Koodi-puhelin
Ensi kertaa alistus
juhotsu20v

Mua oli jo kauan kiihottanu ajatus tulla alistetuks. Kokemukseni miesten kanssa oli aika vähäinen, vain 7 kertaa olen sekstaillut, mutta silti takaraivossa oli pyörinyt tämmöinen ajatus, josta en vaan päässy eroon.

Päätin sitte laittaa ilmotuksen, jossa etsin hieman vanhempaa ja isokokoista miestä. Omat mittani ovat pienet, olen siis hoikka ja pieni btm, joten vastauksia tuli paljon. Kun pelkästää kirjotin jo hakemusta, muna nousi pystyyn kivikovaksi ja housuihin tuli märkäläntti. Siitä tiesin, että olen oikeilla jäljillä ;)

Luin siis vastauksia. Lopulta löytyi potentiaalinen mies, noin 40-vuotias, 190cm 100kg hyvän kokoisella vehkeellä. Hänen kanssaan juttelin alle viikon verran joka päivä useilla viesteillä, löysimme yhteisen sävelen nopeasti. Hän myös heitti ajatuksen, että kutsuisi suurin piirtein saman kokosen ja ikäsen kaverinsa mukaan. Aluksi se ajatus pelotti hieman, mutta oudolla tavalla kiihotti, päätin kuunnella kiimaa ja suostuin.

Sovimme, että antaudun heidän käyttöönsä, heillä on vapaat kädet, kunhan ei fyysisesti väkivaltaa, eikä mitään uloste hommia.

Sovimme treffit ensteksi Kamppiin, yleiselle paikalle. Siellä hetken aikaa juttelimme, purimme alkujännityksen ja varmistimme, että olemme sitä mitä lupasimme, emme mitään hulluja feikkejä.

Siitä sitten metroon ja matka kohti kämppää alkoi.

*hyppään tylsän matkustuksen yli ja jatkan siitä kunnes päästiin kämpille*

Astuimme sisään kämppään, tässä vaiheessa mua jo jännitti kamalasti, puhumattakaan kiimasta, joka oli jo mua kalvanu metron matkan. Bokserini olivat märkänä tipoista.

Tässä vaiheessa roolit astuivat päälle ja toinen miehistä käski mut ottamaan vaatteet pois. Tein käsketyn ja miehet riisuivat itsensä myös. Sen jälkeen miehet ottivat käsistä kiinni ja taluttivat mut vessaan, jossa kaikki pesimme vielä paikat puhtaiksi. Olin itse jo huoltanut suolen ennen lähtöäni.

Toinen miehistä (nimeltään make) meni makkarin edellä ja toinen tuuppi mut pois vessasta makkariin päin. Siellä toinen (nimeltään tero) istui sängyllä ja runkkaili. Make sanoi mulle, ettei se itseään ime, et käyhän jo kiinni ja tönäisi mut miestä päin. Kiima valtasi mut, rajuja otteita, tunsin itseni avuttomaksi, ihana kiima.

Rupesin imemään Teron munaa, mies katsoi mua kun pihviä, jonka valmistumista ei malta odottaa ja puri huultaan. Samaan aikaan Make rupesi nuolemaan mun peppua. En ennen ollut kokenut sitä ja se tuntui hyvältä. Teron vehe olikin jo täysissä mitoissa. Make oli jo ruvennut työntämään sormia mun peppuun, 2 meni jo sisään paljolla liukkarilla.

Tero otti päästäni kiinni ja paino mut ihan kiinni ihoonsa, muna upposi syvälle kurkkuuni ja minulle tuli oksennus refleksi. Tero sano, että eikös huoran pitäisi osaa nämä hommat jo ja painoi mut takasin, taas sama juttu. Sen jälkeen hän rupes liikuttaa mun päätä edes takasi, syviä imuja, tunsin jo hänen esimällin tulevan ja sylki rupes olemaan tosi limaista ja venyvää. Terokin edisty pepussa, siellä oli jo pieni dildo, pian hän ilmoittikin, että "poika on käyttövalmis" tässä vaiheessa kiimani räjähti.

Make nous pystyyn ja heitti mut sängylle, sitten otti hartioista kiinni ja veti niin et pääni oli sängyn reunan yli. Tero meni sängylle ja heitti liukkaria munalleen jonka oli runkannut juhlakuntoon leikkiessään pepullani. Samalla hän työntyi sisääni, ah ihana tunne pitkästä aikaa, muna sisällä, peppuni sykki kiimasta. Make tuli seisomaan mun pään tasolle ja rupes nussimaan mua suuhun. 2 munaa yhtä aikaa hoidossa, toinen pepussa toinen suussa, kaikki ylitti toivomukseni. Make välillä otti munansa pois, läpsi sillä mua naamaan ja sanoi: "Ootko kiltti huorapoika, häh? Mutisin jotakin että joo, ja hän tuuppasi munan takaisin suuhun. Tero innostu ja pumppasi oikeen kunnolla samalla kun mälliä melkeen jo valui omasta munastani.

Tätä jatkui jonkin aikaa kunnes Tero tais kyllästyä näkymään ja käänsi mut mahalleni sängylle. Nyt oli Maken vuoro olla panemassa. Make paino mun pään patjaan ja rupes pumppaamana mua takaapäin, samalla kun piti käsistäni kiinni. Hän melkeen karjui, innoissaan ja läpsi välillä persettäni, Tero runkkaili taustalla hymyillen. Hetken kuluttua Tero sano: "Nosta se narttu tänne." Make tosiaan nosti mut syliin ja kantoi lattialle, jossa painoi mut polvilleni. Samassa oli 2 munaa edessä imettävänä. Mua läpsittiin naamaan munalla kummaltakin puolella, yritin kiimoissani saada ne herkut suuhuni. Tero antautui mielellään ja antoi herkkunsa imuuni. Taas otettiin päästäni kiinni ja mua nussittiin suuhun, mulla oli niin ihana käytetty olo, mun tarkotus oli vaan olla heidän leluna, se avuttomuuden tunne kasvatti kiimaa entisestään.

Suupano loppu ja sain sanottua: "Ettekö te osaa panna mua?" Hetken miehet katso hämillään toisiaan ja naurahti. Make meni maahan makamaan ja veti mut päälle. Oli siis ratsastuksen aika. Juuri kun pääsin vauhtiin niin kappas vaan, Teron muna ilmesty suuhun. Oli ihana tunne ratsastaa toisella ja samaan aikaan imeä toista munaa. Olin hetken kontrollissa. Tero alkoi jo kipristellä varpaita siihen malliin, että arvasin mitä kohta tapahtuu.

Eikä aikaakaan kun Teron lastit laukes mun suuhun, ihana lämmin lasti tuoretta spermaa levis ympäri suuta, Tero voihki ja otti mun leuasta kiinni ja nosti päätä ylöspäin ja virnuili. Sitte hän hiero kuumaa terskaansa mun naamaa vastan ja meni istumaan sängylle. Make nousi alta pois seisomaan otti mun pepusta kiinni ja paino munansa sisään, loppuhuipennus hänelle oli kohta tulossa. Näin nopeeta vauhtia ei kukaan ikinä ole pannut mua. Make nussi mua niin kovaa, kuin olisin hänen viimeinen reikänsä ikinä. Hiki kirpos hänen naamana ja tippu perseelleni. Olin aivan ekstaasissa, mikä ihana nautinto.

Runkkailin munaani ja tunsin jo kihelmöintiä, pian laukeisimme yhtä aikaa! Mutta ei, Maken huipennus tulikin aiemmin ja lastit levisi sisääni, vielä pari kovaa työntä ja hän poistui. Seisoin siinä ja ihmettelin että mitäs nyt. Make käveli yöpöydälle ja kaivoi jotakin laatikosta. ISO DILDO!! Samaan aikaan tero käveli eteeni ja kumartui, arvasin että mun huipennus pian tulisikin ;) Make tuli taakseni työnsi tämän jättidildon mun perseeseeni ja musta tuntui että ratkean. Kysyin onko pakko käyttää näin isoa? "Älä valita vaan nauti, paikkojas pitää venytellä jatkoo varten", sanoi hän. Ajattelin että mitähän seuraa oikeen?

Tero imi mua ja aloin vaistomaisesti liikkua edes takaisin, kunnes Tero sano, että lopeta se. Hän halusi olla kontrollissa. Jättidildo tuskin mahtui puoliksi sisääni, vaikeroin ja pian tunsin sen tunteen jo kasvavan, laukeisin minä hetkenä hyvänsä. Ja sieltä se tuli, jättidildo perseessä, muna Teron suussa, multa lensi vuosisadan mälli niin kovalla paineella Teron suuhun, että hän hätkähti ja väisti, loput lensivät pitkälle makkariin. Olimme kaikki tyydytettyjä hetkeksi ja istahdimme olohuoneen sohvalle katsomaan pornoa, tai niin luulin, kunnes tajusin, että se oli heidän oma kuvaamaansa, jossa panevat jotakin muuta nuorta miestä. Kysyin, että miksi peppuani nyt piti rassata tuolla jättivehkeellä. Vastaukseksi sain hymyjä ja "revanssia varten" ;)

Sama "hyväksikäyttö" siis jatkui toisen session verran, joka oli melko samanlainen kuin eka, paitsi hieman eri asennoilla ja se lisä, että minut sidottiin käsistä sängyn laitaan.

Minut suostuteltiin jäämään yöksi, johon hieman vastahakoisesti suostuin, nukuimme kaikki 3 vierekkäin, minä keskellä. Nukahin melko pian kaiken leikin jälkeen, vain herätäkseni 50 minsan päästä siihen, että miehet tönivät mut hereillä, kalut juhlakunnossa sinisten pillereiden ansiosta. Samassa alkoi minun munani ja perseen nuoleminen taas. Pitihän minut saada uusille fiiliksille ;)

Tämä on tositarina, miesten nimet eivät ole oikeat tottakai. Oli kyllä ylivoimasesti paras kokemus ikinä! Tämä tapahtui noin 2vko sitten. PAHOITTELEN KIRJOTUSVIRHEITÄ, KIRJOITIN STOORIN PIENESSÄ HIPRAKASSA. Ja lisää on tulossa, sillä sovimme mökkireissusta, menen heidän kanssa mökille koko viikonlopuksi pian. Jos tarina nappaa, tai tahtoisit toteuttaa samanlaisen session kanssani, niin laittakaa palautetta. Jos siis lelupoika kiinnostaa ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute