tämän, ajattelin että ainakin saisin pitää työpaikkani.

Hän käski mun mennä nojaamaan vessan lavuaariin ja nostamaan perseeni mahdollisimman pystyyn. Hän alkoi vedellä persettäni kämmenellään, parinkymmenen lyönnin jälkeen hän komensi riisumaan housut pois ja pistämään ne päähäni. Tein työtä käskettyä, samalla tunsin että pakaroitani levitetään. Tunsin reiälläni sormen työntyvän sisääni. Hetken kuluttua sormi vaihtui vessan harjan varreksi, joka alkoi hiljakseen työntyä sisään. Olin ihan kiimoissani, tuo upea mies rassaa mun reikää ja mulla hänen varusteet käytössä. Muna kovettui ja aloin huohottaa housut päässä, samanaikaisesti työntelin persettä vartta vastaan.

Pekan hengitys tiivistyi ja yllättäen hän käski istuutua istuimen päälle, onneksi kansi oli avattuna. Tein tämän ja käännyin harjan varsi edelleen sisälläni. Pekka tempasi housut päästä ja antavansa kunnon opetuksen. Samalla hän avasi nahkahousujensa vetoketjun, kaivoi esiin hieman jäykistyneen munansa joka näytti olevan ihan kunnon kokoinen. Iso terska ja varrellakin oli pituutta lähes HK sinisen verran (paksuus sitä luokkaa). Pekka totesi että avaa poika suusi, saat jotain sinne. Hän painoi terskan suuhun ja käski imeä kunnolla. Tein kiimoissani työtä käskettyä, välillä hän työnsi munan kurkkuun asti, joka sai mut yökkäileen. Hetken kuluttua Pekka totesi että nyt nielet kaiken, yhtään pisaraa ei saa tulla ulos. Olin ihan innoissani että saan hänen spermat suuhuni, nyt vain tapahtui se että hän alkoi kusemaan paineella. Enhän mä ensikertalainen pystynyt nielemään kaikkea vaan alkoi valumaan suupielistä pitkin yläkroppaani. Viimein ja vihdoin loppui kusen tulo, ei se niin pahaa ollut ajattelin mielessäni.

Mullahan oli ollut kokoajan se wc-harjan varsi anuksessa, nyt Pekka komensi mut kontilleen lattialle, pää vessan pönttöön. Yllättäen hän veti harjan pois ja totesi perseen olevan pantavan näköinen….Samantien hän tuuppasi tuon ison kyrvän perseeseen, onneksi ei vetänyt ihan pohjaan asti. Mä vaan pystyin huohottaan sitä täyden suolen tunnetta, tunsin Pekan karvat pakaroitani vasten josta tiesin että hän oli kokonaan sisällä. Alkoi hillitön paneminen, mä olin ihan ekstaasissa. Kunnon korsto selässä, hänen iso kyrpä soutaa perseessäni kunnolla, lisäksi mulla vielä oli hänen työkenkänsä jalassa. aloin runkkaamaan omaa kulliani mutta tuli käsky jättää se rauhaan toistaiseksi. Mä aloin näkeen tähtiä aina kun Pekan terska painoi sulkijan ohitse. Multa alkoi mennä ajantaju kokonaan, olin vain pää pöntössä ja perse tulessa tuosta taivaallisesta kyrvästä, Pekan huohotus alkoi kiivastua ja hän lopetti panemisen. Veti kyrvän ulos ja komensi mut nouseen ylöspäin. Tuli komento runkata lasti nyt ensin hänen toiseen työkenkään sisälle. Mähän tein todellakin mielelläni sen, en kestänyt montaa vetoa kun lennätin spermat kengän sisään. Pekka komensi laittaan sen kengän takaisin omaan jalkaani, samalla käski hakea hänen käytetyt kalsarit naulakostaan. Kun hain kalsarit, niin Pekka oli istunut vessassa ja käski mun alkaa ratsastamaan kyrvällään. Tein työtä käskettyä, kun sain terskan reiän kohdalle, niin Pekka veti mut lantiosta kerralla alas asti, multa pääsi huuto siinä vaiheessa. Pekka komensi pistämän kalsarit suuhuni ja olemaan hiljaa. Pekka alkoi tiivistää tahtia ja vetelemään mua kunnolla, pohjaan asti, sitten ylös jolloin terska tuli ulos ja taas pohjaan asti. Hetken kuluttua hän veti mut ihan pohjaan asti ja tunsin kun sisälläni alkoi kyrpä paisua entisestään. Silloin tunsin lämpimän sperman täyttävän reikäni, Pekka huokaili vaan ja piti mua liikkumatta paikallaan ainakin 5 minuuttia. Sitten hän nosti mut ylös ja käski laittaa hänen kalsarit jalkaani. Lopuksi mun piti puhdistaa hän jo hieman pehmennyt kullinsa kunnolla.

Mähän olin tyytyväinen rangaistukseeni mutta oliko Pekka myös. Kysyin tätä häneltä, vastaus oli että tästä lähtien kun tulen siivoomaan, niin mun pitää laittaa ne hänen kalsarit jalkaan (nythän niihin oli jo valunut paljon spermaa perseestäni). Lisäksi mun pitäisi olla mahdollisesti uudelleen hänen käytössään tai hänen kaverien jos hän heille asiasta kertoisi. Mä tietysti suostuin auliisti, jos vaan sitä kautta saisin uudelleen käyttää hänen varusteitaan ja ennen kaikkea sitä mahtavaa kyrpää.

Sain vielä muutaman kerran loppuvuoden aikana, mutta sitten Pekka ja muu porukka lähti toiselle työmaalle toiselle puolen Suomea. Läksiäislahjaksi sain häneltä ne työkengät sekä muun työvaatetuksen… ovat edelleen mulla tallessa.

Kommentteja saa antaa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute