Koodi-puhelin
Mökkinaapuri
Ekakertalainen

Pitkä liitto oli päättynyt alkukesästä eroon ja henkinen olotilani oli ollut pitkään pakkasen puolella. Saadakseni käsitellä asiaa rauhassa olin vuokrannut itselleni mökin tuolta Savon puolesta missä olin sitten mörköillyt jo jonkin aikaa.Yksinäisyyskin alkoi jo vaivata koska en kuitenkaan ole mikään erakkoluonne.

Niinpä sitten eräänä päivänä istuskellessani laiturilla ilahduin kun paikalle souteli vanhempi selvästi juttuseuraa vailla oleva mies joka alkoi tarinoida kanssani niitä näitä. Juttu tuntui meiltä luistavan ja siinä aikamme jutusteltuamme mies kertoi olevansa naapurimökiltä ja esitti kutsun tulla iltasella mökilleen ottamaan pari lasillista ja tarinoimaan lisää, joka minulle sopikin loistavasti koska olin jo saanut yksinolosta enemmän kuin kyllikseni.

Illansuussa sitten soutelin naapuriin ja isäntä joka oli esitellyt itsensä Pentiksi jo aiemmin päivällä oli rannassa vastassa ja toivotteli tervetulleeksi. Hän johdatteli minut mökin kuistille ja istuimme pöydän ääreen Pentin kaataessa meille lasilliset. Nautiskelimme juomia ja minä tietenkin kehuin miten komea mökki hänellä oli ym. Juttu luisti ja Pentti kaateli lisää juotavaa. Aloin olla jo pikku hieneessä Pentin esittäessä että hänellä olisi sauna kuumana, mentäisiinkö?
Pukuhuoneessa riisuessamme huomasin Pentin olevan melko hyvin varustettu, ja jo puolittain kovana oleva kalu oli huomattavasti omaani suurempi. Siirryimme löylyhuoneeseen ja huomasin Pentin tutkivan minua katseellaan.

Aikamme löylyteltyämme siirryimme pesuhuoneeseen suihkuttelemaan ja Pentti esitti että hän voisi pestä selkäni. Mikäs siinä, sehän sopii. Pentti siirtyi taakseni ja alkoi saippuaisin käsin pestä selkääni. Hetken sitä pestyään hän siirtyi lähemmäksi siirtäen kätensä etupuolelleni ja sanoi voivansa pestä sieltäkin. Kädet hieroivat rintaani siirtyen alemmaksi vatsalleni. Tunsin nyt jo täysin kovana olevan kalun painuvan vasten takamustani Pentin käsien siirtyessä yhä alemmas alkaen saippuoida kaluani.

Kiihotuin väkisin Pentin hieroessa nyt jo täysillä seisovaa kulliani, pesu oli muuttunut selväksi runkkaamiseksi. Kiimani kasvoi ja Pentti käänsi minut ympäri ohjaten käteni omalle kalulleen. Ensimmäistä kertaa elämässäni puristin toisen miehen kalua kädessäni. Olin kiimaisempi kuin koskaan ja aloin runkata Pentin sykkivää kalua hänen hieroessaan minun kulliani. Huohottaen Pentti kysyi minulta tahtoisinko imeä häntä. "Tahdon" vastasin ja laskeuduin polvilleni hänen eteensä nuolaisten hänen paljasta terskaansa. Pentti vavahti upottaessani kalun suuhuni ja alkaessani imeä. Kieleni pyöri terskan ympärillä ja käteni runkkasi kalun juurta. Pentti huohotti ja ehdotti siirtymistä makuukamarin puolelle. "Tahtoisin panna sinua, haluaisitko tuntea kullini työntyvän sinuun?", hän kysyi. "Tahtoisin", vastasin kiimaisena, "mennään!".
Tarina on fantasiaani, haaveena kokea ehkä joskus. Palautetta, kiitos.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute