Koodi-puhelin
Ensimmäinen bi-kokeilu
nuori poika

Olen jo pitkään halunnut kokeilla miltä tuntuisi olla miehen kanssa, ja tänään se kokeilu tulisi toteen. Olin laittanut seuranhaku palstalle ilmoituksen, jossa "nuori 18v hoikka alistuva kokematon poika hakee seuraa hyvinvarustetusta mihestä" ja sainkin sovittua "treffit" 40-vuotiaan miehen kanssa uimahallin pihalla, josta menisin hänen kyytiinsä ja ajettaisiin hänen luokseen poriin.

Mies oli vastauksessaan sanonut olevansa n. 188cm pitkä ja painavansa n. 90kg, joten hän olisi huomattavasti minua isompi omien mittojeni ollessa 178cm ja 60kg.

Menin sovittuun aikaan uimahallin pihalle ja katsoin vielä viimeisintä tekstiviestiä, joka häneltä oli tullut. "18.00 sitten uimahallin pihalla mun rekisteri numeron alku on RTS joten siihen autoon sitten tulet."

Auto saapui paikalle vähän yli kuuden ja menin kyytiin. Mies katsoi minua vähän aikaa, morjensti ja sanoi nimensä olevan Hannu ja lähti ajamaan. Ei oltu pitkälle päästy, kun Hannu totesi: "Nyt saat narttu kokeilla, millasta munaa tuut tänään saamaan", ja otti kädestäni kiinni ja vei sen etumukselleen.

Housuissa tuntui jo nyt selvästi melko kookas muna ja Hannu pyysikin minua avaamaan farkkunsa. Kun sain farkut ja bokserit alas, näin ison posliiniksi ajetun munan ja täyden näköiset kivekset. Runkkasin vähän, kunnes Hannu otti päästäni kiinni ja sanoi: "Nyt saa narttu maistaa, miltä muna maistuu", ja painoi pääni muniinsa. Nuolin ja imin munaa n. 10 minuuttia, kunnes Hannu sanoi sen riittävän ja laittoi housunsa kiinni.

Perille päästyämme kävelin Hannun kanssa rappusia ylöspäin ja Hannu sanoi asuntonsa olevan 3. kerroksessa. Päästyämme sisään Hannu otti pepustani kiinni ja puristi sitä melko kovaa ja sanoi: "On nartulla kyllä aika tiukka perse." Tämän jälkeen Hannu meni sohvalle istumaan ja käski minun riisua itseni kokonaan alasti edessään.

Riisuin vaatteitani, kunnes olin alasti Hannun edessä. Hän pilkkasi pientä munaani ja samalla nousi ylös ja puristi peppuani ja sanoi: "Tällänen pikku hintti on tehty vain pantavaksi. Ei tollasella minimunalla edes naisia sais tyydytetyksi." Hannu painoi minut alas polvilleni ja avasi farkkunsa ja käski nartun imeä.

Aloin imeä suurta munaa sen kasvaessa koko ajan. Hannu siirsi minut sängylle mahalleni makaamaan ja alkoi rasvata peppuani. Hannu laittoi sormensa sisääni ensin yhden ja sitten vielä toisen. Vähän aikaan sormetettuaan hän laittoi sormensa suuhuni ja käski minun maistaa itseäni.

Hannu nosti minut kontalleni ja alkoi laittamaan munaansa sisääni. Kun hän sai munansa kokonaan sisääni hän oli hetken paikallaan ja alkoi sitten hitaasti panna minua. Aluksi peppuani sattui mutta hetken kuluttua totuin siihen ja se alkoi tuntua hyvältä. Hannu laukesi peppuuni ja toi kalunsa suuhuni ja käski minun puhdistaa sen. Kun olin hetken nuollut kullia, hän oli tyytyväinen ja sanoi että nyt menemme saunaan....

Se mitä siellä tapahtui olikin ihan eri juttu ;)

Taru on ihan täyttä mielikuvitusta, mutta tollainen on mun fantasiani. Vielä kun löytyisi Hannu siihen ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute