Koodi-puhelin
Fanttasia toteutui kylpylässä
bi mies

Olen aina haaveillut uimahallilla ja kylpylöissä jotta pääsis toisen miehen kanssa toimintaan, jotku kaverini ovat saaneet runkku ja imu seuraa mutta minä en.

Mutta eilen siihen tuli muutos eräässä suomen kylpylässä, katselin saunaan mennessä miehiä mutta ei sen kummempaa, välillä tulin saunaan ja jonkin ajan päästä tuli ikäiseni hyvä roppanen mies saunaan, uima housut kädessä peitellen sukuelimiään, aattelin että ompa ujo mies. Istui lauteille vastapäätä minua kiukaan toiselle puolelle, kumpikin käsi peittäen munat, välillä pyyhki hikeä naamaltaan mutta jatkuvasti toisella kädellä peitellen muniaan. Katsoin tarkemmin ja aivan kun hänen sormensa olisivat liikehtineet, ja mieleeni tuli ajatus että eikait se hiplaa terskaansa, korjasin asentoani ja nostin jalkani kiukaan suoja puun päälle levälleen ja annoin kullini hieman jäykistyä ja muutaman kerran koskettelin sitä, fantasioiden että onkohan tuokin miehiin päin oleva mies, näkyi olevan ukkomies kuten minäkin sormuksesta päätellen. Sitten tuli kolmas mies saunaan ja tämä äskenen kaveri lähti pois, uusi mies rupesi juttelemaan hyvistä löylyistä ym ja vastailin muutaman kerran ja lähdin pois saunasta.

Pesuhuoneessa vilkuilin että näkyykö äskeistä miestä mutten huomannut, pari kolme miestä oli suihkussa mutta oikeestaan en edes ulkonäköä siitä saunasta olleesta miehestä saanut painettua mieleeni kun katsoin sen jalkojen väliä. Menin höyrysaunaan ja se oli tyhjä, istun lauteille ja nostin jalat lauteiden laidalle ja annoin kullini hieman kovettua kun muistelin äskeistä, samassa näie että lasioven läpi valoa vasten näkyi joku tulevan saunaan ja kun ovi avautui niin ensin näin mustat uimahousut jotka taas pettivät tulian kalun, mies tuli aika lähelle minua istumaan vaikka saunassa oli menta metriä tyhjää penkkiä.

Katsahdin miestä silmiin ja se katsoi minua, samassa käänsin katseen hänen jalkojen väliin ja silloin mies siirsi uikkarit reidelleen ja näin seisovan kullin, aattelin että nyt tai ei milloinkaan, katsoin miestä silmiin ja sanoin että ottaako eteen ja ennen kun hän kerkesi edes vasta että ottaa niin käteni oli jo kalulla, samoin mies utti minun kalun käteensä joka oli jo jäykistynyt, aloimme runkkailla ja muutaman runkkaus liikkeen jälkeen sanoin miehelle että mennäänkö vessaan. kun pelotti että lapseni tai juku muu tulee höyrysaunaan. Mies sanoi että mennään, samassa lähdin laudeliinalla peitellen seisovaa kalua pesuhuoneen poikki vessaan sen verran katsoin taakseni että tuleeko mies ja tulihan hän.

Menimme wc koppiin ja hän sulki oven perässään ja aloitimme runkkauksen ja suutelun, mies halusi vielä imeä minua, hetken päästä jatkoimme runkkausta ja suutelua ja sanoin miehelle että olen herkällä kun on useamman päivän lasti ja samassa melkein lennätin lastini ja viimeisiä nykäyksiä ulos päästellessä mies laukesi mahalleni ja reisille kuuman runsaan sperma ryöpyn.
mies otti uikkarinsa ja lähti kopista pois, minä panin oven kiinni ja lukkoon ja istuin pytylle vielä jonkin aikaa, että sain kullini seisokin laskemaan, sitten menin pesemään itseni ja mieskin näkyi menevän uimaan.

Uimassa näin muutaman kerran miehen vesihieronnassa ja olin tyytyväinen äskeiseen nautintoon ja siihen että näinkin voi käydä.

Tunnin päästä olimmekin lasten kanssa olleet tarpeeksi uimassa ja lähdimme saunaan ja suihkuun pois lähtöä valmistelemaan.

Suihkussa näin kyseisen kaverin seisoskelevan kädet kullin suojana suihkutellen ja aattelin että taaskunan se siellä seisottelee, menin saunaan ja lapset halusi lähteä jo pukemaan, sanoin että menkää vaan ja tuun jonkin ajan päästä kun ool lämmitellyt tarpeeksi.

Hekun olivat lähteneet, niin taas mies tuli saunaan, taas vasta päätä istumaan peitellen kaluaan ei istunut kun pariminuttia ja lähti pois, minäkin lähdin ja näin hänen seisovan suihkussa käsin peitellen kaluaan, lävelin hitaasti ohi ja menin wc osatolle lavuaarin luo vettä juomaan ja vilkuilin suihkuun päin tuleeko han ja toisen kerran katsahdin niin hän tuli myös vessoille päin, menin samaan koppiin jossa olimme aikaisemmin ja jätin oven raolleen ja näin peilin välityksellä että mies tulee, hän vilkaisi pesuhuoneeseen päin ja pyrähti oven raosta koppiin ja lukitsi oven perässään, aloitimme kiihkean suutelun ja runkkasimme toisiamme ja hyväilimme, piean miehen hengitys kiihtyi ja hän laukasi taas kuumat spermansa minun mahalleni ja reisille samassa minä laukesin lastini hänen palleilleen.

Suuteloimme ja kiitelimme toisiamme, hän otti uikkarinsa ja livahti pois, sanoi että täytyy mennä varovasti ettei kukaan näe, taas jäin seisokkiani pehmentämään vielä vessaan, menin pesemään itseni ja hän meni jo pukuhuoneeseen, kävin vielä saunassa ja kun tulin kylpylästä niin hän olikin seurueenssa kanssa respan kahvijonossa, hymyilimme ja pienellä pään nyökkäyksellä hyvästelimme toisemme.

Tämä juttu on tosi ja tapahtui eilen jos kaveri satut lukemaan tämän niin hyvää syksyn jatkoa sinulle, tämä on sellasia helliä toisen miehen käden kosketuksia kyrvällä jota minä ja ilmeisesti moni muukin ukko mies toiselta kaippaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute