Koodi-puhelin
Ensimmäinen kokemus
Ottawa

Tapasin Joelin chatissa, samanlainen kundi kuin minäkin, tavallinen bi-curious miesten välisissä jutuissa kokematon tyyppi. Molemmat olemme hieman alle 30. Sovimme treffit ja tulimme minun kämpilleni. Joimme muutaman bissen ja mietimme että mitenköhän tästä eteenpäin... Joel sanoi että haluisi nähdä minut t-paidassa ja sukissa, ilman mitään muuta. Ajatus oli kiihottava.

Riisuin farkkuni pois, minulla oli valkoiset tiukat boxerit, musta t-paita ja valkoiset nilkkasukat. Ai niin ja kullini on noin 19 cm jättipötykkä joka alkoi olemaan jo aika kovana. Joel kehui jalkojani ja pyysi minua levittämään niitä. Boxerit yhä jalassani levitin jalkojani ja käänsin kovan kullini ylöspäin. Joel hieroi kulliani boxereiden läpi, erittäin kiihottavaa. Seuraavaksi menin kontilleni sängylle ja Joel tuli seisomaan taakseni, hän työnsi kätensä boxereihini ja tunsin miten hänen sormensa hieroivat tiukkoja kassejani ja peppureikääni. Kullini meinasi räjähtää.

Käännyin selälleni ja vedin boxujani vähän alaspäin, samalla Joel riisui itseltään housut ja boxerit pois, hänen kaunis kullinsa seisoi kivikovana. Hän nosti jalkojani ja laskeutui nuolemaan kassejani, oi että mikä fiilis kun hän pyöritti tiukkoja pallejani kielellään. Samalla hän alkoi runkkaamaan kulliani ja veti boxerini kokonaan pois. Levitin jalkojani ja kun hänen kielensä kosketti reikääni, sanoin että hänen on pakko lopettaa tai tulen... Mitä vielä, hän otti kyrpäni suuhunsa ja työnsi sormen reikääni ja alkoi imemään. Noin 20 sekuntia myöhemmin tulin raivokkaasti hänen suuhunsa, hän imi ja nieli kaiken. Mahtavin kokemus koskaan.

Laita mailia jos kiinnostaa kuulla lisää tai tulla tekemään jotain vastaavaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute