Koodi-puhelin
Ensimmäinen tapaaminen
Jääsilmä

Sami odotti hermostuneena vaikka vieraan saapumiseen oli vielä melkein tunti. Kaikki järjestelyt oli jo tehty joten ei ollut kiirettä mihinkään. Jännitys pusersi hänen tyhjässä vatsassaan. Ruoka ei nyt maistunut vaikka keittiössä oli laitettu monenlaisia herkkuja tarjolle. Hän kopisteli levottomana ympäri tilavaa ja siistittyä kaksiotaan yrittäen löytää jotain, mihin kiinnittää huomionsa mutta kaikki oli kunnossa, järjestyksessä ja puhtaana vierasta varten.

Ajatukset vaelsivat mukavista muistoista erilaisiin odotuksiin tulevasta illasta. He olivat tutustuneet netissä aikuisten keskustelupalstalla monta kuukautta takaperin. Sami oli pannut merkille noin kolmekymppisen nimimerkin, jota tuntui kiinnostavan söpöjen ja ujojen parikymppisten kundien seura. Ensimmäiset viestit vaihdettiin julkisessa chatissa ohimennen, myöhemmin puolin ja toisin laitettiin kokeilevia yksityisiä viestejä ja tunnustelevia kommentteja.

Kumpikin varoi paljastamasta itsestään liikaa tai antamasta liian houkuttavia lupauksia. Erotiikka oli ollut taustalla humoristisina vihjailuina ja he olivat myöhemmin uskaltautuneet puhumaan odotuksistaan sen ja ihmissuhteiden osalta. Vähitellen kumpikin tajusi tutustumisessa piilevät mahdollisuudet.

Sami tarkasteli pukeutumistaan ja tyyliään arvioivasti eteisen peilistä mutta mitään ei tarvinnut lisätä eikä poistaa. Hän oli laittautunut huolellisesti parhaimpiinsa yllättääkseen Petterin. Mies oli toki jo nähnyt hänestä poseerauskuvia aikaisemminkin muttei mitään näin viimeisteltyä (tai näin läheltä).

Valmistautumisessa oli mennyt toista viikkoa.. Hän kesti karvojen sokeroinnin ja kulmien nyppimisen koska halusi olla miehelleen puhdas ja sileä. Hän muisti kuinka herkäksi iho oli sen jälkeen muuttunut ja kuinka hän oli nauttinut tunteesta sivellessään liukkaan ja naisellisen tuntuisia sääriä, reisiä ja takapuoltaan.

Meikkaamista ja kampausten tekemistä hän oli jo opetellut pitkään. Hän oli saanut paljon vinkkejä vakikampaajaltaan ja naispuoleisilta ystäviltään. Tätä tapaamista varten hän oli kammannut pitkät vaaleat hiuksensa toispuoleiselle jakaukselle, tiukasti sitonut ne korkealle pään molemmin puolin saparoiksi, kihartanut poninhännät kevyesti ja lopuksi huolellisesti kieputtanut ja kiinnittänyt ne kullanvärisillä pinneillä kahdeksi kiharaiseksi ja kiiltäväksi nutturaksi. Kasvoihinsa hän oli tehnyt syvän mutta tyylikkään juhlameikin: Tummatut ripset ja kulmakarvat, hehkuva luomiväri korostamaan ja varjostamaan silmiä, tummat rajaukset yläluomissa. Pohjana oli kevyt meikkivoide, huulissa tummaa mattaa huulipunaa ja poskilla häivähdys punaa korostamaan kasvojen naisellisuutta. Lopuksi puuteri kiinnittämään meikki ja peittämään ihon kiiltoa.

Vaatteissaankin hän oli turvautunut yksinkertaiseen ja klassiseen tyyliin, jota hän arveli Petterinkin arvostavan: Alle mustat pitsiset rintaliivit geelitäytteillä ja pikkuhousut samaa sarjaa. Jaloissaan hänellä oli mustat verkkosukat sukkanauhaliiviin kiinnitettynä ja matalakorkoiset nahkaiset ja sirot korkokengät. Ihonmyötäinen pikkumusta kruunasi kokonaisuuden. Hän tiesi ettei ollut yhtä muodokas kuin oikeat naiset mutta litteä vatsa ja kapea vyötärö yhdistettynä pyöreään ja timmiin takapuoleen antoivat paljon anteeksi.

Hän ei välittänyt koruista kovin paljon. Kaulassa oli vain yksinkertainen mutta paksu hopeinen ketju ja vasemmassa ranteessa leveä hopeinen rengas. Kynnet olivat aika lyhyet naiselle ja maalattu samaan punaisen sävyyn kuin hänen huulensa. Naisellista ja keväistä hajuvettä varovasti kaulaan, rintaan ja ranteisiin.

Sami hymyili peilikuvalleen ja tunsi lämpimän väristyksen jalkovälissään. Hän tunsi itsensä viehättäväksi, seksikkääksi ja itsevarmaksi. Suurin pelko tässä vaiheessa olikin se, että Petteri ei jostain syystä tulisikaan. Hän oli odottanut tätä päivää niin pitkään.. Puoli lasillista viiniä voisi rauhoittaa hermoja..

Oveen koputettiin reippaasti mutta kohteliaasti. Nyt se tapahtuisi, Sami säpsähti ja tajusi ettei enää ollut mahdollista perääntyä. Ovisilmästä näkyi tutut kasvot ja tyylikäs mutta rento puku. Hän avasi oven hitaasti hymyillen vieraalleen. Tämä oli juuri niin fiksun ja huolellisen näköinen kuin hän oli arvellutkin. Mies tervehti häntä Samin tyttönimellä Sanni ja ojensi hänelle yhden vaaleanpunaisen ruusun. Hän kutsui vieraansa peremmälle ja halasi tätä kevyesti. Puhdas ja miehekäs tuoksu ympäröi hänet muutamaksi sekunniksi ja hän tunsi lämpimän aallon kulkevan sisällään. Mies katsoi häntä häkeltyneenä ja ihmetteli onko tämä kaunotar tosiaan se nuori ja kokematon erilainen "tyttö" nettimaailmasta. Sami hymyili imarreltuna.

Nautittiin kevyttä illallista viinin kera kynttilöiden valossa. Alun ujostelu alkoi hellittää ja tuttavat puhuivat nyt vapautuneemmin. Sami huomasi arvostavansa kuinka Petteri pidätteli itseään eikä mennyt heti itse asiaan.. Tämä osasi nauttia emäntänsä seurasta ja vaivannäöstä kuin herrasmies. Molemmat hymyilivät ja nauroivat miehen tyhmille jutuille, ja kummankin silmät vaeltelivat uteliaina toisen kasvoilla ja vartaloilla.

Sami ehdotti siirtymistä olohuoneeseen sohvalle. He istuivat nyt vierekkäin melkein kiinni toisissaan, mies rennosti selkänojaan nojaten, käsi suorana sen päällä, ja poika naisellisesti sivuttain polvet yhdessä niin, että verkkosukkien peittämät sääret ja korkokengät tulivat houkuttelevasti esille. He siemailivat kuohuviiniä hämärässä valaistuksessa kauniin ja melodisen musiikin soidessa hiljaa taustalla.

Oli tullut tauko keskustelussa ja Sami katsoi poispäin lievästi puutunutta asentoaan muuttaen. Petterin käsi etsiytyi hänen olkapäälleen ja siitä edelleen niskaan ja hellästi poskelle. Mies varoi sotkemasta pojan taidokasta meikkiä. Sami kääntyi katsomaan Petteriä huulet raollaan ja sydän pamppaillen ja tuskin hengittäen. Mies sanoi tälle olevansa todella positiivisesti yllättynyt tänä iltana. Hän oli pitkään etsinyt tyylikästä ja naisellista tyttöpoikaa pidempiaikaiseksi rakastajaksi ja ystäväksi. Sanni vaikutti siltä kuin olisi loihdittu siihen suoraan hänen unelmistaan. Poika hymyili hä millään ja sanoi olevansa iloinen että kelpasi miehelle. Hänen täytyi myöntää että tämä oli luonnossa vielä miellyttävämpi kuin netissä oli antanut ymmärtää.

Mies tuli Samin lähelle ja otti tämän käsistä kiinni. Heidän huulensa kohtasivat, ensin varovasti hipaisten ja sitten rohkeammin maistellen. Pojan päässä pyöri mutta vahvat kädet pitivät hänet turvallisesti paikallaan. Hän tunsi kuin irtautuvansa kehostaan ja tarkkailevan tilannetta ulkopuolisena. Tuo kaunis nainen komean miehen sylissä on hän. Kiihotus ja halu sykkivät hänen jalkovälissään ja levisivät hehkuna hänen iholleen. Miehen kädet tunnustelivat hänen vaatteitaan ja hiuksiaan, etsivät pieniä kaistaleita paljasta ihoa samalla kun sormet liukuivat hellästi vaatteiden alle.

Samin hengitys kiihtyi Petterin hyväilyistä. Hän tunsi itsensä haluttavaksi miehen silmissä ja heidän vartalonsa lähestyivät toisiaan kierrellen ja kiusoitellen sentti sentiltä. Poika tajusi äkkiä mitä oli tapahtumassa ja erilaiset mahdollisuudet saivat hänet haukkomaan henkeään nautintojen odotuksesta. Miehen käsi oli kietoutunut hänen vyötärönsä ympäri. Lisää suudelmia suulle ja kaulalle. Vahvat sormet tunnustelivat taas hänen kasvojaan ja huuliaan. Hän reagoi lähes vaistomaisesti ja kosketti sormia varovasti kielellään. Sormet pysä htyivät ja hän tunnusteli ja näykki niitä punaisilla täyteläisillä huulillaan. Miehen toinen käsi oli laskeutunut hyväilemään hänen tiukan mekon peittämää lantiota ja takapuolta. Hän otti yhden sormen varovasti suuhunsa ja maisteli sen suolaista ja miehekästä makua. Vahva koura puristeli hänen takapuoltaan varovasti ja siirtyi sitten hyväilemään Samin verkkosukan peittämää reittä.

Sami nojasi käsillään miehen housuihin. Hän tunnusteli varovasti Petterin lihaksikkaita jalkoja, siirtyi sitten lantiolle ja treenatulle vatsalle. Petteri tuntui pidättävän hengitystään kun pojan sormet liukuivat hitaasti alaspäin miehen nivusia kohden. Hän pysähtyi tuntiessaan housujen kohouman. Se oli lämmin ja kova. Sami oli nähnyt Petterin kalusta kuvan jo aiemmin mutta se ei ollut voinut välittää todellista tunnetta siitä, miltä tuntui hivellä ja puristella miehen sykähtelevää kullia käsillään.

Petteri kysyi käheällä äänellä tiesikö Sanni mitä hän haluaisi tytön tekevän. Tämä vastasi ehtineensä kuvitella moniakin asioita kuluneiden viikkojen aikana. Mies naurahti ja veti kätensä pois kun Sami puraisi sen keskisormea hellästi. Hän tiesi nyt mitä haluaisi miesvieraalleen tehdä. Tämä varmasti nauttisi siitä..

Sami työnsi Petteriä hellästi taaksepäin, sohvan selkänojaa vasten, ja asettui tämän jalkojen väliin polvilleen. Hän katsoi tätä ilkikurisesti hymyillen silmiin vaikka tunsi käsiensä tärisevän jä nnityksestä. Poika sanoi haluanvansa tarjota tälle vähän jälkiruokaa. Mies virnisti ja kysyi onko tämä varma asiasta. Samalla hänen kä mmenselkänsä pyyhkäisi pojan poskea hellästi.

Sami nyökkäsi urheasti ja alkoi avata miehen housujen nappia ja vetoketjua. Paksu kulli ponnahti esiin alushousujen kuminauhan alta. Se oli upea ja miehekäs työkalu, paljon suurempi kuin pojan posliiniksi ajeltu alle keskimittainen penis. Hän haistoi kiimaiselle kalulle ominaisen vahvan hajun kiskoessaan housuja alemmas. Mies katsoi häntä arvostavasti.

Sami puristi kätensä varren ympäri ja liikutti varovasti. Hänen naiselliset sormensa näyttivät pieniltä uhmakkaasti pystyssä jöpöttäv ään penikseen verrattuna. Hän tiesi omasta kokemuksesta miten hyväillä sitä. Ja hänen suunsa oli saanut jo harjoitella tämän tilanteen varalta ahkerasti pojan kumisella dildolla aiemmin.

Sami aloitti rauhallisesti runkkaamalla ja ihaili kuinka miehen esinahka liukui nautinnollisesti hänen kasvojensa edessä sykähtelevän kullin samettisen terskan päällä. Kirkasta nestettä pusertui kalun päästä ja hän haistoi miehen sperman eroottisen tuoksun.

Hän sulki silmänsä ja kuvitteli näkevänsä itse kuinka nuori ja kaunis nuturapäinen tyttö tiukassa mekossaan tyydyttää suullaan komeaa miestä sohvalla. Tytön pylly on kutsuvana pystyssä tämän nojautuessa eteenpäin kohti rakastajansa jöpöttävää kullia. Maalatut huulet raottuvat ja kieli leikittelee jo märkänä kiiltävällä terskalla. Mies huokailee nautinnosta mikä rohkaisee tyttöä lisää. Kauniisti meikatut kasvot hehkuvat halusta ja laskeutuvat miehen syliä kohti. kalu uppoaa ahneesti tytön söpöön suuhun.

Poika imi kalua himokkaasti sitä samalla runkaten ja miehen ajeltuja kiveksiä hyväillen. Oikean kullin maku oli yllättäen parempi kuin kumisen dildon ja muna tuntui suussa paljon kiihottavammalta kuin hän oli osannut arvata. Hän maistoi jo miehen sperman kielellään, sillä sitä valui koko ajan pieniä määriä miehen peniksen päästä. Maku poikkesi hänen omastaan mutta se oli kuitenkin varsin miellyttävä ja kiihottavan syntinen. Vieraan miehen paksu ja pitkä muna suussa ja kädessä teki hänet himokkaaksi ja samalla entistä enemmän naiseksi.

Petteri ähkäisi että Sannin kuuma suu tuntuu mahtavalta ja että hän ei kauan enää kestä näin hyvää hoitoa.. Sami ynähteli nautinnollisesti suu täynnä miehen kullia. Hän janosi jo saada suunsa täydeltä miehen kuumaa spermaa. Se todistaisi Petterille kuinka hyvän rakastajattaren hänestä mies saisi.

Sami kiihdytti tahtiaan ja puristi kalua tiukasti sen juuresta. Nopea runkkaus yhdistettynä terskan hyväilyyn huulilla ja kielellä saivat miehen täyteen kiihkoon ja tämä valitti ettei pysty enää pitkittämään nautintoaan. Tyttö saisi nyt suppusuunsa täyteen kuumaa kermaa..

Kulli nytkähteli pojan suussa ja hän tunsi kuinka lämmintä nestettä ruiskahteli sen päästä. Sitä tuli niin paljon! Hän odotti rauhassa ja puristeli peniksestä viimeisetkin pisarat suuhunsa. Petteri katseli raukeana ja tyydytettynä kun Sami kohotti päätään miehen sylistä. Hän kiusasi tätä edelleen, ensin raottamalla suutaan ja esittelemällä spermaa valuvaa kieltään, ja sitten nielaisemalla koko lastin hymyillen. Maku oli väkevä ja tahmea neste tarttui suuhun, kieleen ja kurkkuun mutta hän oli päättänyt olla miehelle halukas ja hyvä suihinottaja.

Samalla kun hän viimeisteli suihinottoa nuolemalla kalun puhtaaksi spermoista Petteri kommentoi että Sanni taitaa tosiaan nauttia saadessaan miestä suunsa täydeltä. "Etkö juuri sellaista tyttöä halunnutkin", hän vastasi ja istui sohvalle kasvot tätä kohti. Mies myönsi asian mutta sanoi vain olevansa yllättynyt pojan innokkuudesta.

Petteri veti housunsa ylös ja sanoi haluavansa käydä nyt vessassa. Sami jäi olohuoneeseen istumaan hieman typertyneenä. Oliko hän jotenkin loukannut miestä olemalla liian innokas? Ehkä hän oli yrittä nyt liikaa ja se oli vaikuttanut teennäiseltä.. Poika pelkäsi mokanneensa koko tapaamisen ja Petterin lähtevän saman tien kotiinsa.

Hän nousi korjailemaan huulipunaansa ja meikkiään. Petteri yllätti hä net makuuhuoneen pöydän äärestä. Mies kysyi istutaanko vielä hetki olohuneessa, ilta kun oli vielä nuori. Sami nyökkäsi helpottuneena.

Petteri otti hänet syliinsä sohvalle ja he kuuntelivat musiikkia hiljaa. Mies saattoi haistaa hänen hajuvetensä ja hiuslakan makeat tuoksut. Sami tunsi miehen myskisen hajun nenässään.

Mies ehdotti tanssia ja he kokeilivat foxin askelia olohuoneen ahtaudessa. Sami tajusi ettei ollut muistanut harjoitella naisten askelia mutta mies oli hyvä tanssija ja viejä. Se oli hauskaa ja vaikeaa, varsinkin korkokengillä mutta pikku hiljaa hän oppi luottamaan itseensä ja miehen vientiin. Petteri kehui että pienellä harjoittelulla hän saisi Sannista hyvän parin lavatansseihin. Tämä varmaan näyttäisi tyylikkäältä kukkamekossa ja korkeissa koroissa. Poika oli myyty miehen huomaavaisuudesta. Hän painautui tätä vasten ja sanoi että nauttisi varmasti sellaisesta.

Mies suuteli häntä hellästi ja Sami tunsi kuinka tämän penis oli taas kovettumassa. Miehen lantio painautui häntä vasten vaativana. "Tytöllä on vielä intoa jäljellä!", Petteri virnisti tuntiessaan pojan kovan kullin jalkaansa vasten mekon alta. Sami oli nolona ja pelkäsi pilanneensa luomansa naisellisen illuusion mutta mies rauhoitteli häntä ja hyväili hänen takapuoltaan ja penistään kevyin ja rauhallisin mutta samalla varmoin ottein.

Petteri kysyi haluaisiko Sanni vielä tehdä jotain muutakin tänä iltana ja tämä nyökkäsi innokkaana nutturat heilahtaen. Poika johdatti miehen makuuhuoneeseen ja levitti sängylle ison puhtaan pyyhkeen. Hän pyysi miestä riisuutumaan ja vähensi samalla myös omia vaatteitaan jättäen vain verkkosukat ja rintaliivit päälle.

Tositoimiin nyt valmistautuva tyttöpoika asettui polvilleen parisängylle selin mieheen. Takaa päin hän tiesi olevansa varsin tyttömäisen näköinen. Mies asettui hänen taakseen ja hyväili pojan rintoja samalla kaulaa ja niskaa suudellen. Kuuma halu poltti taas Samin iholla miehen vahvojen käsien otteessa. Hän tunsi kuinka tämän kova kulli kutitteli hänen takapuoltaan. Hän oli valmis myös siihen.. Pylly oli valmiiksi pesty, ajeltu ja rasvattu.

Hän oli nauttinut oman peppunsa hyväilystä jo ennen kuin oli tutustunut mieheen. Viime aikoina he olivat puhuneet usein seksistä ja myös kertoneet toisilleen jotain fantasioita samalla kun olivat hyvä illeet itseään. Sami oli istunut tietokoneella anustappi pepussaan ja runkannut miehen kullin kuva edessään samalla kun tämä kirjoitteli hä nelle tuhmia ehdotuksia. Muina kertoina hän oli lauennut valittaen vibraattori pyllyssä suristen, tai ratsastaessaan lattialla sojottavan sauvan päällä. Nyt hän oli valmis ja halukas, ja saisi mieheltä oikeaa munaa sisälleen..

Hän levitti käsillään takapuoltaan paljasten näin kiiltelevän perä aukkonsa miehelle. Tämän sormi kosketti häntä sinne ensin varovasti tunnustellen ja liukkauden rohkaisemana se työntyi sitten helposti syvälle pojan pyllyyn. Hän huokaisi äkillisestä epämukavuudesta ja nautinnosta. Mies murahti hyväksyvästi.

Sami otti taas aloitteen käsiinsä ja painoi miehen makaamaan sängylle. Hän asettui polvilleen tämän lantion yläpuolle edelleen selin, tarjoten näin herkullisen näkymän pyöreään takapuoleensa. Poika laskeutui pakaroitaan venyttäen miehen nivusia kohti samalla kun tämä ohjasi kulliaan peräaukkoa vasten. Kalu tuntui isolta ja hän ponnisteli hetken ennen kuin rentoutui tarpeeksi saadakseen sen uppoamaan kokonaan sisäänsä. Mies päivitteli kuinka seksikkäältä Sanni näytti miehen paksu kulli syvällä pyllyssään.

Sami aloitti hitaan ratsastamisen. Kalu liukui epämukavan isona hänen takapuolessaan mutta pikku hiljaa hän rentoutui lisää ja tottui tunteeseen. Petterin kädet lepäsivät hänen lantiollaan, elleivät sitten sattuneet hivelemään häntä pakaroista, selästä, peniksestä tai jaloista. Halu palasi entistä voimakkaampana. Hän nautti saadessaan isoa miehekästä kullia sisäänsä. Hän olisi Petterin nainen ja mies ottaisi hänet kovaa. Nussisi hänen tyttömäistä pyllyään aina kun haluaisi. Ja hän ottaisi miehen kyrpää aina yhtä halukkaasti..

Sami ratsasti kullilla yhä kiihkeämmin mutta Petteri halusi hänkin osallistua aktiivisesti rakasteluun. He vaihtoivat asentoa jotta mies saisi panna poikaa takaa päin. Sami asettui kontalleen ja tunsi nyt olevansa miehen armoilla. Petteri työntyi varovasti hänen perä aukkoonsa mutta se oli onneksi jo valmiiksi rento ja vastaanottavainen.

Miehen voimakkaat työnnöt saivat Samin koko vartalon heilumaan edes takaisin. Vahvat kädet pitivät häntä paikoillaan mutta pojalla ei ollut aikomusta muutenkaan lähteä siitä mihinkään. Hänen kätensä väsyivät ja antoivat periksi. Pylly pystyssä ja ylävartalo sängyllä leväten hän oli todella tarjolla Petterille. Mies nussi häntä kovaa litinän ja läiskähtelyn säestämänä. Sami nautti tunteesta ja ajatuksesta että komea mies vei hänen neitsyytensä.

Sami olisi halunnut koskea itseensä ja laueta kovaa siinä paikassa muttei pystynyt tekemään mitään miehen paino takanaan. Mies pumppasi häntä nyt raivokkaasti ja karjahtaen ilmoitti tulevansa naisensa ahnaaseen peppuun juuri nyt. Kulli paisui ja työntyi vielä entistäkin syvemmälle pojan peräaukkoon. Se pysähtyi ja hän tunsi kuinka kuuma sperma suihkusi rytmikkäästi hänen sisälleen.

Mies huohotti ja odotti hengityksensä tasaantuvan. Kalun nytkähtely vaimeni ja se alkoi palata pehmeään kokoonsa. Sami tunsi liikuttuneensa tapahtuneesta. Mies oli halunnut häntä, pannut häntä ja siementänyt hänet, naisensa. He olivat tämän hetken yhtä.

Sitten Petteri vetäytyi ja veltostuva ja limainen kulli liukui ulos pojan takapuolesta jättäen Samille tyhjän ja märän tunteen. "Olet Sanni hieno nainen ja mahtava rakastajatar!", mies kommentoi hymyillen ja jatkoi että tapahtunut oli vielä parempaa kuin hän olisi voinut kuvitella. Hän kysyi sitten onko hänen tyttönsä jo saanut puretuksi paineensa.

Sami kierähti väsyneenä selälleen ja tunsi kuinka spermaa valui perä aukosta pyyhkeelle. Hän pudisti päätään ja tarttui edelleen kovaan kaluunsa ja alkaen hyväillä sitä varovasti. Petteri katsoi kiinnostuneena kuinka poika lopulta runkkasi itselleen orgasmin muttei tarjonnut apuaan.

Voipunut Sami kommentoi että oli mukava vihdoin tulla niin monen tunnin kiihotuksen jälkeen. Petteri hymyili ja sanoi voivansa tarjota auttavan kätensä ensi kerralla. Poika hymyili ja nosti spermaiset sormensa kasvojensa eteen. Mies totesi että tyttö ei taida olla tuhlailevaa sorttia kun nuolee omatkin spermansa talteen. Tämä vastasi että se on hyvää harjoitusta tositoimiin..

Petteri halusi suihkuun ja Samikin siistiytyi sillä aikaa. Poika ei ollut varma miten jatkaa tästä eteen päin. Alkoi olla myöhä ja molemmat olivat saaneet kunnolla. Toisaalta kumpikaan ei kai halunnut ihanan leikin loppuvan kesken.

Miehen kuivatessa itseään Sami kysyi arasti oliko tämä harkinnut yöksi jäämistä. Mies tuumasi hetken ja vastasi sitten ettei sille ainakaan mitään estettä olisi hänen puoleltaan, jos se sopii myös Sannille. Olisi mukava tutustua paremminkin vihdoin kun oltiin kasvokkain, osan ajasta ainakin..

Poika vastasi että olisi mukava käpertyä Petterin kainaloon ja nukahtaa siihen. Tosin hän vähän mietti mahtaako mies haluta nähdä tyttönsä vähän arkisemman näköisenä.. Tämä kuitenkin vakuutti että nuorukainen oli kuvissa näyttänyt luonnonkauniilta ja tyttömäiseltä ihan saunapuhtaanakin.

Huojentuneena Sami riisuutui kylpyhuoneessa, avasi hiuksensa ja peseytyi huolellisesti tuoksuvalla saippualla. Hän levitti iholleen pehmentävän kosteusvoiteen ja puhalsi pitkiä hiuksiaan hetken kuivaimella. Vähän tahraamatonta ripsiväriä ja rajauskynää luomiin, ja tukka ranskalaiselle letille. Hän pelkäsi Petterin jo nukahtaneen mutta mies luki naistenlehteä hänen sängyssään kun poika vihdoin pääsi tämän viereen. Hän oli yöksi laittanut päälleen kiiltävän vihreän satiinisen yöpaidan. Liukas kangas hyväili ihanasti hänen ihoaan mutta korosti sopivasti naisellisia muotoja. Petteri vihelsi ja kommentoi että Sannihan näyttää yölläkin pukeutuvan seksikkäästi mekkoon. Tämä vastasi että se ei varmaan miestä haittaa..

Sami mietti kuinka helposti uni tulisi kun sängyssä oli nyt joku toinen hänen kanssaan mutta miehen rauhoittava läheisyys ja hengityksen ääni jotenkin tuudittivat hänet huomaattatta ja pian syvään ja rentoon uneen.

Poika havahtui valoon ja vieraisiin ääniin. Oli aamu ja hän tunsi olonsa oudoksi. Eilinen ilta palautui paloittain mieleen kuin uskomaton toiveuni mutta se olikin ollut totta. Hän tunsi miehen kädet ympärillään hellästi ja voimakkaasti hyväillen. Sami olisi itse halunnut herättää rakastajansa mutta tämäkin oli mukava yllätys. Mies kuiskasi hyvät huomenet ja jatkoi rohkeasti pojan vartalon, pään, ja sileiden säärien koskettelua. Miehen nautinto oli hänenkin nautintonsa. Välillä kädet eksyivät yöpaidan silkkisen helman alle ja silittivät hänen ajeltua peppuaan ja jo jöpöttävää posliinia penistä. Sami oli mielessään ja helpottunut miehen rohkeudesta koskea myös hänen poikamaisiin paikkoihinsa.

Rakastavaiset olivat jo selvästi kiihottuneet toisistaan. Sami halusi taas saada kullin suuhunsa. Hän hyväili sitä onnellinen virne kasvoillaan ja mies vastasi hymyilemällä autuaana. Hän sanoi Sannin olevan taas elementissään herkkutikkaria imemässä ja että tämä oli niin söpö siinä että hän ottaisi näyn mielellään vaikka isona kehystettynä valokuvana seinälleen. Poika maiskutteli kovaksi paisunutta kullia kuin härnätäkseen ja nuoli terskan päähän ilmestyneet touhutipat himokkaasti.

Petteri halusi rakastella nuorukaista nyt omalla tavallaan. Mies riisui tyttöpojalta yöpaidan ja ohjasi tämän selälleen. Vahvat kädet hyväilivät Samin rintaa, vatsaa ja haaroja hetken ja siirtyivät sitten silittämään hänen sileitä jalkojaan. Poika arvasi mitä olisi tulossa kun hänen jalkansa nostettiin miehen olkapäille. Tämä levitti viileää liukastetta hänen pyllyreikäänsä ja pursotti sitä runsaasti myös sisä lle takapuoleen. Sami pelkäsi että olisi kipeä ja kireä eilisen rakastelun jäljiltä mutta miehen sormet upposivat helposti ja nautinnollisesti pojan peräaukkoon.

Mies painautui Samia vasten ja ohjasi kovan kalunsa tämän pyllyreikää vasten. Poika auttoi levittämällä jalkojaan ja kankkujaan sekä painamalla rytmikkäällä ja pyörivällä liikkeellä lantiotaan tätä vasten. Petteri työnsi kullinsa hitaalla edestakaisella pumppauksella yhä syvemmälle himokkaan rakastajattarensa sisään.

Paneminen oli nyt enemmän rakastelua kuin edellisenä iltana. Mies liikkui hitaasti nautiskellen pojan sisällä. Ruskettuneet kädet hyvä ilivät tätä joka puolelta. Poika tunsi sängen raapivan rintaansa kun Petteri kumartui nuolemaan ja imemään hänen nännejään. Ne reagoivat kosketukseen nautinnollisesti kovettuen. Sami kietoi säärensä miehen lantion ympärille ja veti tätä itseään vasten. Hän halusi tämän nussivan kovempaa "tyttöystävänsä" himokkaaseen poikapimppiin.

Petteri ymmärsi vihjeen kiihdytti tahtiaan. Paksu kulli kirnusi pojan litisevää reikää samalla kun miehen vartalo painui raskaana tämän päälle. Sami tunsi olevansa sekä fyysisesti että henkisesti voimaton vastustamaan miehen halua. Hän aisti vain yhteen kietoutuneet vartalot ja sisäänsä yhä kiihkeämmin työntyvän sykähtelevän munan. Pojan oma penis jäi puristuksiin miehen vatsaa vasten mutta vartaloiden liike tuntui siinäkin kiihottavana hyväilynä.

Petteri kysyi huohotukseltaan tuntuuko asento Sannista kivalta. Hän itse ainakin nautti saadessaan painaa tuollaista suloista pikku hutsua söpöön peppuun. Poika haukkoi henkeään lähestyessään nautintonsa huippua. Hän aneli että mies nussisi häntä nyt kunnolla hänen tuhmaan pimppaansa.

Mies otti tilaa ja rynkytti nopein liikkein tyttöpoikansa kiimaista ja kuumaa pyllyä kunnes tunsi tämän peräaukon alkavan supistella. Pieni jopöttävä penis suihkutti lastinsa molempien vatsoille ja ilma täyttyi makeasta tuoreen sperman hajusta. Mies laukesi pian sen jälkeen syvälle Samin peppuun.

Rakastajat lepäsivät sängyllä voipuneina mutta tyydytyksestä hehkuen. He juttelivat niitä näitä rentoutuneina. Poika ei voinut vastustaa kiusausta vaan pyyhki spermaansa miehen lihaksikkaalta vatsalta ja vei sen suuhunsa. Petteri naurahti muttei sanonut mitään. Hän katseli vieressään makaavaa nuorukaista jonka vatsa ja takapuoli olivat siemennesteen tahraamat. He tulivat hyvin juttuun ja seksi oli taivaallista. Tätä parempaa onnea ei miehellä voinut olla. Hän suuteli Sanninsa täyteläisiä ja luonnostaan punertavia huulia ja kertoi kuinka ihmeellinen ja luonnollinen poika oli tytön roolissa hänen kanssaan.

Sami katsoi vaaleaa ja karvatonta vartaloaan ja sitten miestä, ja kysyi riittääkö hän tälle vaikkei omannut oikeita rintoja ja jalkojen välissä oli ylisuuri klitta. Mies vastasi että oli etsinyt juuri tuollaista rakastajatarta oikean naisen sijasta. Perhekuviot eivät nimittäin häntä kiinnostaneet vaan erityisesti seksikäs ja halukas kumppani, jonka kanssa voi tehdä kaikenlaisia asioita. He kun ajattelivat asioista pitkälti samalla tavalla. Mies veisi hänet mielellään matkoille ja tapahtumiin tyylikkäänä seuralaisenaan. Ja kunkin pitkän päivän jälkeen he rakastelisivat ja nukahtaisivat toistensa viereen raukeina. Sami hymyili ja suuteli miestään onnellisena. Hän oli vihdoin kotona.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute