Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Halusin kyrpää
 Miksa 04.09.2012
 
 
Olin noin 25 vuotias kun tämä tapahtui.

Olin jo pitempään haaveillut kyrvän imemisestä ja perseen antamisesta homolle.
Pidin itseäni heterona mutta kuitenkin minulla oli polte olla kullin lutkuttaja.

Kerrattain sitten baari illan jälkeen jäin kaupungille pyörimään ja huomasin ettei minulla ollut edes bussirahaa jäljellä. Sain idean että antaisin jollekkin kyrvän imemistä bussirahaa vastaan. Tykkään olla huora.

Näinpä käveleskelin homobaarin kulmille ja hengailin siellä hetken aikaa. Pian kohdalleni tuli kadulla jätkä joka halusi savut tupakastani, tarjotessani savua tän otti kädestäni kiinni antaen viestiä.

Hän oli noin ikäiseni ehkä vuoden,pari vanhempi ja ok näköinen kundi. Hän kyseli minne olen menossa ja kerroin ettei minulla ole bussirahaa ja voisin ottaa häneltä suihin jos maksat bussin.
Siinä hetken aikaa keskusteltiin ja oltiin samalta suunnalta molemmat mutta kummankaan asunnolle ei voitu mennä koska ei asuttu yksin.

Päätimme mennä luontoon. Paikka mihin hän minut vei oli kerrostalo lähiön vieressä. Lähimmistä taloista oli vain noin 50 metriä pusikkoon mihin menimme, minua kiihotti julkisesti tunnustautua kyrvän imijäksi. Hän veti minut lähelleen ja suuteli minua, ensimmäistä kertaa mies pyöritti kieltään suussani, aluksi se tuntui vastenmieliseltä mutta pian kiima vei mukanaan.
Kaveri vei minut kädestä tähän paikkaan ja laskeuduin saman tien polvilleni hänen avatessaan farkkujen nappeja. Hän paljasti upean kyrvän, paksu kuin mikä ja pitempikin kun minulla, ehkä 18cm valkoinen kyrpä.
Otin enempää empimättä kalun suuhuni ja aloin imemään niinkuin olen katsonut pornofilmeissä imettävän. Ensimmäistä kertaa elämässäni nuolin ja imeskelin miehen kyrpää noiden ikkunoiden näköpiirissä.

Kaveri mumisi mielihyvästä kun imin hänen pallejaan ja taas kullia syvälle suuhun ottaen. Kivikova kyrpä kädessäni tunsin himoa saada sitä perseeseeni.
Pian myös hän halusi imeä minun kaluani, otin farkut auki ja laskin ne reisiini. Kävin suuren kiven päälle puoliksi makaamaan selälläni farkut nilkoissa ja homo jalkovälissäni imemässä kivikovaa kulliani. En ollut ikinä ollut näin kiihottunut. Sanoin kundille "työnnä sormi mun perseeseen". Samantien hän alkoi sormettaa pientä pojan pilluani ja imeskeli kullin nuppiani. Näin kiiman loistavan hänen silmissään kun hän työnteli sormeaan ja kohta kahtakin mun reikääni.

Hän nousi ylös ja sanoi "mä nussin sua perseeseen", minulta ei kyselty ja alistuin osaani olla perseesen nussittu homo, halusin imeä ja nussia häntä ja saada maistaa hänen siemennestettään. Hän asetteli kortsua kovan kyrpänsä päälle ja hymyili minulle. Uskon että hänkin näki silmistäni kuinka halusin olla hänen huoransa. Hän otti taskustaan pienen vaseliinituubin ja voiteli kullinsa sillä, asetuin nelinkontin nurmikolle housut nilkoissa ja perse pystyssä kaikkien nähtävillä. Hetken päästä tunsin hänen terskansa hivelemässä neitsyt pyllyäni.

Kaveri työnsi kullin nuppinsa sisälle reikääni ja alkoi liikutella sitä sisään ja ulos persereikäni suulla. Tuntui ihanalta saada kalua perseeseen ensimmäistä kertaa. Hetken lämmiteltyyän reikääni hän survaisi kalunsa syvälle suoleeni varoittamatta. Tunsin kovaa kipua ja ulisin "älä älä niin rajusti, sinne ei oo aikasemmin nusittu, ota hellästi".
Hän yllättyi kun kuuli että olin neitsytpeppu, ilmeisesti kyrvänhimoni oli hänelle niin näkyvää että oletti minun nussivan enemmänkin miesten kanssa.

Hän otti kyrpänsä välillä kokonaan ulos pyllystäni ja työnsi sen sitten samantien sisään rasvaiseen reikääni. Lämmitteli rakoani hiljalleen kunnes se alkoi uppoamaan paremmin kiimaiseen neitsytpeppuuni. Pian olin valmis kyrpähuora persereikä liukkaana nussittavaksi. Hän työnteli kaluaan nyt syvälle sisälleni rytmikkäästi ja huomasi kuinka huohotin mielihyvästä työntöjen tahdissa. Hän kuiskasi kiimaisesti korvaani "jätkähän tykkää kun nussitaan perseeseen". Hän runkkasi kädellään kivikovaa kyrpääni samalla kun nussi persettäni ja vastasin "niin tykkään". Tunnustin olevani homo joka tykkää ottaa kullia pojanpilluun ja oikean miehen nussivan pientä persettäni.

Mies kehui minulla olevan tosi hyvä nussittava perse ja pitkään hän ei kestänytkään kiimaista reikääni vaan jonkin aikaa nussittuaan hän otti kalunsa ulos aukinussitusta perseestäni ja istahti kivelle vetäen pois kortsua. Hän sanoi "mä heitän mällit sun naamalle" Tuumasin tähän että "emmä halua sellasta sotkua, mä nielen kaikki". Hän vaikutti tyytyväiseltä ja polvistuin uudelleen imemään ja runkkaamaan tätä mahtavaa miehen kyrpää. Otin terskaa suuhuni ja runkkasin vartta kädelläni välillä käyttäen kalua ulkona kokonaan. Ensimmäinen ruiskaus tuli yllättäen, hän roiskaisi poskelleni mistä se valui norona. Nopeasti otin kalun takaisin suuhuni että sain loput spermat nieltäväkseni. Häneltä tuli paljon, vielä monta ruiskausta sain ihanasti kieleni päälle ja puristin kullista vielä viimeiset pisarat kuten teen runkatessani itseäni. Nieleskelin väkevän makuista siemennestettä himolla, nielin kaikki ja olin tämän ihanan miehen täyttämä.

Spermaa oli valunut leualtani myös paidalleni ja minua kiihotti lisää että ihmiset bussissa haistavat minun olevan spermahuora. Puimme vaatteet ja hän antoi minulle 2 euroa bussia varten, olin kahden euron huora.

Menin bussiin ihana sperman maku suussani ja tuntien aukinussitun perseeni ja lähdin kotiinpäin nussittuna, onnellisena.

Monta kertaa jälkeenpäin olen työnnellyt sormiani pyllyyni runkkaillessani ja muistellut tätä kiimaista korkkausta.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute