Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta poikien kanssa
VeryYoungButGay

Istuksin veneen keulassa ja tarkkailin ongen kohoa. Kalaa ei tullut, vaikka olimme yrittäneet lähes neljä tuntia. Ehkä se johtui siitä, että olimme ihan rannassa parinkymmenen metrin päässä laiturista. Pete oli jo lopettanut onkimisen, tarkkaili vain kohoani veneen perästä hänkin.

Peten perhe oli lähtenyt kesämökille ja Pete oli pyytänyt minua mukaan. Totta kai lähdin, pääsin pois kaupungin hyörinästä ja kuivuudesta. Pete on perheen ainoa lapsi, saman ikäinen kuin minäkin. Olimme ala-asteella luokkatovereita, mutta ajauduimme eri yläasteille. Ei se tietenkään yhteydenpitoa haitannut. Molemmat aloitamme lukion ensi syksynä.

Kalastellessa juttelimme niitä näitä, ja puheet siirtyivät vähitellen koulun kautta tyttöihin, seksiin ja masturboimiseen. Lopulta Pete selkeästi keräsi rohkeutta ja kysyi, miten masturboin. Epäröin hieman, mutta kerroin lopulta.
- Mä otan sen silleen kokonaan käteen ja vetelen eestaas.
Pete oli selkeästi huojentunut kun olin kertonut. Hän jännitti selkeästi, olikohan hän homo? Tapaus jäi sikseen, kun Peten äiti huikkasi meidät syömään laiturin nokasta.

Pari päivää kului ihan muissa, normaaleissa merkeissä. Perjantaina Peten vanhemmat kuitenkin ilmoittivat, että lähtisivät viettämään iltaa tuttaviensa mökille, ja reissu venyisi varmasti huomiseen päivään saakka. Mikäs siinä, ajattelimme. Menkööt vaan, saataisiin olla rauhassa.

Illalla kuuden aikaan Peten vanhemmat sitten lähtivät, ja jäimme kahdestaan mökille. Pete meni oitis jääkaapille ja otti meille kaljat.
- Lämmitetäänkö sauna?
- No mikä ettei.
Lähdimme kävelemään saunalle, ja kohta kiukaan alla roihusikin iloinen tuli. Tunnin päästä sauna olikin jo tarpeeksi lämmin, ja astelimme pukuhuoneeseen.
Riisuessani vaatteita huomasin, kuinka Pete katseli minua aina välillä. Aloin jo pikkuhiljaa epäillä hänen olevan kiinnostunut pojista. Tosin en voinut itsekään olla katselematta Peten komeaa kehoa vaatteiden lähtiessä. Pete kävi kuntosalilla silloin tällöin, ja se näkyi. Olutta oli jo kaatunut kurkusta alas molemmilla pari pulloa. Lopulta olimme molemmat alasti ja Pete asteli saunaan. Odotin vähän aikaa etsiessäni pesutarvikkeitani valmiiksi esille. Kun menin saunaan, Pete istui jo lauteilla. En voinut olla huomaamatta hänen poikkeuksellisen suurta penistään, joka roikkui velttona kivesten päällä näkyen ylös nostettujen jalkojen välistä. En välittänyt siitä sen enempää ja nousin ylimmälle lauteelle istumaan.
Pete heitteli löylyä, ja hetken kuluttua hän ottikin yllättäen puheeksi taas veneessä pari päivää sitten kesken jääneen keskustelun masturboimisesta. Pete kertoi, että hänkin tykkää tehdä sen samalla tavalla kuin minä. Juttelimme masturboimisesta niitä näitä. Sitten Pete laski yllättäen kätensä reidelleni ja kysyi, voisinko näyttää kuinka tarkalleen sen teen. Säikähdin ja poistuin pikaisesti pukuhuoneen puolelle. Olin hämilläni, mutta huomasin silti, että Peten kosketus oli kiihottanut minua. Kyrpäni oli heti reagoinut tilanteeseen ja pullistunut vähän. Mietin hetken asiaa, ajatukset pyörivät päässä. Sitten kuulin ääniä: Pete nyyhkytti saunan puolella. Voi paska, ajattelin. Mietin hetken, mutten saanut mitään järkevää päähäni. Otin saunan ovenkahvasta kiinni ja menin uudestaan sisään. Pete nyyhkytti pää nuokuksissa. Minun kävi häntä sääli, ja istuin hänen viereensä. Kosketin hänen olkapäätään ja sanoin:
- Kyl mä voin näyttää.
Pete nosti päätään ja katsoi minua silmiin.
- Mä oon homo, hän totesi. - Ja mä tykkään susta ihan sairaasti.
Enää en yllättynyt kovin pahasti. Katsoin vain häntä ja laskin käteni hänen reidelleen. Nojauduin taaksepäin ja aloin runkata. Aloitin hitaasti. En ajatellut mitään, suljin vain silmäni ja runkkasin.
Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Peteä. Hän katsoi runkkaamistani ja veti samalla itse käteen. Katsoin hänen kulliaan. En ollut uskoa silmiäni. Noin nuorella pojalla noin suuri kyrpä! Oma 17-senttiseni ei vetänyt mitään vertoja hänen vehkeeseensä. Se oli noin 20-senttinen ja 5-6 senttiä paksu! Pete huomasi katseeni ja hymyili minulle. Pete laski kätensä reidelleni. Hän hiveli sillä reittäni, ja siirsi sen lopulta kyrpäni juurelle ja katsoi kysyvästi. En tehnyt mitään, suljin vain silmäni, lopetin runkkaamisen ja siirsin käteni pois.
Pete hiveli kyrpääni toisella etusormellansa. Hän aloitti juuresta ja siirtyi ylemmäs, lopulta terskaan saakka. Värähdin, kun hän kosketti sitä. Hän hiveli kiimatippojen liukastuttamaa tappiani ja otti koko kädellään kiinni kyrvästäni. Pete aloitti hitaan runkkaamisen. Koko ruumistani pisteli, ynisin vain kiimoissani, se tuntui niin hyvältä. Pete jatkoi, kiduttavan hitaasti. Meinasin tulla melkein heti, se tuntui niin taivaalliselta. Vetäydyin pois ja empimättä kumarruin Peten jalkojen väliin. Pete levitti jalkojaan ja paljasti aarteensa. Se näytti entistä suuremmalta. Varovaisesti kosketin huulillani terskaa ja työnsin päätäni eteenpäin. Puristin huuliani yhteen ja otin tuon komeuden puolittain suuhuni. Se teki jo tiukkaa. Aloin liikutella kieltäni hänen kullinsa ympärillä, vetäydyin hieman taaksepäin ja pyörittelin kieltäni terskan ympärillä. Arvelin Peten selvästi pitävän siitä, vaikken osannutkaan muuta kuin mitä pornoleffoista olin nähnyt. Jatkoin hetken ja puristin huuleni tiukasti kyrvän ympärille. Työnsin päätäni alaspäin ja otin koko komeuden suuhuni, jonne se mahtui juuri ja juuri. Vetäydyin ja painoin taas syvemmälle. Pete otti päästäni kiinni ja alkoi naida suuhuni. Hän jatkoi sitä, kunnes säikähdin huutoon, joka ulkoa kuului.
- Pete, huhuu! Missä sä oot?
Vetäydyin äkkiä pois ja katsoin kauhulla Peteä.
- Mä kutuin Antin kylään, ku se asuu täs lähel. Aattelin, et kolmistaan keksis vähän kivempaa tekemistä.
Pete nousi ylös ja huikkasi pukuhuoneen ovelta, et me ollaan saunassa ja tullaan koht pois.
- Niin muute, älä välitä. Anttiki on homo.
Mielikuvitukseni alkoi laukata kun olin vielä aivan kiimoissani äskeisestä. Suussani maistui vielä Peten kyrpä ja vetäisin vain äkkiä pyyhkeen vyötäisilleni. Niin teki Petekin, ja astelimme mökkiin pyyhkeiden alla vielä pienet kohoumat. Mikko istui pöydän ääressä ja kohoumamme huomattuaan hän katsoi hymyillen ensin Peteen, sitten minuun. Mitään sanomatta Pete lähti makuuhuoneeseen huikaten minut peräänsä. Ovelle tullessani näin Peten makaavan parisängyllä selällään, pyyhe oli poissa. Peten kalu oli puolijäykkänä pystyssä.
Himon aalto valtasi jälleen mieleni. Repäisin pyyhkeen pois ja runkkasin kaluni pystyyn. Menin Peten eteen ja ehdin jo kumartua.
- Eiku tuu mun päälle, niinkun kuusysiin!
Käännyin ja asetuin hänen päällensä, olimme vinottain sängyllä niin, että jalkani osoittivat ovelle. Tunsin, kuinka kyrpäni upposi Peten lämpimään suuhun. En voinut vastustaa silmieni edessä killuvaa kalua, vaan otin sen sumeilematta suuhuni ja aloitin kovan imemisen. Samoin teki Pete. Yhtäkkiä Pete alkoi huohottaa rajusti ja pumpata lantiotaan suuhuni. Sitten suuni täyttyi lämpimästä, limaisesta spermasta. Se oli ensikertani, kun maistoin spermaa. En pitänyt siitä aluksi, mutta hetken maisteltuani se maistui jo paremmalta. Ja sitä tuli. En saanut millään saada nieltyä kaikkea, vaan osa valui suupielilleni ja naamalleni. Samassa Pete lopetti minun imemiseni ja nousi ylös. Katsoin häntä pettyneenä, kun samalla huomasin Mikon runkkaavan itseään ovensuussa. Mitään sanomatta Mikko ja Pete molemmat tulivat sängylle istumaan ja alkoivat ottaa minulta kilpaa suihin. Katsoin kiihottuneena, kun he molemmat nuolivat kyrpääni. Olin jo laukeamispisteessä, kun he lopettivat ja Pete lähti pois. Petyin ja yritin runkata itse, mutta Mikko otti käsistäni kiinni ja esti sen. Samassa Pete tuli takaisin mukanaan paksua narua. Mikko veti käteni taakse ja sitoi ne sängyn päätyihin kiinni.
Minua alkoi pelottaa. Pete sitoi vielä nilkkoihin pidemmät narut ja veti ne ylös sitoen samoihin paikkoihin kuin kädetkin. Hetkessä olin sängyllä kyykkyasennossa vaakatasossa kädet pitkällään. Minua pelotti entistä enemmän ja käskin heitä päästämään minut pois.
Pete tuli viereeni sängylle, silitti hiuksiani ja puheli rauhoittavasti. Hän hiveli koko vartaloani ja runkkasi samalla kyrpääni. Aloin rauhoittua ja kiihottua uudelleen. Olin jälleen laukeamispisteessä, kun Pete lopetti.
Mikko tuli huoneeseen ja laski viereeni kondomeja ja suuren purkin käsirasvaa. Pete otti kondomit ja heitti ne nurkkaan.
- Ei me näitä tarvita.
Nyt Mikko vuorostaan tuli päälleni hajareisin istumaan ja työnsi peniksensä suuhuni. Se oli pienempi kuin Peten, mutta suurempi kuin minun. Samalla hän vei kätensä taakse ja alkoi hitaasti runkata minua.
Sitten tunsin jotakin peräreiälläni ja tajusin, etteivät nämä hommat jää vain suuseksiin. Olin aivan kiimassa, kun Mikko työnteli suuhuni ja Pete levitti rasvaa reiälleni. Sitten tunsin, kuinka yksi sormi porautui reikääni. Se pyöri siellä, tuli ulos mennäkseen jälleen sisään. Sitten se lähti pois, ja sisään tunkeutui kaksi sormea. Tunsin kivun vihlaisevan, kun ne työntyivät sisään. Kipu vain yltyi, kun ne pyörivät reiässä ja liikkuivat edestakaisin. Yritin huutaa, mutta Mikon kyrpä tukahdutti huutoni lähes kokonaan:
- Sattuu!
Pete veti sormensa pois reiästä ja Mikko nousi päältäni. Mikko jäi seisomaan viereeni, kun Pete pyyhki sormensa ja antoi rasvapurkin Mikolle. Mikko otti sitä aimo annoksen käteensä ja alkoi rasvata kyrpäänsä. Katsoin kauhulla Mikon kankea, joka oli paljon suurempi kuin pari sormea. Mutta pelkoni väheni hieman kun Pete tuli jälleen silittelemään päätäni.
- Rauhotu rakas. Tää tuntuu ihanalta, rentoudu. Sun täytyy rentoutua, tää tuntuu tosi hyvältä. Rauhotu nyt ja rentouta ittes.
Peten sanat tuntuivat tosi rauhottavilta, ja nautin taas tilanteesta. En pelännyt enää, kun Pete hiveli minua ja runkkasi minua hitaasti.
Sitten tunsin, kun Mikko asetti kyrpänsä reiälleni. Säpsähdin, mutten voinut liikkua. Yritin rentouttaa sulkijalihakseni, kun Mikko otti kiinni toisella kädellä kyrvästään ja toisella venytti reikääni sormillaan sen molemmilta puolilta. Mikko odotti hetken ja alkoi varovasti työntämään kyrpäänsä sisään. Suunnaton kipu valtasi minut ja huusin. Mikko jatkoi rauhallisesti työntöään voimistaen sitä hiukan. Pete rauhoitteli minua ja runkkasi hitaasti. Lopulta Mikon terska meni sisään ja Mikko piti pienen tauon antaen reikäni totutella kyrpään. Tunsin suurta kipua, mutta se laantui hyvin nopeasti ja alkoi muuttua nautinnoksi.
Sitten Mikko työnsi uudelleen, vei kankensa hitaasti pohjaan saakka. Tunsin kuinka hänen kiveksensä jysähtivät perseeseeni. Mikko odotti taas. Olin aivan sekaisin kivun ja nautinnon sekaisesta tunteesta, kun Mikko aloitti hitaat, hyvin hitaat työnnöt. Sisään, ulos, sisään, ulos, sisään. Vähitellen kipu hälveni ja voihkin nautinnosta samalla kun Pete asettui päälleni ja työnsi kyrpänsä suuhuni. Tunne oli ihana, minua naitiin molempiin reikiin yhtaikaa ja Mikko vielä alkoi runkata minua. Silmissäni sumeni, koko ruumiin valtasi ihana nautinnon tunne. Kehoani kihelmöi, kun Mikko puuskutti ja ynisi naidessaan minua kuin viimeistä päivää. Pete vaihtoi asentoa ja tuli taas päälleni 69:iin. Tunsin, kuinka kehoni valtasi entistä suurempi nautinnon tunne. Minua kihelmöi, tärisin ja saavutin mahtavan orgasmin. Spermaa ryöppysi valtavasti, en ollut koskaan kokenut vastaavaa orgasmia. Pete antoi minun laueta käteensä ja levitti spermani kyrvälleni ja koko kehooni. Hän tuli taas päälleni ja jatkoni suihinottoa. Perseessäni tunsin, kuinka Mikko alkoi olla lähellä ja lopulta hänkin laukesi karjuen, voimalla. Spermaa roiskui suoleeni, pakaroilleni ja kyrvälleni. Samalla Pete nousi päältäni, sipaisi hieman rasvaa kyrpäänsä ja työntyi saman tien minuun. Reikäni venyi äärimmilleen tuon ihanan, valtavan melan soutaessa sisälläni. Tunne oli ihana!
Mikko oli toipunut orgasmistaan ja avasi narut. Pete vetäytyi minusta ja käski minun tulla hänen päälleen istumaan. Pete meni selälleen sängylle ja minä kyykistyin hänen päälleen. Pete ohjasi kyrpänsä reiälleni ja minä istuin alas. Sitä ihanaa nautinnon tunnetta ei voi kuvailla, joka minut täytti kun pääsin ratsastamaan Peten kyrvällä. Pete otti lanteiltani kiinni ja Mikko hyväili minua joka puolelta. Laukesin uudestaan, yhtä nautinnollisesti kuin edellisellä kerralla.
Yhtäkkiä Pete nosti minut pois ja alkoi runkata naamani edessä. Hän laukesi lähes välittömästi naamalleni. Pete hieroi kyrvällään spermansa ympäriinsä naamalleni.

Sitten Pete ja Mikko nousivat ja poistuivat huoneesta. Jäin sängylle makaamaan. Olin aivan ekstaasissa, en olisi halunnut vielä lopettaa. Runkkasin itseäni ja huomasin yöpöydällä kynttilän. Irrotin sen jalasta ja työnsin saman tien perseeseeni. Runkkasin itseäni ja työntelin kynttilää reikääni. Se ei kuitenkaan vetänyt mitään vertoja äskeisiin paksuihin kaluihin.

Samassa Mikko ja Pete astuivat taas huoneeseen runkaten toisiaan. He katsoivat huvittuneina minua puuhissani. He olivat käyneet pesemässä kyrpänsä, ja Mikko ottikin lanteiltani kiinni asettaen minut nelinkontin sängylle. Hän työnteli sormeaan suolessani samalla kun oviaukkoon ilmestyi vielä yksi kaveri, joka meni sängyn vieressä olleen videokameran luo ja asetti sen uuteen paikkaan jalustalle. En ollut huomannut koko kameraa, joka oli tallentanut kaiken. Kolmas kaveri riisui itsensä ja työnsi saman tien kyrpänsä suuhuni. En voinut vastustaa tuota kaunokaista, se oli täysin identtinen Peten kalun kanssa. Samalla Mikko työntyi taas perseeseeni.

Minua naitiin kuin rakkikoiraa vielä yli tunti. Jokainen kävi molemmilla rei'illäni monta kertaa ja lopulta käperryimme kaikki nukkumaan yhtenä kasana sängylle. Pete tosin kävi vielä hakemassa keittiöstä suuren kurkun, jonka porasi perseeseeni.

Aamulla heräsin siihen, että puhelin soi. Niin heräsivät muutkin, ja Pete kömpi uneliaana tupaan. Palattuaan hän sanoi iloisena:
- Mutsi ja faija soitti, et ne ei pääsekään viel tänään! Ne on siel viel tän päivän ja tulee vast huomen!

Tämähän tarkoitti vain yhtä asiaa.

Palautetta tästä todella tapahtuneesta voi lähettää osoitteeseen mvmv@webinfo.fi
Jos haluatte, voin kertoa kuinka tarina jatkuu.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute