Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta (toive)
TiiaTV

Olen jo pitkään haaveillut, että pääsisin kolmen kimppaan. Tosin itse haluaisin olla naiseksi pukeutuneena ja meikattuna. Ja mukana olisi oikea nainen ja mies.

Laitoin ilmoituksen nettiin, ja pianhan niitä vastauksia alkoi saapua. Valitsin kiinnostavimman viestittelyjen jälkeen. Sovimme tapaamisen leirintäalueelle eräälle mökille.

Sovittuna päivänä peseydyin huolellisesti, ajelin säärikarvani ja myös intiimi alueen karvani. Valitsin laatikosta rakastamani kirkkaan punaiset stringit ja niihin kuuluvat rintaliivit ja mustat stay upit, erittäin seksikkään ruudullisen minihameeni ja avonaisen, kireän vaaleanpunaisen topin. Pakkasin mukaani myös hieman muitakin upeita alusasuja viikonloppua varten.

Perille päästyäni, olivat Jani ja Henna jo mökillä laittaneet hieman ruokaa. He näyttivät paikat minulle, ja osoittivat huoneen jossa voisin valmistautua. Henna kysyi minulta haluaisinko apua häneltä. Tietenkin apu oli tervetullutta, sillä en ollut vielä kovin paljoa tutustunut meikkaamisen saloihin. Hennalta tuo kävikin hienosti, ja minusta Timosta saatiin aikaiseksi Tiia.
168 CM 53 KG ja silikooni täytteideni avulla C kupitkin , tummat pitkät hiukset, ripset, kynnet no kaikki.

Henna sanoi laittavansa hieman musiikkia soimaan, hieman yllätyin valinnasta jonka sitten myös tajusinkin, Lady Gaga born this way.. Henna pyysi minut olohuoneen puolelle. Olin jo harjoitellut korkokengissä kävelyä, mutta nyt hieman jännitti. Keräsin itseni ja kävelin, pylly kauniisti keinuen olohuoneeseen. Jani kääntyi katsomaan minua. Hän huokaisi syvään, ja silmät hieman kirkastuivat. Henna meni Janin luokse, suuteli häntä, ja Jani ei saanut silmiänsä minusta. Ja Hennakin kuitenkin oli erittäin kuuma tapaus. Kävelin heidän luokseen ja Jani otti minusta heti kiinni, siveli vartaloani ja vei kätensä minihameeni helmalle, laittoi käden hameen alle puristamaan kiinteitä pakaroitani. En voinut kuin huokaista. Samassa Hennakin tarttui minuun ja suuteli minua. Olimme Hennan kanssa sopineet pitävämme pienen esityksen Janille. Vaihdoimme biisin menevään tecnoon, ja aloimme tanssia kiihkeästi lähellä toisiamme, kosketellen vartaloitamme.

Huomasimme molemmat kuinka Jani nautti tuosta tilanteesta. Hän otti t paitansa pois, jolloin näkyi hänen täydelliset vatsalihakset, shortseista näkyi selvästi kuinka hänen muna oli jo selvästi kovettunut ihan vain meidän katselusta. Henna rohkaisi minua antamaan Janille lähempää tanssia. Ja niinhän tein. Menin Janin syliin hajareisin, tunsin Janin munan painavan stringeihini, omani yritti tulla niistä ulos. Nousin sylistä, menin polvilleni Janin eteen, hieroin hieman Janin kalua shortsien päältä. En enää voinut vastustaa kiusausta. Vedin shortsit ja boxerit pois. Kalu pääsi valloilleen. Jani ojensi vahvat kätensä pääni päälle ja ohjasi päätäni kohti seisovaa, sykkivää kaluansa. Avasin suuni. Ja nautin. Ensimmäistä kertaa sain kalun suuhuni. Aloin imemään tuota ihanaa kalua, ja Jani hieman opetti minua samalla, hän liikutteli päätäni muutaman kerran. No sittenhän se jo menikin kuin itsestään. Kuulin kuinka Jani voihki. Henna oli tullut sohvalle myös, hän oli ojentanut sormensa mustien stringiensä välistä klitorikselleen. Hän katseli miestään ja minua vuorotellen. Selvästi nauttien siitä että joku muu huolehti miehestään hieman.

Henna komensi minut sohvalle, oli Janin vuoro huolehtia minusta. Jani oli kuulemma aina pitänyt munastakin. Ja oli selvästi sitä joskus saanut imeäkin. Hetken jo tuntui että laukean siihen paikkaan, mutta sitten Jani lopettikin. Jani sanoi että siirtyisimme sängyn puolelle. Minä en saanut vielä kokonaan riisuutua, minun piti stripata heille. Kiihotuin tuosta ajatuksesta älyttömästi. Tanssin niin seksikkäästi kuin osasin, ja riisuin hitaasti vaatteitani, heitin ne kappale kerrallaan pois. Henna katseli minua suoraan silmiin koko ajan. Tunne oli aivan uskomaton. He pyysivät minut sänkyyn, menin selälleni munani osoitti kattoon kovana kuin kivi. Henna tuli istumaan munani päälle ja alkoikin heti ratsastamaan sillä rajusti. En edes ehtinyt tajuamaan mitään kun oli ja lauennut Hennan sisään. Jani sanoi minulle, että hänkin olisi tuota halunnut. ja tuosta hyvästä saan nuolla Hennan puhtaaksi. Säikähdin hieman, ja ei aikaakaan kun Henna oli jo hajareisin istumassa kasvoillani. Omat, lämpimät spermani valuivat suuhuni Hennan sisältä. Ensin ajattelin sen olevan ällöttävä ajatus. Mutta kaluni oli asiasta eri mieltä, ja aloinkin kyllä nauttimaan tuosta erittäin paljon. Nuolin pillua ja levittelin sitä hieman että tulisi kaikki talteen. Hennakin jo sai orgasmin nuolemisestani, se oli upea tunne. Henna nousi kasvoiltani, tuli suutelemaan minua ja nuolaisi kasvojani. Siihen oli hieman valunut spermaani.

Jani komensi minut selälleni makaamaan, tein työtä käskettyä. Hän otti liukuvoiteen, hieroi sitä kalullensa ja hieman reiälleni. Hän otti jaloistani kiin, nosti ne kohti kattoa ja alkoi työntämään isoa kaluansa sisälleni. Vaikka hän teki sen hitaasti, tuntui siltä kuin olisin haljennut. Hitaasti vedellen edes takas kaluansa, alkoi reikäni hieman sopeutua siihen. Ja se alkoi tuntui aivan taivaalliselta. Olinhan minä dildon kanssa leikkinyt yksin, mutta ei se ollut mitään tähän verrattuna. Jani komensi minut toisin päin, käännyin, menin kontilleni niin että söpö pikku pyllyni oli niin ylhäällä kuin mahdollista. Jani aloitti uudestaan ja Henna tuli istumaan naamani eteen, saisin vielä yrittää nuolla häntä.

Jani lopetti, ja komensi puolestaan Hennan selälleen, nyt jouduin katselemaan kun he rakastelivat. Ei mennyt kauaan kun Jani laukesi Hennan sisälle. Sperma hieman valui hennan pillusta sen sykkiessä. Minun pitää jatkaa sen naimista vielä sanoi Jani. Tein työtä käskettyä. Työnsin seisovan kaluni Hennan spermaiseen pilluun ja aloin työntelemään edes takas. Pillu puristi munaani tiukasti joka puolelta. Ja sen sykkiminen sai minut laukeamaan jälleen pikaisesti. Tiesin jo mitä seuraavaksi oli tarjolla. Sain nuolla vielä kerran Hennan spermaisen upean märän pillun. Ja nautin siitä spermasta, omasta ja Janin jotka sain suuhuni ja kasvoilleni. Jani imi vielä munastani loput spermat.
Oloni oli melkoisen käytetty, mutta erittöäin hyvä. Ja olin kuulemma pärjännyt hienosti heidän kanssaan. Illalla voisimme jatkaa, jos jaksamme, huomenna viimeistään. Puimme hieman vaatteita yllemme ja menimme syömään keittiöön, ruoka oli jo kylmää. Me emme.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute