Koodi-puhelin
80-luvulla konsertissa jatkoa...
ikuinen orjasi

Jatkoa tarinalle 80-luvulla pukuhuoneessa. (Kaikki juttelumme tapahtui englanniksi, kertomuksessa olen kääntänyt ne suomeksi)

Jäätyäni yksin pukuhuoneeseen laulajan häipyessä lavalle olin todella sekaisin onnesta, eihän tämä voinut olla totta ajattelin, mutta pakkohan se oli uskoa mitä juuri äsken oli tapahtunut ja siitä todisteena vieläkin hellinä kihelmöivät huuleni sekä jalkojeni välissä pakottava kivikova kaluni. Jätin menemättä konserttisalin puolelle ja etsiydyin konserttilavan takaosaan josta silti näin ja kuulin hyvin lavalle. Seisoin ja katselin esitystä ja näin ainakin 15 tuhatta ihmistä siellä. Laulaja näytti jumalaisen seksikkäältä nahkavaatteissaan ja lauloi mahtavalla äänellään kuten yleensä. Meni varmaan lähemmäs tunti ennen kuin hän huomasi mut siellä lavasteiden takana seisoskelevan.

Kesken biisin pitkän kitarasoolon aikana hän tuli sinne lavan taakse minua kohti hikisenä, kiihtyneenä ja hengästyneenä, mutta ihanasti hymyillen ja kietoi kätensä hartiani ympäri sanoen - mitäs pikku headbangerini, oon ajatellut sua kokoajan, haluun sut itselleni tänä yönä kokonaan... ja samalla hän tuli huulilleni kiimaisena antaen kielensä vaeltaa niin syvälle suussani kuin sai, imin tuota ihanaa pitkää kieltä. Kielemme lipoivat vastakkain villisti kiemurrellen ja tunsin hänen makunsa jossa oli hieman viinan makua (noina vuosina hän joi aika ahkerasti) enkä ollut yllättynyt, vaikka huomasin hänen olevan pienessä humalassa, oikeastaan huomasin sen jo siellä pukuhuoneessa. Suutelimme himokkaina ja tunsin miten kovana hän oli itsestäni puhumattakaan kun hän painoi lanteitaan omaani vasten hieroen aivan kuten siellä pukuhuoneessa aikaisemmin. Tiesin, että kyseisen biisin pitkä kitarasoolo kestäisi vielä melko kauan, mutta se oli hyvä homma koska aikaa jäisi, vaikka mihin.

Suutelimme siinä hänen käsiensä samalla vaellellessa pitkin lanteitani ja persettäni tunnustellen ja samoin farkkujeni etumusta jota hän hieroi lähes kokoajan jotta saisi minut tulemaan housuihini ;) No ainakin olin lähellä tulla housuihini, olin niin herkässä tilassa. Hyväilin häntä kaikkialta ja aukaisin hänen nahkaliivinsä vetskarin, jotta saisin kosketella tuota kuumaa hikistä ja karvaista rintaa, jota pitkin annoin käteni valua alemmas kohti hänen nahkapöksyjensä sepalusta, jota kiimasta vapisevin sormin hapuilin kiireesti auki. Vetskari aukesi helposti, mutta niittivyö olikin työläämpi, hän auttoi vetäisemällä solkilukon auki jolloin koko massiivinen vyö ketjuineen käsirautoineen päivineen tipahti lattialle.

Olin iloinen kun huomasin, ettei hänellä ollut mitään nahkahousujensa alla. Tunsin tiheän karvoituksen joka pilkisti tuuheana hänen nahkahousuistaan, laskin housujen reunaa vielä lisää alemmas jotta saisin käteni tuon ihanan karvoituksen sekaan. (Siihen aikaan ei sheivailtu joten karvoitus tuolla alueella oli niin NATURELLIA). Laskin kättäni karvoitusta pitkin alemmas ja tunsin lopulta hänen jäykistyneen paljaan kalunsa. Kosketin sitä ja tartuin siihen vetäen sen esille, hän taivutti päätään nautinnollisesti taaksepäin huokaisten tuntiessaan käteni kalullaan. Sanoin - haluun imeä sut... Soitto pauhasi niin kovaa, että saimme oikeastaan huutaa toisillemme, että kuulimme jotain.

Hän painoi hellästi harteistani ja päästäni kun polvistuin hänen eteensä. Otin kunnolla esille hänen kalunsa housuista ja palvoen koskettelin ja ihailin sitä, voi miten iso ja täydellinen se olikaan. Olin kyllä epäillytkin sen olevan iso katseltuani hänen videoita ja kuvia joissa näkyy selvästi iso pullotus nahkahousuissa. Sitä oli pakko ihailla, se oli ympärileikkaamaton, n. 18-20 cm kovana. Se oli jo valmiiksi liukas limoista ja hikinen palleja myöten. Pitkä esinahka liikkui vaivattomasti aina tuon kauniin muhkean terskan pään yli joka herutti jokaisella vedollani lisää liukastetta. Maistelin sitä kieleni kärjellä, se maistuikin niin kiimaisen hyvältä, imaisin koko muhkean terskan suuhuni ja imeskelin sitä nautiskellen antaen samalla kieleni kärjen vaeltaa pitkin terskansa alapinnan reunoja, imin tuota nektaria niin paljon kuin sitä valui. Runkkasin käsin ja huulin imien vartta niin syvälle suuhuni kuin sain. Hyväilin, nuolin ja imin kauttaaltaan aina kiveksiä myöten jotka olivat niin pyöreät, muhkeat ja aivan täynnä pullottaen odottaen vain tyhjennystään. Olin varmasti haaveillut tästä hetkestä enemmän kuin liikaa. Imin aivan himona samalla kun hänen lantionsa teki rytmikästä ja rauhallista nussintaliikettä suuhuni. Näin kuinka hän nautti ja puuskutti nautinnosta huokaillen.

Musiikki pauhasi taustalla täysiä, tiesin kitarasoolon kohta loppuvan jonka jälkeen olisi laulajan vuoro. Pian hänen kalunsa koveni aivan kivikovaksi ja tunsin, että hän on lähellä, suonet kiersivät kohonneina sykkien pitkin vartta ja kivekset kohosivat, Jumalani oli valmiina tulemaan hetkenä minä tahansa. Hänen huohotuksensa kiihtyi ja rytmikäs nussiminen suutani vasten jatkui nyt nopeaan kiihtyneeseen tahtiin. Hän tarttui tiukasti hiuksistani/päästäni ja toisella kädellä piti tukea sivuseinästä ja ohjasi päätäni oman nussimisensa tahtiin huohottaen nopein raskain äännähdyksin.

Lopulta hän jäykistyi täristen rajusti ja äänteli niin kiihottavan tuskaisen nautinnollisesti, että päättelin hänen saaneen erittäin voimakkaan orgasmin, tosin suuri osa äänistä hävisi musiikin sekaan. Kuumaa paksuhkoa nestettä syöksyi kovalla voimalla nieluuni. Kalu sykki suussani nesteiden ampuessa voimalla runsain määrin jota nielin ahnaasti, halusin niin tuota jumalani nektaria niin paljon kuin sitä sain ja sitä lensi naamalleni ja valui suustani pitkin leukaa kaulalleni. Spermaa ryöppysi useammassa erässä jotka yritin niellä loppuun asti viimeistä pisaraa myöten. Pidin kiinni hänen molemmista reisistään jotka tärisivät vielä pitkään orgasmin jälkeenkin. (Hänen orgasmin ääntelyissään ei silti ollut mukana niitä kuuluisia kiljumisia mitä hänen lauluissaan voi kuulla, onneksi ei ollut, olisi ollut ehkä vähän noloa.)

Homma oli silti ohi melko nopeasti ja hänen lauluosuutensa vuoro tuli joten kiire tuli painella lavalle, mutta sitä ennen hän vielä muistutti, että tulisin sinne hotelliin konsertin jälkeen ja totta kai lupauduin tähän. Suutelimme vielä nopeasti jonka jälkeen hän juoksi lavalle. Katselin vielä jonkin aikaa hänen esiintymistään ja pari kertaa läheltä ohi mennessään hän hymyili minulle lavan taakse. Konsertti oli mahtava ja laulajan energisyys kasvoi selvästi suuhoitoni jälkeen, tosin itse olin edelleen aivan kiimassa, mutta tiesin, että yöhän tästä paranee kunhan päästään kahdestaan rauhassa touhuamaan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute