Koodi-puhelin
Ihana mies
mikko

Olin lomailemassa ulkomailla ja nautiskelin maisemista kävellen ympäri kaupunkia. Hotellilla tilasin drinkin itselleni ja nautin sitä pöydässä. Seuraani tuli mieshenkilö, joka kysyi kohteliaasti kelpaisiko seura. Yllätyksekseni mieskin oli Suomesta ja esitteli itsensä Jariksi. Ajattelin että no miksipä ei ja kehotin miestä istumaan. Mies kertoi olleensa mukanani läpi kaupungin, jopa kiertoajelulla, joka matkatoimiston toimesta toteutettiin.

Sanoin hänelle etten ollut huomannut häntä lainkaan ja nauroimme molemmat. Nautin hänen seurastaan vaikka tuntemattomia olimmekin. Hän kysyi, tahtoisinko maistaa paikallista viiniä, hänellä oli sitä hotellihuoneessaan.

Otin kutsun vastaan ja menimme hissillä toiseksi ylimpään kerrokseen. Mies avasi hotellihuoneensa oven tuota pikaa hissistä päästyämme ja kehotti olemaan kuin kotonani. Hän katosi takahuoneeseen hakemaan viiniä ja ihailin sillä välin näköaloja. Oma huoneeni oli paljon, paljon alempana.

Aurinko porotti ikkunasta sisään ja minulla oli jo valmiiksikin kova hiki. Äkkiä tunsin kädet lantiollani ja kuuman hengityksen niskassani. Käännyin nopeasti ympäri ja havaitsin Jarin olevan alasti, kulli puolikovassa seisokissa. Omanikin osoitti välittömästi heräämisen merkkejä. Jari riisui minulta t-paitani ja housunikin valahtivat saman tien nilkkoihin.

Hän imi kyrpäni suuhunsa ja tarrasi pakaroistani kiinni. Hän puristeli niitä lutkuttaessaan kaluani ja voihkaisin kiimoissani useaan kertaan. Jari veti kaluni suustaan ja nousi seisomaan. Sitten hän painoi minut hartioistani polvilleni ja työnsi kalunsa suuhuni. Imin sitä ahnaasti syvälle kurkkuuni ja nuolin sen ihania suonikkaita muotoja. Aikani imettyäni Jari vetäytyi suustani ja nosti minut jälleen ylös, vain viedäkseen minut lähelle ikkunaa ollutta pöytää.

Hän kehotti käymään pöydälle ja niin kävinkin, selälleni. Jari sanoi, että mikäli tahtoisin hänen astuvan minut, niin vetäisin jalkani koukkuun ja levittäisin niitä heti. Jarin uljas kyrpä seisoi kovana asennossa, valmiina sukeltamaan hikiseen reikääni, jos lupa heltiäisi. Vedin jalkani koukkuun ja samassa Jarin kullin pää oli jo perseeni huulilla.

Jari otti kuitenkin ensin pöydän alta purkin, josta hän otti voidetta ja voiteli sillä kullinsa sekä persereikäni. Sitten hän työntyi sisääni yhdellä pitkällä työnnöllä. Voihkin ja tunsin kuinka perseeni antoi periksi tuolle ihanalle reikäpäälle. Tuo koko komeus oli nyt sisälläni ja kairasi persettäni pitkin vedoin. Kulli liukui sisääni kerta toisensa jälkeen ja perseeni venyi jatkuvasti yhä enemmän.

Jari kertoi naineensa reissunsa aikana useita kavereita, mutta taisi se suomalainen mies olla kuitenkin parasta. Hän nussi ja minä vikisin hänen allaan. Tuo ihana kyrpä sylki panon päätteeksi perseeseeni mahlansa ja olin aivan poikki sekä perse hellänä.

Jari huikkasi siementävänsä minut uudelleen vielä monta kertaa. Hymyilin ja levitin reikääni. Kauaa ei tarvinnut odotella kun Jari jo asetteli kulliaan sille uudelleen. Aah...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute