Koodi-puhelin
Fantasia todeksi?
Kati

Olin tutustunut Pauliinaan Herkun ilmoituksen kautta. Sovimme deitit Helsingissä hänen asunnollaan. Menin paikalle hyvissä ajoin. Menin ensin läheisen baarin wc:hen ja pukeuduin seksikkäisiin alusasuihin, punaisiin pitsirintsikoihin, vyötäröliiviin, stringeihin ja mustiin saumasukkiin. Puku takaisin päälle ja lähdin deiteille. Kuinka ihanalta stringien naru tuntui peppuvaossa!

Soitin ovikelloa. Esittäydyimme, sanoin "Kuinka ihana tavata sinut Pauliina!" Menin wc:hen. Vaihdoin päälleni mustan minarin ja valkoisen topin. Mielestäni punaiset rintsikkani tulivat kauniisti esiin valkoisen topin alta. Laitoin jalkaan mustat korkokengät. Laitoin päähäni blondiperuukin. Poskipunaa ja huulipunaa. Kaulaan valkoiset helmet ja korvikset.

Menin huoneeseen, Pauliina oli meikkaamassa. Hänellä oli valkoinen pitsipusero, jonka alta kuultivat mustat rintsikat. Myös hänellä oli musta minari, mustat saumasukat ja korkokengät.

Pauliina nousi ylös ja halasimme. "Ihana tuhmien tyttöjen hemmotteluhetki alkaa", sanoin. Menin Pauliinan taakse ja kopeloin hänen rintojaan rintsikoitten läpi. Annoin käden valua alaspäin. Tunsin hameessa kohouman, oliko Pauliinan klitta jo vähän turvonnut? Vein käteni hameen helman alle, tunsin vyötäröliivin kiinnikkeen sukansuussa. Vein käteni ylemmäksi ja tunsin stringien läpi klitan.

Käänsin Pauliinan ja polvistuin hänen eteensä. Nostin hametta ja kaivoin klitan mustista pitsistringeistä. Näin, että Pauliinalla oli musta pitsinen vyötäröliivi. Lypsin Pauliinan nekkua. Nousin ylös ja Pauliina työnsi myös kätensä hameeni alle ja kaivoi klittani esiin stringeistä. Hyväilimme toisiamme. Avasin Pauliinan pitsipuseron napit. Vedin hameen vetoketjun auki ja minari putosi lattialle. Vedin toppini pois, Pauliina avasi hameeni vetoketjun ja otti oman puseronsa pois. Keimailimme yhdessä ison peilin edessä. Otimme muutamia valokuvia muistoksi tästä ihanasta hetkestä.

Laitoimme kortsut jäykistyneisiin klittoihimme.

Pauliina meni sänkyyn makaamaan. Nuolin ja imin hänen klittaansa ja kasseja.

Menin Pauliinan päälle kuusysiin ja aloimme kiihkeän imutuksen ja hyväilyn. Pauliinan korkokengät sojottivat kohti kattoa. Upea kiimainen imutus ja klittamme laukesivat. Oli ihanaa tuntea Pauliinan sperman tulvivan suuhuni kortsussa.

"Kiitos ihanasta kiimaisesta panosta Pauliina", sanoin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute