Koodi-puhelin
Imua kerrakseen
Käännynnäinen

Huikea Valkea Joulu oli vaihtumassa vetiseen tammisäähän. Joulupukkia en edes nähnyt. Korvien välissä ja haroissa kiehui parin viikon tiukka kiima. Chatti-linjaltako apu? Suurimmaksi osaksi pelkureita, feikkejä tai sitten vain hakevat jotain, mitä eivät koskaan voine saada - ainakaan linjoilta.

Oli joulun jälkeinen perjantai ja ihmettelin olisko videoliikkeessä vipinää. Olin vaihtanut suunnitelmia yhden kaverin kanssa chatissä ja ajattelin, etten voisi mitää hävitä mennessäni pitkälle kadulle. Kymppi sisään ja äijä verhojen ohi. Käytävällä maleksi ohimoiltaan elegantisti harmaantunut kaveri, kenties viisissä kymmenissä. Menin koppiin, katsoin hetken BB-pornoa ja hurmuri pariin otteeseen kurkisti sisään, muttei uskaltanut peremmälle. Niinpä menin polvilleni ja nöyrryin... Eikä aikaakaan, kun mies siirtyi koppiin ja veti liukuoven perässään. Nän hieroi etumustaan naamaani ja tunsin kovenevan kalun kasvavan kokoa mallikkaasti. Hän tarrasi niskastani ja painoi päätäni niuksiinsa.

- Avaa mun housut ja ime sitä.

Miten miellyttävä miehen kyrvän tuoksu tulvahtikaan nenääni ja kyrvästä valuva kiimalima hieroutui huulilleni miehen tunkiessa kaluaan suuhuni. Ponnekas työntö juurta myöden nieluuni ja uudelleen ja uudelleen. Tuo elegantisti harmaantunut mies tiesi, mitä halusi. Hän nosti minut kainaloista ylös, käänsi nopeasti ympäri ja laski housuni parilla nykäyksellä nilkkoihin ja siinä samassa tunsin jo kielen peppureiälläni. Se tuntui miehelle maistuvan, koska niin terhakkaa nuolentaa en ollutkaan aikoihin kokenut. Ja siinä samassa tunsin, miten mies sovitteli kalunsa kärkeä aukolleni, muttei työntynyt sisään kuin sentin pari ja hieroi terskaansa aukolleni.

- En pane sua, en pane sua, en pane sua.

Ja taas siinä sekunnissa hän käänsi minut ympäri ja painoi polvilleni ja miehen komea kyrpä painui huulteni välistä ja tunsin lämpimät spermaryöpyt nielussani. Join kaiken, mitä minulle annettiin.

Jatkuu

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute