Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Lupauduin lutkaksi
 Panopuu lutka 07.09.2011
 
 
Olen 25v BTM poitsu ja olin jo pitkään hakenut itselleni kunnon vakituista astujaa, jonka kanssa saisi touhuilla viikonloppuja yhdessä. Yksittäisiä panoja oli ollut mutta sellaista kunnon vakkaria ei tuntunut löytyvän. Laitoin iskuriin hakemuksia, mutta ei tuntunut löytyvän miestä astumaan tällaista 183/78 tiukkareikäistä kundia, jonka kyrvän himo on loputon. Laitoin kyllästyneenä rohkean ilmoituksen, jossa lupaan alistua miehen tahtoon ja ottaa kyrpää alistuneena niin kuin astuja haluaa.

Kului aikaa ja muutama setä tarjoutui piiskaamaan jne. mutta kunnon vakkaria ei löytynyt. Koodin chätissä sitten juttelin yks yö Tomin kanssa. Tomi oli suht läheltä omaa paikkakuntaani ja vaikutti sopivan kiimaiselta ja pervolta kaverilta. Tomi on 192/90/18 iso karvainen mies, joka omien sanojensa mukaan tarvis alistuvan panopuun viikonloppuisin käyttöönsä. Laitoin linkin iskurin hakemukseen ja Tomi innostui heti. Vaihdoimme kuvia ja kaikki vaikutti hyvältä. Yhtäkkiä Tomi kuitenkin tokaisi, että taidan olla liian kiltti hänenlaiseen käsittelyyn. Lupasin kuitenkin kyrvän puutteessa olla aivan mitä hän haluaa. Tomi kysyi minulta ”pystyks ottamaan koko kyrvän kokonaan suuhun nieluun asti”, sanoin että en mutta lupasin että hän saa opettaa minusta just sellaisen kyrvän lutkuttajan kuin haluaa. Vaihdoimme numerot ja sovimme puhelimessa tapaamisen seuraavalle viikonlopulle hänen luokseen.

Viikonloppu läheni ja minua jännitti ja vähän pelotti, että mitä oli tullut luvattua. Hyppäsin kuitenkin autoon ja ajoin hänen luokseen. Astuin kerrostalon rappuun ja pian olin oven takana, soitin kelloa. Avaamaan tuli kuvan mies ja kutsui sisään. Menimme sohvalle istumaan ja mies jutusteli mukavia, puhe kääntyi pian seksiin ja Tomi ehdotti seuraavaa: ”Sovitaan että olet minun pikku lutka aina kun astut tähän asuntoon, kaikki reikäsi on minun käytössä ja sinulla ei ole omaa tahtoa, olet vain minun panopuuni.” Hyväksyin ehdot.

Tomi käski minun riisuuntua ja pian seisoin alasti hänen edessään. Tomi mittaili minua katseellaan ja antoi hyväksynnän. Hän avasi housujaan ja kyrpä tuli esille. Pian hän komensi polvilleen eteensä ottamaan poskeen. Imin kullin kovaksi, kulli maistui vähän kuselle mutta se ei häirinnyt kun sain suuhuni ihanaa suonikasta. Pian kädet tulivat niskani taakse ja mies alkoi käydä vaativammaksi. Hän halusi joka imu kerralla työntää kyrpäänsä aina vähän syvemmälle, kaoin pahasti, enkä pystynyt ottamaan kyrpää sisään kokonaan. Tomi hermostui ja alkoi voimalla työntymään kurkkuuni, nielu ei kuitenkaan antanut periksi. Vihdoin Tomi veti kyrpänsä ulos ja toivoin että tämä vaihe olisi ohi, olin väärässä. Pian mies tarttui hiuksiini ja raahasi minut kylppäriin. Olin polvillani kylppärin lattialla, jolloin Tomi otti tukevan otteen päästäni ja työntyi väkisin nieluuni, yritin kakoa ilmaa ja tuntui että laatta lentäisi milloin vain, Tomi työnsi kyrvän aivan pohjaan ja jätti minut sätkimään samalla puhuen rauhallisesti ”tiesin että susta saa tehtyä oikean lutkan”. Viiden sekunnin päästä kyrpä vedettiin ulos ja sain henkeä, huohotin ja kuola valusi suusta, en nähnyt mitään kun silmät oli kyynelissä, pian kuitenkin kyrpä tuli nieluuni vauhdilla ja sitten heti ulos ja takaisin nieluuni, kolmannella kerralla kun kyrpä raiskasi kurkkuani minulta tuli oksennus. Tomi onneksi oli jo kyllästynyt naimaan naamaani, joten tältä erää riitti.

Sain käskyn siistiytyä. Putsaisin itseni huolellisesti ja vielä huuhtelin reiän hyvin, sillä tiesin mitä tuleman pitää. Kävelin kylppäristä ulos ja Tomi odotti oven takana. Hän tarttui käteeni ja ohjasi minun makkariin. Menin ilman eri käskyä sängylle kontalleni perse pystyyn ja sainkin Tomilta kiitosta tästä. Olin todella kiimassa ja halusin saada Tominkin samaan olotilaan, joten pyysin ”nussi lutkasi perse kunnolla, ole niin kiltti”. Häntä ei tarvinnut kahdesti pyytää kun reikääni jos rasvattii ja pakaroitani läimittiin. Pian sain tuon ihanan kyrvän sisääni, Tomi nai kiihtyvällä tahdilla ja nopeasti kyrpä nussi minua rajusti. Samalla sain iskuja perseelle ja kiimaisia huora kommentteja. Valitettavasti Tomi ei kestänyt kauan ja laukesi sisääni raskaasti huohottaen.

Olin lupautunut koko viikonlopuksi panopuuksi ja toteutin lupauksen. Tomi uitti kyrpäänsä useaan kertaa rei’issäni. Upein hetki oli kun Tomi herätti minut yöllä kun tunkeutui sivusta syvälle perseeseeni.

Sovimme tapaamisen seuraavalle viikonlopulle mutta Tomi peruutti homman, eikä enää vastannut viesteihin. Jos luet tämän, niin täällä olisi pikku lutka halukkaana panopuuksi!
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute