Koodi-puhelin
Porvoon motarilla taas
lutkapoika

Porvoon motari kesällä 2012

Heinäkuu. Kuuma ulkona ja kuuma jalkojen välissä. Olin taas alkuiltaa kohti enemmän ja enemmän kiimassa. Jotain piti keksiä helpottamaan poltetta haarojen välissä.
Uimaranta vai autolla motarin varteen? Motarille, olihan jo alkuilta!
Mitä päälle? Lämmintä riitti vielä, kello oli vasta kuusi. Ulkona oli vielä yli 20 astetta. Pitkästä aikaa vois laittaa simmarit ja lyhyen topin; sitä asua en ollut käyttänyt kai pariin vuoteen. Ja vaikka ikää alkaa olla jo enemmän kuin teinipennuilla, olen pitänyt vartaloni nuorekkaana; hoikka, muttei luiseva vaan sopiva rasvakerros joka puolella, ettei näytä liian treenatulta vaan poikamaiselta. Siis sellaisena josta "aikuiset" miehet tykkää:)

Huuhtelin suoleni huolellisesti. Ruiskutin peppuuni yllin kyllin silikoniöljyä. Puin Kinikin mustat simmarini, sellaiset joissa sentään on takakappaletta, vaikkakin kapea sellainen ja sitten musta hihaton lyhyt naisten toppi, jossa on kapeat ja pitkät olkanauhat. Ja niin lyhyt että napa näkyy. Tässä topissa sopivasti treenatut, sheivatut rintani pääsivät hyvin esille. Katselin itseäni kokovartalopeilistä. Pyörin ja kumartelin. Kyllä; pullottava kulli, pehmeät pyöreät pakarat ja rinnatkin tarjolla. Kaikki näkyi sopivasti, ei ihan täysin mutta kaikki oli tyrkyllä kuitenkin.
Jotain teki kuitenkin mieli lisätä. Jotain rivompaa.

Kassiin vaihtovaatteet, poppea, kumeja, liukkaria ja vettä. Valmis matkaan. Paitsi että nyt sen keksin! Ei autolla vaan prätkällä tällä kertaa! Puin simmarien ja topin päälle kireän punavalkoisen nahkapuvun. Vilkaisu peiliin. Nahkapuku kiristi perseestä ja reisistä sekä hieman myös hartioista. Liian pienihän se oli mutta perse näytti siinä mielestäni aika herkulliselta. Siihen ajosaappaat jalkaan ja kypärä kainalossa talliin. Vanha uskollinen käynnistyi helposti. Hinkkasin kulliani satulaa vasten ja olisin voinut hoitaa nopeastikin itselleni orkun. Mutta sen saisi joku muu tehdä tänään.
Ajoin porvoon motarille. Paljon autoja. Jäin alatasolle ja ajoin yhden ison pakun taakse. Taakseni jäi henkilöauto, niin ikään kookas. Olin mukavasti suojassa ja riisuin kypärän. Kallion laella aidan takana oli mies ilman paitaa ja katsoi suoraan kohti. Muita ihmisiä ei näkynyt.
Heitin repun selästä ja avasin pukuni vetskarin kokonaan. Vetskari oli aikoinaan uusittu ja jatkettu siten että se kulkee edestä ylhäältä jalkojen väliin ja siitä taakse melkein persereikään asti näkymättä kuitenkaan taaksepäin, jos seisoin suorana.

Mies tuli lähemmäs aidan takana. Ihan hyvän näköinen viisikymppinen mies. Vähän nallekarhun mallia eli mahaa ja tissiä ja se sopi aina mulle. Mies kouraisi muniaan shortsien läpi. Aloin pudottaa puvun yläosaa. Kun sain käteni vapaiksi, avasin kengät.
Mies kouri lisää haarojaan ja nuoli huuliaan.

Päätin suojassani riisua puvun kokonaan, koska se oli kuuma ja koska halusin esitellä alusasujani. Kohta astuin miehen näkösälle pelkissä simmareissa ja topissa, sekä tietysti prätkäsaappaissa. Mies kaivoi aidan takana kyrpänsä esiin ja alkoi runkata. Kyrpä kasvoi hetkessä täyteen mittaansa ja tuijotin noin ehkä 20 senttistä lihanuijaa. Ja kyllä; tunsin olevani kiimassa. Pyörähdin miehen nähden ympäri vedin takakappaleen syvälle vakoon.
Koska ketään muita ei vieläkään näkynyt, otin puvun ja repun ja luikahdin aidan raosta metsän puolelle.

10 sekuntia ja näimme toisemme. Miehellä oli edelleen kulli kourassa ja kun lähestyin häntä, laskin simmarin pakaroiden päältä. Viimeisten 10 metrin matkalla kaivoin repusta popen ja otin nuuhkaisun. Olin jo valmista kamaa nussittavaksi. Kun pääsin miehen eteen, heitin tavarani maahan, kumarruin ja aloin välittömästi imeä. Iso nahkatikkari mahtui huonosti suuhuni, mutta imin parhaani mukaan terskaa. Maistelin kielellä sen alapintaa, nuolin ja imin. Työnsin kieltä kusireikään. Suolainen ihana kyrvän maku.
En juurikaan välittänyt että meidät oli melko helppo nähdä parkkikselta, mutta mies ehdotti syvemmälle metsään menoa.
"Mennään tonne kalliolle jooko", ehdotin, sillä sisäinen lutkani tykkäsi katsojista.
Emme päässeet kalliolle asti sillä ensimmäisessä pensaassa mies pysäytti minut kouraisemalla paljasta vakoani. Levitin heti jalkojani ja kumarruin.

"Ai vittu, mikä kiimaperse!", mies ähkäisi ja kaivoi sormillaan vakoani ja reikääni.
Vastasin levittämällä reisiäni lisää. Sormi alkoi tunkeutua sisääni.
Se oli hyvin helppoa; öljytty reikäni imaisi sormen sisäänsä ja sitten toisen. Mies ei kauan malttanut sormeilla vaan tuli kiinni pakaroihini ja alkoi tarjota kullia aukolleni.
Imuroin poppea nokkaani ja käskin miestä painamaan sisään. Ja hetkessä rento reikäni avautui terskan edessä. Kulli painui hitaasti sisääni. Kun se oli pohjassa, se tuntui ihanan isolta. Onhan mun perseeni tottunut ottamaan isoa, nyrkkiäkin on tullut käytettyä välillä sisällä. Mutta isolta tämä tuntui ja nautinnon väreet kulkivat pitkin kroppaani.

Sitten mies aloitti. Ensin hyvin hellästi hän veteli kaluaan edestakaisin, samalla hipelöiden ja puristellen rintojani. Sitten pikku hiljaa voimistuen, kulli kävi vaativammaksi, soutaen sisälläni kiihtyvällä tahdilla. Annoin aivan hurmiossa. Tuo mies osasi ottaa mua siten että tunsin oman kullini valuvan limaa simmariin. En edes uskaltanut koskettaa kulliani, sillä vaikka se ei edes seisonut täysillä, niin orkku oli lähellä. Öljytyt peppuhuuleni venyivät miehen suuren kullin mukana sisään ja ulos ja siitä tuli sellaisia viboja, että pienikin ärsytys kullissani olisi saanut spermat liikkeelle.

Mies otti tukevan otteen lantiostani ja painoi kyrpänsä voimalla pohjaan. Tunsin kyrvän sykkivän.
"Mmmmmhhh, aaahhh, uuuhhhh", mies hiljaa valitti kyrvän vielä sykkiessä sisälläni. Olin siis saanut öljyttyyn jakorasiaani annoksen miehistä siementä.
Mies päästi otteensa lantioltani ja valahdin saman tien polvilleni maahan. Jalkani tärisivät kuin olisin saanut itsekin, niin hyvältä hänen kyrpänsä oli tuntunut.
Huohotin polvillani maassa ja tunsin kuinka sperma alkoi valua öljyn mukana vielä avonaisesta reiästäni. Liemi kasteli simmarin joka oli rullalla perseeni alla.
Heräsin takas tähän maailmaan, kun mies kysyi, oisko mulla paperia.

Kaivoin repusta talouspaperia ja annoin miehen poistua ennenkuin nousin itse seisomaan.
Vedin spermaisen simmarin takakappaleen takaisin vakoa peittämään ja keräsin tavarani syliin.
Koska kalliolla ei näkynyt ketään, vedin nahkapuvun takaisin päälleni ja palasin motskarilleni. Vedin vetskaria sen verran kiinni että napa jäi näkyviin. Join vettä ja pistin tupakaksi. Autoja oli edelleen paljon mutta ketään ei näkynyt parkkiksella. Pyöräni takana ollut auto oli lähtenyt. Nahkapuku tuntui kuumalta. Jos kohta ei alkaisi tapahtua, voisin lähteä vaikka takaisin kotiin. Olin kuitenkin jo saanut munaa ja olo oli raukea, vaikkakin levoton, sillä oma kyrpäni kaipasi huomiota. Polttelin savuketta ja hieroin kyrpääni nahan läpi.

No nyt, parkkiin kurvasi auto. Tuli rampilta hyvin hiljaa ja hetken epäröityään kaarsi parkkiin pyöräni taakse. Siisti uudehko henkilöauto. Käännyin selin autoon ja esittelin persettäni. Käännyin uudelleen ja näytin tulijalle toppini peittämät rinnat ja mahan.
Autosta nousi mies. Aivan tavallinen perusmies; noin 175cm, paksu tukka, ikää ehkä 50-55v. Mahaa oli ja tukeva muutenkin. Hän katsoi suoraan silmiin, sitten silmät mittailivat vartaloani, päästä varpaisiin. Sanoisin, että hän katsoi minua varsin avoimesti. Ei hän yrittänyt peitellä katsettaan, vaan tuijotti suoraan kaikkea, mitä tarjolla oli. Ja ilmeisesti hän oli tehnyt ratkaisunsa, sillä hän alkoi kouria muniaan ja lipoi huuliaan.

Hieroin omaa kyrpääni nahan läpi ja aloin avata vetskaria lisää. Aloin liikkua hänen luokseen ja kun sain vetoketjun alemmas, hän työnsi kätensä puvun sisään ja alkoi kouria munaani. Vein oman käteni puvunhousun peittämälle kohoumalle ja aloin runkata parhaani mukaan. Hieroin kullia housun läpi ja vein toisen käteni hänen vetskarilleen alkaen avata sitä.

Mies oli kiimainen, sillä hän avasi saman tien vyönsä ja napin ja laski housunsa polviin. Kaunis kyrpä ponnahti esiin. Pituutta elimellä oli noin 17-18 cm, paksuutta ehkä 4 cm, terska kiilamainen, kuin tehty uppoamaan lutkapojan lemmenluolaan. Kosketin sitä ja se palkitsi kosketuksen tipalla kirkasta limaa. Kumarruin maistamaan; ihana miehen maku. Riisuin pukuni yläosan ja annoin sen valahtaa puolireiteen.

Siinä seisoimme, perseet paljaina vaikka meidät olisi nähnyt jokainen levikkeelle tulija. Mies avasi autonsa ovet ja pääsimme ovien väliin "suojaan". Melko olematon suoja, mutta mies oli kiimassa ja tartutti kiimansa minuunkin.

"Tää on ihan puhdas kulli", mies sanoi ja käänsi mut ympäri alkaen riisua simmariani. Hän laski simmarini myös puolireiteen ja tarjosi kulliaan pakaroideni väliin.
"Panetsä mua tässä? Mitä jos joku näkee?"
"Ei se haittaa. Anna mä paan sua nyt." mies kerjäsi ja mä tulin ihan villiksi. Avasin popen ja otin taas pitkän nuuhkaisun. Rentouduin ja annoin kiiman viedä. Laskin pääni auton etupenkille ja annoin miehen ottaa mut siinä parkkiksella.
Nopeasti kulli löysi tiensä sisääni. Tämä mies oli tottunut ottamaan poikia. Varmoin liikkein hän tarttui lanteiltani ja survaisi kyrpänsä pohjaan aloittaen samantien täysillä. Ja mies nussi lujaa. Perseeni sai kunnon kyytiä vaikkei kyrpä niin iso ollutkaan ja panemisen läiske kuului varmasti pitkään matkaan. Otin lisää poppea enkä välittänyt enää ympäristöstä. Halusin vain lisää munaa. Ja munaa sain. Mies murisi ja pani. Pallit hakkasivat perääni aina kullin käydessä kokonaan sisälläni ja nyt teki mieli itsekin laueta. En vain päässyt käsiksi omaan kaluuni.

Laskin itseni toisen käden varaan ja sain toisen ujutettua jalkojeni väliin. Käänsin kullini jalkojeni välistä hänen jalkojensa väliin ja aloin runkata hänen reittään vasten. Nyt oli lasti herkässä. Pepussani pumppaava kyrpä antoi sellaista nautintoa, että tarvittiin vain pari vetoa ja ruiskin spermani miehen jaloille. Tämä riitti miehellekin ja hän painoi kyrpänsä vielä kerran pohjaan. Tunsin kuinka kyrpä sykki. Se pumppasi siementä. Sain siis taas lastin sisääni. Ihana tunne!
Mies vetäytyi sisältäni ja mulle tuli kiire nostaa simmarit ennenkuin sperma alkaisi valua ulos kunnolla nussitusta perseestäni. Vedin simmarin takaa syvälle vakoon ja tunsin että liemet varmaan pysyisivät sisällä. Aloin nostaa nahkapukua kun huomasin katselijan. Vanhempi mies tuijotti auton toiselta puolelta käden vatkatessa housusta ulkona olevaa munaa. Siirryin auton eteen ja kävin polvilleni. Mies tuli eteeni ja nopeasti runkkasi spermansa rinnalleni sotkien toppini. Hieroin sperman tasaiseksi kerrokseksi paitaan ja nousin takas jaloilleni.
Minua pannut mies tuli vielä luokseni.

"Ota mun puhelinnumero, mä haluun panna sua uudestaankin."
Niin tallensin miehen numeron ja toivon saavani tänä kesänä lisää.
Mutta nyt olin tyydytetty ja haisin spermalle. Olin valmis lähtemään takaisin kotiin.
Seuraavalla kerralla tulen autolla jossa saa taas olla kokonaan alasti, koska siinä parkkiksella on mun mielestä tosi kiimaista olla, täysin ilman vaatteita ja paneskella autossa tai viereisess

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute