Koodi-puhelin
Herrani
CrossDresser28v

"Ime mun kyrpää!" kuuluu Herrani käsky hänen painaessaan kyrpäänsä syvemmälle suuhuni, olen polvillani lattialla ja en voi ottaa tukea mistään kun käteni ovat selkäni taakse sidotut. Herrani siis hoitaa tasapainoni säilyttämisen pitämällä käden takaraivollani ja kyrpänsä suussani kun imen, imen sen pakosta niin syvälle että meinaan yökätä. "Just noin, ime uudestaan kurkkuun asti, toi kakominen kuulostaa hyvältä" Herrani sanoo ja katsoo vettyneitä silmiäni, mietin että miltähän meikkini näyttää hetken kuluttua jos kyyneleitä kihoaa enemmän silmiini.

Alan kakomaan ja Herrani vetää kalunsa suustani, minun tasatessa hengitystäni Herrani hieroo syljestä kiiltelevää kulliansa vasten kasvojani ja läpsii poskiani sillä. "Lutka taitaa tykätä kyrvän mausta?" Herrani kysyy virnuillen, "kyllä Herra tykkään" saan vastattua vaimeasti ja sitten kulli työntyy taas suuni perukoille asti.

Lutkutan syljen valuessa leukaani pitkin ja yritän olla kakomatta kun Herrani ottaa päästäni kiinni painaen kyrpänsä syvälle, ottaa ulos sylkeni seuratessa rihmana kyrvän päästä ja painaa takaisin. "Lutka....ota suuhun...just noin...tekee hyvää..." Herrani puhuu nautinnosta käheällä äänellä.

Herrani kääntää pääni ylöspäin ja sylkee suuhuni, sitten kulli takaisin litisevään kuola-aukkooni. "Narttu kaipaa varmaan jotain muutakin, kuin suupanoa. Mites tiukka pillusi on?" Herrani vetää minut sohvan luo ja yritän saada sanat ulos suustani, mutta en ehdi aloittamaan lausettani kun hän työntää suupallon huulieni väliin ja kiinnittää hihnan niskani taakse. Pystyn vain mumisemaan vaimeasti kun Herrani puolittain heittää minut sohvalle, asettelee minut ylävartalo nojaamaan selkänojan päälle ja polvilleni istuinosalle jalat levällään.

"Lutka oli varmaan sitä sanomassa, että sulla ei ollu pillusi antaminen mielessä tänään. Mut nyt saat antaa, ahhh...perkeleen seksikäs perse sulla, stringit vielä hameen alla" Herrani kourii takapuoltani ohuen hameen läpi ennen kuin nostaa sen helman, mustat stay-upit kirkkaanpunaisten stringien kanssa näyttää selvästi miellyttävän. Herrani läpsii pakaroitani kovempaa kuin tahtoisin joten yritän mutista vastalausetta suupallon takaa, se ei vaikuta jatkoon mitenkään. Hän nykäisee pienten stringieni haaraosasta voimalla ja ne napsahtavat poikki, "posliinipillu, kyllä nyt ajattelit munkin miellyttämistä. Myönnä pois kiimaperse!" Sanojensa takuuksi Herrani läimii avokämmenellä pakaroitani ja puristelee niitä levittäen posliinin vakoni ihailtavakseen.

Jatkoa?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute